Declaraţie de ultimă oră a lui Vladimir Putin: „Terorismul este finanţat de unele tari din G20″


Declaraţie de ultimă oră a lui Vladimir Putin: „Terorismul este finanţat de unele ţări din G20”
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, în cadrul briefingului organizat la revenirea din Antalia, că terorismul este finanţat de 40 de state, inslusiv de unele care fac parte din G20, transmite TASS.
Vladimir Putin le-a spus jurnaliştilor, în cadrul briefingului organizat pentru prezentarea rezultatelor summitului G20, că este necesară stoparea finanţării terorismului din comercializarea ilegală a petrolului.
Potrivit sursei citate, liderul de la Kremlin a prezentat şi nişte poze care ar fi demonstrat comercializarea ilegală a petrolului şi produselor petroliere.
„Am constatat că finanţarea este asigurată de 40 de state, inclusiv câteva din ţările care fac parte din G20”, a declarat Putin.
Preşedintele rus a menţionat că această problemă a fost discutată cu participanţii la summitul din Antalia, Turcia.
„Sper că vom continua această conlucrare, care este extrem de importantă în lupta cu teroarea”, a adăugat Vladimir Putin.
Summitul G20 a avut loc pe 15 şi 16 noiembrie în Antalia, Turcia, unde a fost discutată situaţia din Siria. Întrunirea a avut loc după atacurile teroriste de la Paris, care au fost revendicate de Statul Islamic.

0 Response to "Declaraţie de ultimă oră a lui Vladimir Putin: „Terorismul este finanţat de unele tari din G20″"

Trimiteți un comentariu