E doar începutul…


false-flag-chalk-boardDacă şi atentatul acesta de la Paris se va termina cu un „marş de solidaritate” şi o campanie pe Fb de „solidarizare”, înseamnă că e grav de tot….
Băieţii prind curaj. Ne buşesc tot mai sistematic (atentatul de ieri a fost un atac armat bine coordonat, impecabil), periodic- riscând să ne trezească. Cu toate acestea ei mizează pe cu totul altceva: pe frica noastră. Nu frica noastră de ei, de Islam- ci frica noastră de a recunoaşte că de 250 de ani, dar mai acut de 50 de ani am construit o lume de iluzii.
Că totul e iluzoriu- de la economia noastră ficţională, „de pe” bursă, până la felul în care am înţeles democraţia, libertatea, egalitatea, societatea…
Ei ştiu că felul nostru, al occidentalilor, de a reacţiona la probleme este acela de a ne face că nu există. Iar atunci când ele ne lovesc, de a le minimiza prin reacţii stupide- de un comercialism ieftin.
După orice eveniment al lumii occidentale, că e dramatic sau glorios, de 50 de ani încoace ai o certitudine- te poţi alege măcar cu un tricou „comemorativ”, dacă nu şi cu alte câteva materiale „promoţionale”. Sau măcar vreun sticker „solidar” pe Facebook.
Însă după această reacţie puternică emoţional, ieftină dar colorată comercial şi plină de pathos, vine apoi replierea în propriile valori comode, în credinţa în progres şi cea mai bună dintre lumile posibile.
Fiecare eşec este tratat panglossian (de la Pangloss, un simpatic personaj al lui Voltaire, pentru necunoscători). După secvenţa telenovelistică, a lacrimaţiei pentru victime, ne scufundăm capul şi mai adânc în nisipurile iluziilor ideologice cu care ne-am înconjurat.
După fiecare atentat se mai pierd nişte libertăţi civile pentru….cetăţenii occidentali, se insistă şi mai mult pe secularism ….împotriva creştinilor şi se promovează şi mai tare ideea că….trebuie să înţelegem şi să respectăm mai bine Islamul.
Oricărui eşec al multiculturalismului i se răspunde cu mai mult multiculturalism, oricărui eşec al UE i se replică cu mai multă integrare ueuropeană.
Să nu uităm că acesta este departe de a fi primul atentat. El vine dintr-o lungă serie de atentate ale căror consecinţe au fost….mai puţină libertate, mai mult multiculturalism, mai puţină suveranitate,mai multă UE, mai puţin creştinism, mai mult Islam.
A vorbi despre ciocnirea civilizaţiilor şi jidhad, e „fascism” si incorect politic. A cere integrarea sau expulzarea musulmanilor, e de-a dreptul „rasism”.
Adevărul cel mai trist? Acela că musulmanii ar fi tâmpiţi să nu profite de pe urma prostiei noastre. Şi cum nu sunt tâmpiţi, calvarul e la început.
Sursa: Bogdan Duca 

1 Response to "E doar începutul…"

  1. Unknown says:

    Did you hear there is a 12 word sentence you can tell your man... that will trigger intense emotions of love and impulsive attraction to you buried inside his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, please and guard you with his entire heart...

    ====> 12 Words Who Trigger A Man's Love Response

    This impulse is so built-in to a man's mind that it will make him work better than before to do his best at looking after your relationship.

    In fact, triggering this mighty impulse is absolutely important to getting the best ever relationship with your man that the instance you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will soon find him open his heart and soul to you in a way he never expressed before and he will identify you as the one and only woman in the world who has ever truly appealed to him.

Trimiteți un comentariu