Profeţiile lui Gupta Swami despre România

Profeţii recente care arată cum se va transforma în viitorul apropiat faţa României şi a planetei noastre
Recent, România a fost vizitată de R.A. Gupta Swami, profesor indian, doctor în istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atât din ţara sa natală cât şi din întreaga lume. Necunoscut publicului român, profesorul indian care este celebru în afara Indiei mai ales ca faimos prezicător şi clarvăzător, a făcut unele profeţii referitoare la evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu, anticipându-le cu o acurateţe cu totul extraordinară. Amintim printre acestea: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea de la putere şi execuţia cuplului Ceauşescu. Mai ales din această cauză, de-a lungul timpului indianul a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne care l-au consultat cu privire la viitor.
Aflat în vizită în Bucovina, “trimis de ceea ce se va petrece acolo în viitor”, faimosul profesor indian a făcut o serie de preziceri cutremurătoare, profeţii care, dacă se vor adeveri, vor transforma mult atât faţa României cât şi a planetei:
“Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.
Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare… Şi acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanţe favorabile. Spun aceasta după ce, de curând, am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, care sunt în mod genial concretizaţi în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei.
Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinţă în Dumnezeu şi bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică.
Militarii români, ce vor fi aduşi înapoi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa dobândită acolo în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât acelea ale înaintaşilor lor. Toate acestea vor fi atunci posibile, deoarece tot poporul ROMÂN va avea un ţel nobil, o cauză şi un conducător puternic şi plin de înţelepciune care o să-l călăuzească.
În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii. Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea celui de-al III-lea şi de fapt ultimul război mondial. Ţările care vor fi puternic spiritualizate vor dobândi imediat, la sfârşitul acestui ultim război, supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni atunci pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi de comunism printr-o mişcare socială ce va fi cu mult mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, ce va fi bazată cel mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii de piaţă care cel mai adesea sunt complet lipsite de suflet.”
Sursa : Yogaesoteric.net

2 Response to "Profeţiile lui Gupta Swami despre România"

  1. Anonim says:

    Aha , si marmota invelea ciocolata!
    MANELISTII OVATIONEAZA IN FUNDAL! (ca tot cam de prin zonele alea "ESTE SI EI " ! ) :-)
    Has cocar...
    :-)

    Aberatii din acestea am mai auzit ....Gupta te crezi mare scula ca dinastia Gupta care a adus ce a mai mare inflorire Indiei ...dute si abereaza la tiganusii tai mai lasa ne cu vrajeala asta!!!

Trimiteți un comentariu