Proiectul L.U.C.I.D.

Proiectul L.U.C.I.D.


Reflectati la amploarea incredibila si la dimensiunile Proiectului L.U.C.I.D. În primul rând, Proiectul cere ca pentru fiecare adult si copil – chiar si pentru nou-nascuti – sa fie emis un card universal biometric de identitate. Fiind un card de tip „smart card” (card inteligent) si incluzând un microcip extrem de performant, cardul de identitate reprogramabil va putea stoca milioane de biti de informatie în legatura cu posesorul – fotografia lui (ei), amprenta digitala, amprenta plantara, imaginea obtinuta prin scanarea irisului (ochiului), codul genetic ADN, anticorpii specifici, statutul financiar si curriculum vitae (date personale).
L.U.C.I.D presupune construirea unei uriase baze de date, de tip „Big Brother”, care va capata o putere de amestec în viata intima fara precedent. Fisierele ciberspatiale ale lui L.U.C.I.D. vor putea fi accesate imediat de mii de agenti de politie si birocrati invizibili si foarte curiosi, presarati pretutindeni pe fata pamântului. CIA-ul american, FBI, KGB-ul rusesc, Interpolul si Europolul european, Mossad-ul israelian, Serviciile britanice de spionaj – acestea sunt doar câteva din agentiile militare si de spionaj de dimensiuni planetare care vor avea acces la dosarul meu si al dumneavoastra.
BIROUL CENTRAL
Mai mult, toate datele biografice si informatiile personale despre dumneavoastra vor fi stocate si prelucrate de biroul central. În abisurile bancilor sale de date vor curge suvoaie nesfârsite de informatie – bilioane de biti de informatii –, acumulându-se imediat, în mod constant si fara ca opinia publica sa aiba habar despre acest lucru.
Informatia va proveni de la scanerele laser din supermarketuri, de la magazine si sediile de posta, care vor înregistra fiecare produs pe care îl veti cumpara. În sistemul Fiarei vor intra informatii despre obiceiurile si activitatile dumneavoastra de fiecare zi si aceasta gratie satelitilor de spionaj care lucreaza fara încetare deasupra noastra, urmarindu-ne aidoma ochilor scrutatori ai unui uliu urias, care planeaza pe deasupra prazii sale, gata sa se napusteasca si sa însface nefericita victima.
Camere video minuscule, ascunse, vor înregistra activitatile noastre, afara si în casa – fie zi, fie noapte –, invadându-ne în chip nerusinat intimitatea si transmitând instantaneu miliarde le de imagini la biroul central prin intermediul miraculoaselor fibre optice.
Televizoarele interactive ne vor urmari în acelasi timp în care le urmarim si vor transmite informatiile la computerul Fiarei de la cartierul general [sediul central]. Convorbirile telefonice vor fi interceptate automat si transcrise de Agentia Nationala de Securitate (NSA), iar apoi transmise digital prin autostrada informationala, fiecare convorbire fiind stocata si audiata (accesata) prin reteaua L.U.C.I.D. Mai precis, totul va fi înregistrat, stocat si accesat dupa bunul lor plac de agentii tehnocrati care administreaza acest sistem monstruos, L.U.C.I.D.
În timp ce politistii supertehnologizati si senzorii lor vor monitoriza de la distanta vietile noastre personale, bunurile materiale vor fi de asemenea meticulos controlate de catre agentii Gestapo, cei care stapânesc si mânuiesc instrumentele magice ale ciberspatiului. Un semn sau certificat de calitate va fi emis pentru fiecare fabrica producatoare de bunuri. Fiecare dispozitiv, fiecare componenta, fiecare mecanism, fiecare masina, articol de îmbracaminte, bijuterie, unealta – într-un cuvânt, toate bunurile – vor fi supuse controlului prin programul ISO 9000. Este necesar ca un inspector guvernamental sa acorde acelei fabrici certificatul de calitate [autorizatia], altminteri produsul respectiv nu poate fi cumparat sau vândut.
PLANUL PROFETIC AL LUI DUMNEZEU
Profetiile biblice, care contureaza o viziune înspaimântatore, coplesitoare a viitorului, dezvaluie faptul ca veacul de pe urma va fi o perioada agitata, de înselaciune si apostazie. O puternica amagire (2 Tes 2, 11) va pune stapânire pe mintile oamenilor, astfel încât ei se vor închina de buna-voie Balaurului (Satan) si Fiarei, denumita si Antihrist (Ap 13). Ei vor preaslavi si Noua Ordine Mondiala pe care ea o va instaura. Oameni de pretutindeni se vor minuna din pricina ei, strigând: „Cine-i asemenea Fiarei si cine poate sa se razboiasca împotriva-i?” (Ap 13, 4). Si vor face toate acestea cu toate ca Fiarei i s-a dat „gura sa graiasca vorbe mari si blasfemii” (Ap 13, 5). Acest om nerusinat si fara de lege va îndrazni chiar sa-si deschida gura „spre blasfemii împotriva lui Dumnezeu, sa-I blasfemieze numele si locuinta, pe cei ce locuiesc în cer” (Ap 13, 5-6).
Mai mult – ne atrage atentia Sfânta Scriptura –, „i s-a dat sa faca razboi asupra sfintilor si sa-i biruie; si i s-a dat ei stapânire peste toata semintia si poporul si limba si neamul” (Ap 13, 7). Aceasta este proorocia care ne dezvaluie puterea si stapânirea Fiarei. Ea va stapâni peste tot pamântul, va avea putere peste toate rasele si neamurile.
PENTRU A-I FACE PE OAMNI FERICITI
Astazi auzim cereri insistente pentru o „Noua Civilizatie”, o „Noua Era”, un „Nou Mod de a Gândi”. Ni se spune ca da, toate trebuiesc schimbate, caci oamenii trebuie sa se schimbe. Lumea trebuie „reinventata”; se aplica o politica noua a întelesurilor, avem de-a face cu un „Nou Legamânt”.
Aceste schimbari sunt necesare pentru: a rezolva criza imigrantilor, controlul armelor, a combate terorismul, a combate pornografia, a-i trage la raspundere pe cei care nu platesc taxele, a „salva Planeta-Mama”, a proteja speciile aflate în pericol, a duce razboi împotriva retelelor de traficanti de droguri, a opri crimele din strada, a preveni purificarile etnice si rivalitatile între triburi, a pune capat crimelor savârsite din ura si fanatism, a extinde foloasele îngrijirii medicale, a garanta reforma, a îmbunatati educatia publica… Lista de probleme acute care ar putea fi rezolvate pare sa nu se mai termine.
SOLUTIA MIRACULOASA
Si astfel, pentru a-i face pe oameni fericiti, liderii guvernului nostru Big Brother, care ne iubesc asa de mult, au venit cu o solutie care poate rezolva multe, daca nu toate problemele noastre. Eu îi spun Proiectul L.U.C.I.D. El presupune o gama larga de elemente de stiinta neagra si dispozitive electronice Big Brother. Ei spun ca, folosind acest sistem, ne asteapta un viitor luminos, sigur.
Un element de baza al acestui sistem L.U.C.I.D. este reteaua L.U.C.I.D., un sistem universal de baze de date. Sponsorii retelei sustin ca va fi ca o mana cereasca pentru legislatia mondiala, în special pentru combaterea terorismului de orice fel. Totusi, în mod ciudat, reteaua L.U.C.I.D. are nevoie de înregistrare pe computer, de supraveghere electronica constanta si de un card biometric de identitate pentru fiecare persoana, având integrat un microcip. Cartela pentru fiecare copil nascut pe planeta! De ce trebuie sa fie urmariti si monitorizati bebelusii? Exista cumva vreun caz în istoria criminalitatii când un copil în leagan sa fi comis un act de terorism?
Cei care au proiectat sistemul L.U.C.I.D. sustin ca acesta nu este înca în functiune, e numai o propunere. Minciuna sfruntata! Puterile care ne guverneaza deja folosesc multe elemente ale acestui sistem draconic de control computerizat. Si fac asta fara permisiunea si mai ales fara stirea noastra! Daca va plângeti, va vor replica – desigur – ca fac asta pentru binele nostru si ca senzorii lor de control va garanteaza securitatea, siguranta. De îndata ce L.U.C.I.D. e complet gata de a opera, adauga ei, va rezolva crizele despre care aflam prin toate ziarele si buletinele de stiri. Computerul – trâmbiteaza ei – e un instrument aflat numai de partea binelui. E necesar pentru a va face fericiti fericiti!
Publicul va fi înselat sa creada ca „L.U.C.I.D. e pentru binele tau, iar oricine spune altfel e sau un conspirator nebun, sau un rebel periculos”.
CU PASI REPEZI CATRE FIARA: Cardul Biometric Universal (CBU)
Prin intermediul CBU, Sistemul acesta de Control îsi va constrânge si întari puterea asupra semintiilor pamântului. Potrivit designerilor sistemului L.U.C.I.D., tehnologia computerizata, posibilitatile hard si soft sunt pregatite pentru încadrarea lor în „raza de actiune a viitoarei CBU”. Cartela L.U.C.I.D. va fi un „Card Inteligent”, adica o carte de credit de marimea unui buletin de identitate din plastic cu un microcip transparent încorporat. CBU va contine acest microcip reprogramabil. Cu alte cuvinte, în sute si mii de centre si sedii de scanare din America si de peste tot globul, acolitii Fratelui Mare va pot insera CBU, care va fi direct conectat cu Computerul Central (Master Computer) aflat în sediul cartierului general de la Fort Meade, Maryland, sau de oriunde altundeva.
Ulterior, informatia înnoita si îmbunatatita poate fi depozitata în cardul dumneavoastra, aducând la zi microcipul cu toate informatiile pe care le-au mai strâns – în ceea ce priveste persoana dumneavoastra – prin spionaj si contrainformatii.
Între timp, fiecare politist sau agent al unei organizatii guvernamentale de pretutindeni în lume va avea posibilitatea de a solicita si primi „o evidenta adusa la zi a datelor personale ale fiecarui individ”. Cardul computerizat – mândria designerului – „nu numai ca va stoca mai mult de 5 gigabiti de date personale, dar va fi si citit prin intermediul unui translator amplasat împreuna cu un scaner pe unitati mobile sau imobile ale politiei.”
SE AFLA SI IN OCHI – SI IN DEGETE SI IN VOCE…SI…
Ca sa fie siguri ca v-au identificat corect, ca va localizeaza si stiu în orice moment cam pe unde va perindati si ce faceti, sistemul L.U.C.I.D. se va folosi de ceea ce este unic la fiecare om si anume de parametrii biologici („biometrici”).
În esenta, biometria se ocupa cu „masurarea factorilor biologici”. Stiinta a fost extrem de preocupata de-a lungul anilor sa gaseasca mijloace de identificare a unei persoane prin masurarea si înregistrarea caracteristicilor fizice. Senzori sofisticati sunt capabili astazi sa va identifice dupa forma palmei, a talpii, a capului. Pot masura si identifica irisul ochiului si dispunerea cutelor în amprenta degetelor. Se pot folosi si de grupa sanguina si de structura ADN care este unica pentru fiecare individ. Au fost inventate masini care va pot identifica dupa voce.
Lumea va fi în curând întesata de acest tip de tehnologie si frauda va deveni realmente imposibila. Partea rea a lucrurilor este ca, oriunde te-ai afla, poti fi întotdeauna reperat prin aceasta „plasa tehnologica.”
EI NE URMARESC IN FIECARE MOMENT
Daca crezi ca noul CBU va fi doar un neînsemnat instrument pe care tu si eu îl vom folosi pentru a avea acces la banci, la mâncare si la supermarketuri si ca altii doar vor verifica pentru a vedea daca suntem cine spunem ca suntem, te înseli amarnic.
Aceasta este soneria de alarma, semnalul care ne avertizeaza ca ochii atoatevazatori si tentaculele electronice ale caracatitei monstruoase vor fi literalmente peste tot. Vom fi supravegheati, masurati, evaluati si resupravegheati. Cum oare? Prin intermediul senzorilor de la distanta care vor localiza si monitoriza, ascunsi fiind în unghere în care nici nu ne-am putea imagina ca sunt.
SATELITI CARE NE SPIONEAZA
Când purtati în poseta sau în portofel un CBU nou-nout, un satelit va poate repera miscarile, si asta multumita unui sistem de sateliti care se învârte pe orbita Pamântului 24h din 24. Sa presupunem ca tu si eu vom refuza sa purtam acest CBU, ca îl vom rupe sau altera. Bine, dar atunci nu vom putea sa vindem sau sa cumparam. Nu vom putea sa conducem masina sau sa obtinem o slujba. Nu vom putea sa încasam banii de pe un cec sau sa obtinem îngrijire medicala. Si asta e destul de grav, dar în câtiva ani, daca planurile Fratelui cel Mare merg struna, vom avea aceste CBU implantate chiar sub piele! CBU va fi o parte straina a organismului nostru. Literalmente, nu vom putea sa pasim din casa fara ele.
DELIR SAU REALITATE?
Aceasta tehnologie va conduce în mod inevitabil la un sistem totalitar de înrobire a omenirii printr-o retea computerizata globala. În acest apropiat SISTEM FINANCIAR ELECTRONIC FARA BANI GHEATA, nimeni nu va putea CUMPARA SAU VINDE nimic de nicaieri, fara biocipul Noii Ordini Mondiale „MARK” implantat pe mâna sau pe frunte (semnul Fiarei). Biocipul va constitui filiera prin care se vor purta toate tranzactiile financiare. Fara el nu vor fi permise tranzactii de nici un soi; fara el nu vom avea hrana, îmbracaminte, adapost; odata folosit la scara mondiala, sistemul satanic de înrobire totala cu aceste catuse electronice va fi impus tuturor cetatenilor Noii Ordini Mondiale. Nimeni nu se va putea eschiva de la a purta acest „MARK” (SEMN) fara a fi pedepsit cu moartea… situatie de tipul: „ACCEPTA sau MORI”! („Încât nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei” – Apoc 13, 17)
Patronii corporatiilor slujesc – constienti sau nu – cauzei lui Antihrist. Un exemplu concludent este reclama facuta de firma de carti de credit Master Card. În Colorado Christian News, editorul Joann Chiarello Bruso a semnat recent un articol intitulat „Fratele cel Mare este aici”.
Comentariul este cel putin revelator:
„Stiam ca va sosi. Am vorbit despre aceasta ani de zile. Am discutat cam cum ar arata, cum va fi vândut si folosit. Si totusi, pare prea curând. Luna trecuta, pe când se afla în Arizona, Andrew, ginerele meu, a vizionat un spot publicitar foarte interesant, care a fost difuzat ulterior si în Colorado.
O femeie apare pe fundalul alb al unei camere goale. Pe masura ce numerele îi trec prin cap, ele sunt citite cu voce tare: asigurari sociale, cont bancar, carte de credit, permis de conducere, asigurare de sanatate, telefon, fax, etc.
O voce întreaba: «Cum sa le tii minte pe toate?» Apoi declara: «Master Card a gasit solutia: codul numeric personal pe un deget». Camera de luat vederi se concentreaza asupra dosului mâinii drepte a femeii; ea îsi arata palma, iar pe degetul aratator, a carui imagine se mareste mult, se vede un model de puncte. Vocea anunta: «Semnul dumneavoastra personal». Apoi anunta cu emfaza: «Master Card va va darui aceasta în curând!»
Halal marketing! Un nou semn care ne va scuti de necazul de a memora toate acele numere. Cardurile pierdute sau furate devin o problema a trecutului. Doar prin scanarea degetului, instantaneu, informatia necesara este înregistrata si decodata. Andrew spune ca aproape a cazut din scaun când a vazut reclama. Desi semnele ne spun ca vremea se apropie si ca nu suntem prea departe de aceasta tehnologie, totusi Andrew a ramas surprins ca acest clip a fost difuzat la o ora de maxima audienta.” [...]
ISO 9000:PROGRAMUL DE MARCARE AL TUTUROR CELOR CE SE INCHINA LUI MAMONA CU NUMARUL FIAREI
Denumit sistemul de certificare a calitatii ISO 9000, acest sistem priveste orice producator de bunuri si orice comerciant. Cred ca ISO 9000 va juca un rol decisiv în cadrul Proiectului L.U.C.I.D. Oare ce simbolizeaza cele patru cifre: „9 – 0 – 0 – 0″? În ocultism noua este întruchiparea diavolului, simbolul sau. În numarul noua este de fapt condensat numarul 666! Ocultistii aduna cele trei cifre, 6 + 6 + 6, obtinând 18. Apoi aduna 1 cu 8 si rezulta 9, asa încât cifra 9 este o alta forma oculta a lui 666, numarul diavolului. Cei trei de zero reprezinta probabil treimea blasfemiatoare a lui Satan – trei cercuri sau trei sori. Poate reprezenta acest sistem – ISO9000 – sistemul proorocit de Sfânta Scriptura prin care Fiara va pune stapânire pe bogatia acestei lumi, pe care o va gestiona dupa bunul plac în scopuri oculte? [...] Aproape fiecare om de afaceri din orice ramura economica a aflat si stie multe despre programul ISO 9000. Într-un ziar industrial, American Papermaker , Jackie Cox noteaza: „ISO 9000 a devenit standardul minim pentru a face afaceri în lumea întreaga, atât în anii 1990 cât si ulterior”. Sue Jackson, consultant al Centrului de Tehnologie si Calitate al Corporatiei Dupont, adauga: „ISO 9000 este sistemul de certificare a calitatii pe care companiile – fie ele fabrici sau orice tip de intermediari – vor trebui sa-l aiba daca doresc sa faca afaceri în USA, în Uniunea Europeana sau în toata lumea”. [...]
Închipuiti-va! Fie ca produceti un raft, un surub, un ceas, un ciocan sau o lada de gunoi, nu veti avea acces pe piata daca locul de productie (garaj sau atelier domestic) nu va primi semnul ISO 9000 de certificare a calitatii. Chiar si dupa aceea, veti avea nevoie de un Trading Partner Number (TPN), va trebui sa înregistrati TPN-ul, sa autentificati tranzactiile prin folosirea unui sistem computerizat, global; de fapt veti fi înglobat în reteaua L.U.C.I.D.!
Rudolph G. Boznak scrie în revista Industrial Engineering, vorbind despre un producator international de computere care „a aflat alarmat” ca, din cauza ISO 9000, risca sa piarda 1,5 miliarde de dolari de pe piata europeana. Corporatia sa a fost aspru avertizata: „Obtine certificatul ISO 9000 pentru produsele tale sau dai faliment!”
Între timp companiile care au admis si s-au alaturat inevitabil cursei pentru obtinerea ISO 9000 beneficiaza de avantajele timpurii ale unei clientele raspândite pe tot globul.
O corporatie, INTERTEK, sustine cu emfaza în clipurile sale publicitare ca produsele sale sunt „certificate prin sistemul ISO 9000″. Un spot publicitar aparut în reviste acum 5 ani proclama: „Cu INTERTEK, nu veti fi respins pe nici unul din cele 7 continente!” [...]
ESTE NECESARA O SUPRAVEGHERE CONTINUA
Iata cum functioneaza programul ISO 9000, asa cum este el explicat în reviste industriale de prestigiu:
„Procesul de certificare a calitatii cu acest indice – ISO 9000 – indica un al treilea membru, pe lânga cei doi care desfasoara actiunea de comert. Un membru acreditat desfasoara o expertiza a calitatii produselor unei anumite corporatii. Corporatiile trebuie sa detina evidenta ca sistemul lor a primit certificatul de calitate… Odata primit, are loc un proces de supraveghere de 2 ori pe an pentru a se asigura îndeplinirea conditiilor si schimbarilor impuse de sistemul ISO 9000.” [...]
Donald W. Marquardt, semnând în revistaManagement Review, afirma ca este scumpa obtinerea certificatului ISO 9000: „Expertiza poate dura chiar si un an si poate sa coste 100.000 $ si chiar mai mult”. Însa daca nu aveti aprobarea ISO 9000, va poate costa chiar si mai mult. În cele din urma veti fi exclus de pe piata. Neil Maltra de la VOLVO spune ca cei care doresc sa încheie contracte cu firma aceasta si nu dispun de certificatul ISO 9000 sunt trimisi în alta parte. El explica: „Pe furnizorii potentiali care ne suna noi îi întrebam: «Aveti sigla ISO 9000?». Daca raspund negativ, le spunem sa revina dupa ce-si vor primi certificatul de calitate.”
CINE ESTE DE FAPT ISO 9000?
Cine conduce programul ISO 9000? Revista Training, într-un articol intitulat „Ce ar trebui sa aflati despre ISO 9000″, ne informeaza ca „standardele programului ISO 9000 au fost dezvoltate, fixate în decursul anilor 1980 de Organizatia Internationala de Standardizare ( International Organization for Standardization= IOS)”. Revista Quality, o alta sursa de informatie din domeniul industriei, explica faptul ca un grup intitulat Consiliul National de Acreditare a Factorilor de Control (NACCB) cu sediul la Londra, este organizatia oficiala de aprobare si aplicare a sistemului ISO 9000. Cu toate acestea aflam ca în America, de exemplu, Societatea Americana pentru Controlul Calitatii (ASQC) din Milwaukee, Wisconsin, si Institutul American pentru Standarde Nationale (ANSI) din New York detin aceeasi autoritate ca si NACBB si IOS.
Filtrând toate aceste informatii, descoperim de fapt ca doar patru organizatii enigmatice, functionând sub sigle ciudate ca IOS, NACCB, ASQC si ANSI, vor exercita de fapt puterea si controlul absolut asupra proceselor de vânzare-cumparare ale lumii! Si totusi, ce sunt aceste organizatii? Cine sunt ele? Cine le-a pus la cale? Cine le controleaza? Cine le-a conferit aceasta autoritate?
OBLIGATIVITATEA DE A AVEA CARTEA DE IDENTITATE CU TINE
Înca din 1993, zeci de guverne au initiat o actiune concertata de promovare a unor legi care sa prezinte drept obligatoriu cetatenilor proprii faptul de a avea un card ID:
* OLANDA: A fost promulgata o noua lege care îi obliga pe cetateni sa poarte cardul personal ID asupra lor în orice loc si moment. Informatiile de pe card contin numele, adresa, nationalitatea, numarul din registrul platitorilor de impozite. Cei ce nu prezinta actul la control sunt deja arestati si închisi.
* SINGAPORE: Un program obligatoriu de înregistrare a tuturor cetatenilor si de împartire a unui card ID supertehnologizat inscriptionat prin laser a fost pus la punct în 1994. „Noul ID va ajuta guvernul sa tina o evidenta electronica a populatiei.” Cardurile de marimea unei carti de credit au fotografii, amprente ale degetului mare, date personale si coduri barice care pot fi decodificate, aflându-se astfel oricând numarul si informatiile personale.
* JAPONIA: În ziarul Japan Times din 1996 citim: „Desi exista o apriga rezistenta împotriva unor carduri ID în SUA, în Japonia un plan similar este pus în aplicare cu mult succes de guvern. Fiecare cetatean trebuie sa primeasca un numar propriu pâna în 1999. El va fi folosit pentru a identifica pe oricine pentru taxe, vot, control la frontiera si multe altele.”
* CANADA: Din London Free Press, Ottawa, Canada, aflam ca: „Nu toti sunt de acord cu planul premierului Mike Harris de a promulga un card ID… Harris a spus ca Ontario ar putea folosi amprentele pentru asigurari sociale, carnete de conducere, asistenta medicala. Si-n Ottawa se intentioneaza acelasi lucru.” Canada devine în mod rapid un sistem politienesc, asemanându-se cu vecina sa sudica, SUA. În revista Biometrics Today s-a raportat ca SUA si Canada conlucreaza pentru introducerea unui sistem de carduri cu memorie optica si capacitati de redare a vocii umane. În cele din urma, toti cei aflati în trecere prin vamile americanocanadiene vor trebui sa aiba acest card ID „comun”.
* AUSTRALIA: Potrivit ziarului Sidney Morning Herald, cardurile ID devin obligatorii pentru toti cetatenii continentului, în timp ce cercurile politice cocheteaza cu ideea unor planuri din ce în ce mai sofisticate de control electronic al maselor. În Melbourne Age a aparut acest reportaj: „În curând australienii s-ar putea sa poarte în loc de ceasuri de mâna banderole electronice cu semnatura lor, vârsta, detalii privind conturile bancare si alte informatii necesare oricarui tip de tranzactii… Steve Orlawsk, consilier în cadrul departamentului procurorului general, considera ideea acestei bratari mult mai eficace decât cea a cardurilor ID inteligente. Dupa el, pe aceasta bratara se gasesc numarul de impozitare, numarul asigurarilor medicale, numarul contului personal si orice alte date utile.” Daca este aplicata ideea acestei bratari electronice, va deveni ea o precursoare a probabilului biocip implantabil în mâna dreapta sau în fruntea cetateanului?
* TAILANDA: Toti cetatenii tailandezi au primit în ultimii ani carduri ID. Informatiile inserate în card sunt în legatura directa cu o retea computerizata de control al informatiilor, aflata la rândul ei în strânsa conexiune cu departamentele fiscal si judiciar. Revista TIME a dat amanunte referitoare la cardul ID si la reteaua adiacenta tailandeza: „Fiind un novice în lumea computerelor, guvernul tailandez a fost uimit si magulit când vara trecuta i-a fost decernat premiul „eroului erei informationale” de catre Institutul Smithsonian si revista Computerworld… Tehnocratii ar putea aprecia sisteme precum cel al Bangkokului, care pâna în anul 2006 va avea stocate, în cadrul unei retele computerizate unitare, informatii esentiale despre 65 de milioane de tailandezi. Numai ca sustinatorii drepturilor civile fundamentale sunt îngroziti de acest fapt. Simon Davies, un expert în asemenea tehnologii, afirma ca programul câstigator al Bangkokului reprezinta în mod potential «unul din cele mai represive si mai abuzive sisteme de supraveghere pe care le-a cunoscut lumea».
Sistemul informational tailandez, cel mai mare de acest fel, a devenit un simbol al caii pierzarii pe care este mânata turma… Câteva din cele mai mari firme de calculatoare au început sa vânda catre guvernele tarilor din Lumea a treia sisteme care sunt cu mult mai tiranice decât cele îngaduite în propriile lor tari. În unele cazuri, nu neaparat si al Tailandei, sunt vândute guvernelor computere cu ample posibilitati de folosire în scopuri oculte… În spatele noilor carduri ID ale Tailandei se afla un sistem computerizat sofisticat si programe complexe, în valoare de 50 de milioane de dolari, care pot ajuta guvernul Big Brother sa puna la punct în mod rapid un dosar, dosar care sa contina orice trebuie stiut despre oricine.”
Acelasi articol din Time a raportat ca tehnologia americana este folosita acum în Africa de Sud si Israel pentru a-i controla pe cei care sunt suspectati de catre guvern ca provoaca dezordine sau sunt potentiali teroristi. Time a afirmat de asemenea ca „Guatemala, în care echipe ale mortii au fost corelate de opinia publica cu sute de executii fara proces si disparitii, a achizitionat programe de supraveghere computerizata de la Israel în anii 1980″. Si marile corporatii cauta înca cu aviditate sa obtina profituri uriase. „Se asteapta ca Taiwanul sa încheie contracte în valoare de 270 milioane de dolari pentru propriul sistem informational rezidential. Printre potentialii clienti si furnizori: Unisys, Digital Equipment Corp., NEC, ICL.”
* RUSIA: Înca din zilele lui Lenin si Stalin, Rusia si-a avut sistemul national de identificare (în întreaga URSS, de fapt) pentru cetatenii înrobiti; însa astazi, prin inventarea computerelor si a unei retele mondiale, politia de la Kremlin si capii spionajului sunt în al noualea cer. Lucreaza de zor la constituirea unei baze comune cu corespondentii din Statele Unite, pentru a integra Rusia si tarile vecine, asa-zise independente, în sistemul universal. FBI-ul si-a deschis un birou la Moscova si are agenti de vârf care lucreaza acolo. Este un eveniment fara precedent. (Evident, directorul Louis Freeh a uitat faptul ca FBI nu este o agentie globala, ci una federala). „FBI-ul a fost foarte amabil în a ne acorda asistenta în domeniul contrainformatiilor”, a declarat Sergei Stephasin, superiorul contrainteligentei rusesti. FBI îsi antreneaza ofiterii la Academia FBI din Quantico, Virginia. Între timp, CIA-ul gazduieste ofiteri [agenti] KGB la cartierul general din Langley, Virginia, în timp ce Departamentul Apararii a adus zeci de mii de rusi, comandouri special antrenate în scopuri „antiteroriste”. Soldatii rusi au fost fotografiati la Fort Drum, New York; Fort Hood, Texas; Fort Polk, Louisiana si oriunde altundeva.
Într-o vizita efectuata în capitala Slovaciei – o fosta natiune est-europeana sovietica – directorul FBI Freeh a proslavit cooperarea dintre Est si Vest în domeniul înaspririi legislatiei. „Lumea devine din ce în ce mai neîncapatoare, mai mica, iar necesitatea ca politia sa coopereze este din ce în ce mai evidenta” a declarat Freeh. El a indicat problema acuta si nerezolvata a „grupurilor teroriste”, ca argument în sprijinul unei cooperari mondiale necesare. Împreuna cu Freeh au calatorit timp de zece zile prin tarile est-europene seful Agentiei de lupta împotriva drogurilor, seful Serviciului Secret si Secretarul Trezoreriei.
* MAREA BRITANIE: În 1994, actionând, evident, sub îndemnul Iluminatilor, prim-ministrul John Major si guvernul sau au început subit o campanie nationala de propaganda pentru a-i ademeni pe englezi sa accepte un card computerizat ID si o retea computerizata. Într-un interviu acordat ziarului londonez The Daily Telegraph, primministrul a sugerat ca sistemul propus de el ar putea juca un rol important în „combaterea criminalitatii, a delicventei”; de altfel, a subliniat Major, un astfel de sistem s-ar bucura de „largul sprijin al cetatenilor”.
Ulterior, un oficial al cabinetului Major a declarat ca englezii vor primi un „card ID inteligent pâna în anul 2000″. Ziarul The Guardian oferea detalii: „Un model, o schita a primului card personal de identitate emis vreodata de guvernul britanic a fost aratata cabinetului… cardul ar putea înlocui permisul de conducere, pasaportul, tichetul de masa, carnetul de sanatate al fiecarui cetatean… si va folosi informatii biometrice si coduri [parole]“. Oricum erau planuite lucrurile, planurile roz ale guvernului nu s-au bucurat de „largul sprijin al cetatenilor”, asa cum scontase Primul Ministru. Potrivit cotidianului londonez The Daily Mail , englezii „s-au revoltat”; temânduse de reactia opiniei publice, ministrii au anuntat ca sistemul de carduri ID va fi „voluntar”, nu obligatoriu. (Însa odata ce guvernul a pus piciorul pe prag si este gata sa intre, cine mai crede oare povestea cu sistemul „voluntar”?)
* FRANtA: Aceasta tara, care a suferit de doua ori invazia trupelor straine în timpul celor doua conflagratii mondiale din acest secol, este din nou asaltata. De aceasta data este o invazie silentioasa a viclenilor organizatori ai retelei mondiale L.U.C.I.D. Dupa spusele lui Jean-Paul Creusat si Anthony Halaris, designerii retelei L.U.C.I.D., Interpolul din Franta – agentie politieneasca interguvernamentala – este institutia aleasa „pentru a demonstra fezabilitatea si utilitatea Sistemului L.U.C.I.D. pentru sistemul juridic”.
Daca cineva, citind aceste rânduri, se îndoieste de faptul ca munca aceasta conspirativa de implementare a Proiectului L.U.C.I.D. a fost împlinita pe toate cele sapte continente, sa citeasca atunci ceea ce au declarat Creusat & Halaris în legatura cu rolul Interpolului în aplicarea sistemului L.U.C.I.D.:
Sarcinile majore ale ICPO-INTERPOL sunt de a gasi si dezvolta proiecte speciale în stare sa contribuie în mod efectiv la prevenirea sau eradicarea criminalitatii pe plan international. Elementele unui astfel de proiect sunt:
· stabilirea unei retele structurate si coordonate de colectare si procesare a informatiei;
· folosirea acestei retele pentru a se oferi servicii pe plan national si a se înlesni conlucrarea dintre diversele agentii în cursul diferitelor anchete [investigatii];
· studii tehnice si propuneri care sa înlesneasca adaptarea rapida a tacticilor si strategiilor agentiilor nationale.”
* STATELE UNITE: În timp ce oamenii de orice semintie vor fi prinsi în plasa L.U.C.I.D. prin aceasta conspiratie uriasa, suprematia economica si militara a SUA constituie de fapt una din premisele esentiale ale Iluminatilor atunci când au în vedere construirea unui sistem închis, diabolic, de dimensiuni mondiale, asa cum este Proiectul L.U.C.I.D., un sistem din care nu ai cum scapa. De aceea fiecare, de la senatorul SUA Kay Bailey Hutchinson pâna la senatorul Diane Feinstein, sustine cu ardoare promulgarea unei legi care sa solicite folosirea unui card ID national în strânsa legatura cu reteaua mondiala computerizata. Cu alte cuvinte, Republicanii, Democratii si toti ai lor exercita presiuni pentru aparitia sistemului L.U.C.I.D. În 1996 senatorul de Texas Hutchinson a introdus proiectul de lege 999 (999 rasturnat este 666!) care solicita aparitia cardurilor ID federale. Senatoarea Feinstein din aripa liberala a fost omniprezenta pe Dealul Capitoliului, tinând discursuri si conferinte de presa, cerând implementarea a ceea ce poate fi descris doar ca Sistemul Fiarei de Control Uman prin 666.
În ziarul politic Roll Call , foarte influent în Washingthon DC, Feinstein a fost citata ca sustinând ca trebuie implementat cât mai urgent un card ID biometric împreuna cu „toate bazele informationale adiacente necesare”.
Senatoarea, care cu doar câtiva ani înainte, în 1992, îl reprezenta pe analistul politic Patrick Buchanan si pe alti conservatori care încercau sa puna o stavila imigrarii ilegale, în 1995 si-a schimbat brusc optica cu 180 de grade. A motivat aceasta schimbare de opinie prin faptul ca reteaua ceruta de ea era imperios necesara; doar aceasta, a explicat ea cu înflacarare, poate „rezolva criza imigrantilor ilegali”! Când a fost întrebata daca n-ar trebui sa fie amânata o vreme rezolvarea problemei, Feinstein a replicat alarmata:
„Nicidecum, trebuie s-o rezolvam acum, urgent!”, adaugând: „Cel mai indicat ar fi sa insistam pe aparitia unui sistem integral acum, sa cerem fiecaruia sa-si procure documente noi într-un interval rezonabil si sa supunem acele documente (card ID) la verificari anuale”.
În interviul din Roll Call , Feinstein a spus totul pe sleau. Noul card ID, dupa detaliile oferite de ea, ar fi supertehnologizat „cu un microcip, cod baric magnetic, amprenta vocala, scanare a retinei, fotografie si amprenta digitala”. [...]
* ROMÂNIA: Cartile electronice de identitate vor fi eliberate incepind cu 1 ianuarie 2006, a decis Guvernul printr-o ordonanta aprobata in sedinta de joi. Actul normativ modifica si completeaza Ordonanta 69/2002, care stabilea ca primariile vor elibera aceste carti electronice de identitate incepind cu 1 ianuarie 2003, in paralel cu actualele documente de identitate ale persoanei. În ceea ce priveste asigurarea cu echipamente si programe informatice a autoritatilor si institutiilor publice, ordonanta aprobata joi de Executiv prevede ca aceasta se va realiza esalonat. Astfel, in municipiile resedinta de judet, echipamentele necesare vor fi achizitionate pina 31 iulie 2007, in conditiile in care vechea ordonanta impunea indeplinirea acestei conditii pina la 31 iulie 2005. In celelalte municipii si orase, echipamentele vor fi asigurate pina la 31 decembrie 2008 (termenul anterior era 31 decembrie 2006), iar in comune, pina la 31 decembrie 2009 (termen anterior 31 decembrie 2007). Actualele carti de identitate si buletine de identitate vor fi folosite in continuare, pina la expirarea valabilitatii lor. 29.01.2004, Mediafax
GUVERNUL ROMAN A APROBAT PE SEST REALIYAREA UNEI MEGA BAZE DE DATE CU INFORMATII DESPRE FIECARE CETATEAN
Cabinetul Nastase a dat o adevarata lovitura pe piata informatiilor cind a semnat actul de nastere al Sistemului Informatic Integrat (SII), o baza de date mamut, care va centraliza informatiile detinute de toate institutiile publice. Practic, date si informatii despre persoane fizice sau juridice stocate de ani intregi se vor aduna la un loc; ce putere vor detine gestionarii acestor informatii nu e greu de inteles. Problema e cu atit mai delicata cu cit e vorba despre o baza de date in care se va regasi fiecare cetatean al Romaniei. Un proiect de lege atit de important nu a fost si nu va fi dezbatut, democratic, in parlament. El a fost promovat direct prin hotarire de guvern – semnata de Adrian Nastase si contrasemnata de seful SRI, Radu Timofte, ministrii Dan Nica, Ioan Rus si Mihai Tanasescu – in baza unei decizii luate anterior de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Din cele sase pagini ale hotaririi de guvern nu se intelege rostul acestei baze de date mamut, ce fel de informatii vor fi stocate despre persoanele fizice, cine sint gestionarii sau beneficiarii ei, cui se subordoneaza acestia si cine ii controleaza. Nici semnatarii hotaririi de guvern nu sint mai expliciti. “Nasii” bazei de date fie au refuzat sa ne ofere detalii despre aceasta noua structura informationala, fie ne-au asigurat ca infiintarea SII este perfect legala, respecta drepturile omului, legislatia europeana si nu va intra cu bocancii in viata privata a romanilor. Aparitia in prag de an electoral a SII nu poate decit sa ridice mari semne de intrebare. Informatiile despre persoane fizice se vor limita la datele clasice de stare civila ori autoritatile sint interesate de preferintele personale sau politice ale romanilor? Cine garanteaza ca datele colectate si centralizate nu reprezinta o imixtiune in viata privata a fiecaruia? Hotarirea de guvern nu ofera nici o garantie in acest sens. Cui se subordoneaza SII, cine-l controleaza si cine sint beneficiarii informatiilor de tip secret nu doreste nimeni sa explice. Oricum, hotarirea executivului submineaza total puterea legislativa din Romania, parlamentul fiind – din nou – pus la colt intr-o chestiune extrem de importanta: cea a gestionarii si utilizarii unei “structuri informationale specializate”, cum e numita chiar in hotarirea de guvern. Experti in apararea drepturilor omului care au studiat textul hotaririi de guvern sint de parere ca acesta este extrem de stufos, imprecis, lasind loc arbitrarului si adaptarilor, dupa principiul “ce nu e interzis este permis”. Data fiind baza de date pentru persoane fizice, aceiasi specialisti sustin ca SII s-ar putea transforma in bratul electronic al SRI.
Zece intrebari fara raspuns:
1. Cine a initiat proiectul de lege privind Sistemul Informatic Integrat (SII)? De ce n-a fost trecut prin parlament si s-a preferat o hotarire de guvern?
2. Ce institutii ale statului vor participa la SII, in dubla calitate de furnizor si beneficiar al informatiilor, si ce fel de informatii vor fi in troduse in baza centrala de date?
3. In sistem vor fi replicate si bazele de date ale serviciilor secrete, MApN si MI?
4. Cine face parte din Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat?
5. Ce fel de date si informatii vor fi stocate in legatura cu persoanele fizice? Dar in legatura cu persoanele juridice?
6. Informatiile din sistem pot fi vindute contra cost?
7. Dupa ce criterii va fi ales personalul (administratori de sistem, administratori de securitate, ultimii numiti chiar in textul de lege “ofiteri de securitate ai sistemului”)?
8. Cine sint beneficiarii informatiilor secrete? Exista persoane care au acces la toate nivelurile de secretizare (presedinte, premier, ministri etc.)?
9. Cui se subordoneaza SII?
10. Cine controleaza SII?
ANEXA 1
Urmatorul document a avut rol de proba [dovada] în cadrul unui proces desfasurat la Curtea de Justitie din Washinghton DC, proces intentat de John St. Clair Akwei împotriva NSA, cu sediul la Fort George G. Meade, Maryland (Procesul civil nr. 92-0449); materialul reprodus mai jos dovedeste cunoasterea amanuntita de catre John Akwei a structurii NSA, a activitatilor privind securitatea nationala, a tehnologiilor brevetate si a operatiunilor secrete de monitorizare a cetatenilor. Documentul dezvaluie o gama uluitor de larga de tehnologii si programe proiectate în scopul de a-i urmari si controla pe cetatenii americani. Nota: Actele în rezumat ale procesului au fost publicate în forma integrala în revista Nexus pe lunile aprilie-mai 1996.
1. ACTIVITATILE SI OPERATIUNILE NSA PRIVIND SPIONAJUL CIVIL [INTERN]
Spionajul comunicatiilor (COMINT)
Supravegherea sub acoperire a tuturor comunicatiilor electronice din USA si din lume cu scopul de a asigura securitatea nationala. NSA, cu sediul la Fort Meade, Maryland, dispune de cele mai avansate computere din lume începând înca din anii ‘60. Tehnologia NSA este dezvoltata si implementata în secret, fara ca opinia publica sa aiba cea mai mica idee despre aceasta.
Spionajul semnalelor [electromagnetice] (SIGINT)
Operatiunea NSA de spionaj al semnalelor s-a transformat într-un program de decodificare a tuturor undelor EMF [electromagnetice] din mediul înconjurator, în vederea reperarii de la distanta si a urmaririi oamenilor prin intermediul curentilor electrici care se gasesc în corpul lor. Programul SIGINT porneste de la faptul ca orice obiect din mediul înconjurator care are în sine curent electric genereaza în jurul sau un flux magnetic, flux care emite unde EMF. NSA si DOD [Departamentul Apararii] au pus la punct si brevetat echipament digital avansat care poate analiza de la distanta orice obiect care desfasoara vreun fel de activitate electrica, fie el de natura organica sau anorganica.
Spionajul civil (DOMINT)
NSA detine fisiere despre toti cetatenii SUA; prin cei 50.000 de agenti ai sai (HUMINT), NSA strânge informatii despre orice cetatean american care îi suscita interesul. Acesti agenti sunt împuterniciti printr-un ordin executiv sa spioneze pe oricine. NSA dispune si de o retea permanenta de securitate nationala si supraveghere anti-terorista, strict secreta si tainuita de cunostinta opiniei publice. În SUA, supravegherea cetatenilor este lesne de îndeplinit si eficienta din punct de vedere economic, întrucât este efectuata cu ajutorul retelei NSA de supraveghere electronica; reteaua (DOMINT) acopera întreaga suprafata SUA, are zeci de mii de angajati din personalul NSA si urmareste simultan milioane de persoane. Eficienta economica a misiunilor de supraveghere este asigurata de tehnologia computerizata a NSA, proiectata special pentru a micsora la maximum costurile operatiunilor de spionaj.
Din punct de vedere al relatiilor sociale, angajatii NSA ocupa posturi publice si desfasoara atât operatiuni sub acoperire, cât si activitati legale, prin care pot oferi colegilor de spionaj informatii despre persoanele care trebuie urmarite. Angajatii NSA au o dubla identitate, putând fi întâlniti sub masca unui avocat, asistent social sau om de afaceri.
Cetateni alesi ocazional pentru urmarire de catre personalul NSA
Personalul NSA poate controla vietile a sute de persoane de pe teritoriul SUA facând uz de reteaua NSA de spionaj civil si de operatiunile sub acoperire. Operatiunile desfasurate de ei cu mâna libera pot trece uneori dincolo de granitele legii. Supravegherea pe termen lung si sabotarea a zeci de mii de cetateni nestiutori prin operatiunile NSA sunt foarte probabile. Programul DOMINT poate asasina în secret cetateni americani si este în stare sa desfasoare sub acoperire operatiuni de control psihologic, pentru a determina diagnosticarea celor în cauza ca suferind de boli mentale.
2. RETEAUA NSA DE SUPRAVEGHERE ELECTRONICA CIVILA
Înca de la începutul anilor ‘60, cele mai performante computere din lume se gaseau la NSA, Fort Meade. Cele mai noi si mai spectaculoase descoperiri în domeniu luau drumul NSA, fiindu-i rezervate. În clipa de fata, NSA dispune de computere nanotehnologice, care sunt cu 15 ani înaintea tehnologiei actuale. NSA reuseste sa urmareasca toate informatiile care circula pe teritoriul SUA folosindu-se de computere foarte performante, care utilizeaza inteligenta artificiala si care monitorizeaza toate comunicatiile indiferent de mediul prin care sunt transmise, pentru a identifica eventuale cuvinte cheie, de care sunt interesati agentii sau criptologii NSA.
Computerele respective supravegheaza tot arealul comunicatiilor, atât la emitator, cât si la receptor. Aceasta supraveghere a teritoriului SUA este un rezultat al operatiunii NSA SIGINT. Reteaua de supraveghere electronica se bazeaza pe un aranjament celular de dispozitive care pot monitoriza întreg spectrul de emisii EMF. Acest echipament a fost dezvoltat, implementat si tinut departe de cunostinta publicului în acelasi mod în care au fost tinute secrete alte programe privind razboiul electronic.
Modificarea computerizata de la distanta prin operatiunea SIGINT
NSA tine sub stricta evidenta toate computerele si PCurile vândute în SUA, aceasta constituind o parte integranta a retelei de spionaj civil [DOMINT]. Echipamentul EMF al NSA poate repera emisiile RF (radio frecventa) provenite de la circuitele electronice ale computerelor personale (filtrând în acelasi timp emisiile similare provenite de la monitoare si surse de alimentare). Emisiile RF de la circuitele electronice ale PC-urilor contin informatiile digitale stocate în PC. Unde RF codificate, emise special în acest scop, pot intra în rezonanta cu circuitele PC-urilor, modificându-le. În acest fel NSA se poate furisa în orice computer din tara în vederea supravegherii (spionarii) sau a interventiilor de tip antiterorist în razboiul electronic.
Detectarea câmpurilor electromagnetice umane în scopul supravegherii
Câmpul bioelectric generat de un individ poate fi detectat de la distanta încât omul poate fi depistat în orice loc s-ar afla. Criptologii NSA, utilizând echipamentele speciale EMF pot depista si monitoriza de la distanta potentialele electrice simulate, ulterior putând deduce prin decodificarea acestora starile cerebrale si procesele mentale ale persoanei urmarite; în acest fel, subiectii pot fi supravegheati în mod absolut. Personalul NSA poate „suna” pe orice persoana prin intermediul retelei SIGINT de scanare a câmpurilor electromagnetice, iar dupa aceea computerele NSA vor supraveghea si monitoriza respectivul subiect 24 de ore din 24; NSA poate alege si supraveghea pe oricine din SUA.
3. UTILIZAREA DE CATRE PROGRAMUL SIGINT A STIMULARII ELECTROMAGNETICE A ENCEFALULUI
Programul SIGINT al NSA foloseste stimularea electromagnetica a encefalului în cazul supravegherii neuronale de la distanta (Remote Neuronal Monitoring, RNM) si al contactului encefalic electronic (Electronic Brain Link, EBL). Stimularea encefalica de acest tip a început sa fie dezvoltata prin programul MKULTRA de la începutul anilor ‘50, care includea si investigarea si controlul neurologic al radiatiilor (câmpurile electromagnetice neionizate), precum si dezvoltarea si cercetarea bioelectrica.
Tehnologia secreta care a rezultat în urma acestui program este catalogata în arhivele NSA drept „informatii radiative”, informatii care sunt definite ca „provenind de la generatoare întâmplatoare de câmpuri electromagnetice din mediul înconjurator, excluzând radioactivitatea sau exploziile nucleare”. SIGINT a implementat si a tinut secreta toata aceasta tehnologie, asa cum a facut si cu alte proiecte ale Guvernului SUA din domeniul razboiului electronic. NSA consuma cu aviditate orice informatie în domeniu si tine departe de cunostinta publicului cercetarile din aceasta ramura. Exista si acorduri internationale menite sa pastreze tacerea despre aceste tehnici secrete.
NSA dispune de echipament electronic brevetat care analizeaza de la distanta activitatea electrica a omului. „Harta” encefalica generata de computerele NSA asigura supravegherea neîntrerupta a tuturor proceselor electrice care au loc în creier. NSA înregistreaza si decodifica „hartile” encefalice a sute de mii de persoane, în scopul sigurantei nationale. Stimularea encefalica este folosita în secret si de armata în cazul conexiunilor creier-computer (de pilda în avioanele de atac).
Având ca tinta supravegherea electronica, activitatea electrica desfasurata de centrul vorbirii – aflat în encefal – poate fi transpusa într-o redare aproape verbala a gândurilor acelei persoane. RNM poate trimite semnalele codificate catre cortexul auditiv din encefal, înlesnind astfel comunicarea audio nemijlocita cu creierul (fara a mai fi nevoie de ajutorul urechilor). Agentii NSA pot utiliza aceasta metoda în secret îmbolnavind subiectii prin emiterea catre ei a unor senzatii auditive halucinante, caracteristice schizofrenicilor si paranoicilor.
Fara a avea vreun contact cu persoana urmarita, supravegherea neuronala de la distanta poate întocmi o harta a activitatilor electrice a cortexului vizual din encefalul persoanei respective, iar dupa aceea sa redea pe un ecran imaginile din creierul subiectului. Agentii NSA vad exact ceea ce vad ochii persoanei supravegheate. Poate fi „vizionata” în acest mod si memoria vizuala. RNM poate trimite imagini direct la cortexul vizual, fara a mai folosi ochii si nervii optici. În acest mod, agentii NSA pot „aseza” pe furis imagini în creierul unei persoane, îndeosebi în timpul somnului de tip REM, pentru a-i programa creierul în anumite scopuri.
Posibilitatile folosirii metodei RNM
Reteaua SIGINT exista în SUA înca din anii ‘40. NSA, cu sediul la Fort Meade, dispune de un sistem gigantic de supraveghere neuronala de la distanta, fara fir, bidirectionat, folosit pentru a-i urmari pe cei suspecti si a monitoriza în mod nedistructiv informatiile audio-vizuale din creierul lor. Si toate acestea se desfasoara fara vreun contact fizic cu subiectii. RNM este cea mai sofisticata si mai recenta metoda de supraveghere si spionaj civil. Catre cortexul auditiv al subiectului pot fi trimise fraze întregi, sunete tridimensionale si sunete subliminale (fara a face uz de urechi), iar catre cortexul vizual pot fi trimise imagini RNM poate modifica perceptiile, starile si controlul miscarilor unei persoane.
Conexiunea cu cortexul auditiv/vizual a devenit cel mai utilizat si mai performant sistem de spionaj. RNM permite o interconexiune audiovizuala creier-creier sau computer-creier.
4. TEHNOLOGIA CONTACTULUI ENCEFALIC ELECTRONIC (EBL)
Reteaua SIGINT poate detecta, identifica si supraveghea de la distanta câmpurile bioelectrice ale unei persoane.
SIGINT are capacitatea de a monitoriza de la distanta informatiile din creierul uman prin decodificarea digitala a potentialelor electrice stimulate ale emisiilor electromagnetice encefalice având o frecventa între 30 si 50 Hz si o putere de 5 mW.
Activitatea neuronala a encefalului genereaza o activitate electrica fluctuanta, caracterizata printr-un flux magnetic variabil. Acest flux magnetic genereaza o unda electromagnetica constanta de 30-50 Hz si 5 mW. În emisia electromagnetica a creierului se afla anumite sabloane si semne caracteristice, denumite „potentiale stimulate” [de raspuns].
Fiecarui gând, reactie, comanda de miscare, fapt auditiv si imagine vizuala din creier îi corespunde un „potential stimulat” sau un grup de asemenea „potentiale stimulate”. Emisia electromagnetica encefalica poate fi decodificata sub forma gândurilor, imaginilor si sunetelor aflate în creier.
Reteaua SIGINT foloseste stimularea cerebrala ca pe un mod de comunicare si transmitere a informatiilor (precum si a semnalelor sistemului nervos) catre spioni si, de asemenea, pentru diferite transmisiuni catre creierul celor supusi operatiunilor secrete de supraveghere (la un nivel neperceptibil de om). Stimularea encefalica electromagnetica functioneaza astfel: este trimis un semnal electromagnetic cu o codificare complexa, care sa rezoneze cu potentialele stimulate din creier si sa formeze astfel imagini auditive si vizuale în circuitele neurale ale creierului. Stimularea encefalica poate modifica starea cerebrala si poate afecta controlul miscarilor.
Contactul [Conexiunea] encefalic electronic bidirectionat este realizat prin monitorizarea de la distanta a informatiei audiovizuale din creier concomitent cu transmiterea sunetului catre cortexul auditiv (evitând urechile) si a imaginilor estompate catre cortexul vizual (evitând nervii optici si ochii). Imaginile apar sub forma de ecrane bidimensionale în encefal.
Contactul encefalic bidirectionat este arma cea mai redutabila si sistemul de comunicatii preferat al personalului CIA/NSA. Supravegherea neuronala de la distanta (RNM, supravegherea de la distanta a informatiilor bioelectrice stocate în creierul uman) a devenit cel mai eficace sistem de urmarire. El este folosit de un numar limitat de spioni ai SUA.
5. STIMULARE ELECTROMAGNETICA ENCEFALICA
Pentru a putea aplica programul RNM, este necesara mai întâi decodificarea frecventei de rezonanta a fiecarui centru de pe scoarta cerebrala. Frecventele la care raspund diferitele centre nervoase encefalice sunt situate în intervalul 3-50 Hz. Doar programul SIGINT al NSA moduleaza [emite] semnalele pe aceasta banda de frecventa.
Zona encefalica – Frecventa bioelectrica de rezonanta – Informatiile induse prin modulare
Centrul controlului miscarilor – 10 Hz – Coordonarea impulsurilor de miscare
Centrul auditiv – 15 Hz – Sunete care evita urechile
Centrul vizual – 25 Hz – Imagini care evita (ocolesc) ochii
Centrul somatosenzitiv – 9 Hz – Hipersensibilitate la stimuli exteriori
Centrul gândirii – 20 Hz – Gânduri subconstiente impuse
Aceste informatii astfel modulate pot fi induse în creier cu intensitati care variaza de la subliminal la perceptibil. Creierul fiecarei persoane are o gama unica de frecvente de lucru si rezonanta, astfel încât trimiterea informatiei audio catre creierul unei persoane, dar la frecventa specifica altei persoane, ar avea drept consecinta lipsa de reactie a persoanei respective la stimulul auditiv.
Reclamantul [John Akwei] a aflat de existenta programului RNM datorita faptului ca a fost în contact RNM bidirectionat cu grupul Kinnecome de la NSA, Fort Meade. Acestia utilizau sunet bidimensional, pe care îl trimiteau direct spre creierul reclamantului pentru a-l hartui; supravegherea a durat din octombrie 1990 pâna în mai 1991.
Prin controlul bidirectionat al programului RNM, reclamantul a fost hartuit: au încercat prin RNM sa-l îmbolnaveasca si sa-l împiedice sa relateze autoritatilor activitatile care au avut loc împotriva lui în ultimii 12 ani.
Grupul Kinnecome numara aproximativ 100 de persoane care lucreaza zi si noapte la Fort Meade. Ei au interceptat encefalic si persoanele cu care reclamantul intra în contact pentru a-l izola de restul lumii. Aceasta este întâia oara când un cetatean american a fost hartuit prin RNM si a putut sa dea în judecata NSA-ul, al carui personal s-a folosit de aceasta metoda de spionaj în chip ilegal.
6. NSA – TEHNICI SI RESURSE
Depistarea si supravegherea neîntrerupta de la distanta a persoanelor în orice loc s-ar afla, oriunde pe teritoriul SUA. Un sistem a carui implementare e foarte ieftina permite ca mii de persoane din orice patura sociala sa fie spionate neîncetat de catre SUA.
Mecanisme de monitorizare RNM de la distanta
Echipamentul RNM al NSA citeste encefalogramele subiectilor pentru a-i urmari si prin sistemul lor nervos poate transmite mesaje care sa le afecteze starea fizica si psihica. RNM poate depista si supraveghea orice cetatean de pe teritoriul SUA. Acest echipament este dispus într-o retea si este folosit pentru operatiuni de spionaj civil, securitate guvernamentala si militara, precum si în caz de razboi bioelectric.
Agentii sub acoperire din zonele urbane
Zeci de mii de persoane în orice zona lucreaza ca agenti sub acoperire [detectori] si spioni ai vecinilor si colegilor de munca (uneori în mod inconstient), urmarind si verificând subiectii care au intrat în atentia personalului NSA. Agentii care nu lucreaza la birou se pot afla într-o legatura constanta cu acesti detectori, care tin permanent urma celor care sunt urmariti de NSA. Agentii NSA pot identifica instantaneu de la distanta (prin programul RNM) orice individ din multime care ia legatura cu subiectul supravegheat.
Substante chimice si toxice introduse în blocurile de locuinte prin intermediul tevilor de plastic plastic secrete, instalate si întretinute de NSA
NSA are locuri special amenajate, prin care poate construi tevi care sa intercepteze conductele de apa si de aerisire ale celor supravegheati si sa deverseze în acestea substante toxice (de pilda gaze somnifere sau droguri de spalare a creierului). Acestea sunt rezultate ale cercetarilor psihofarmaceutice ale CIA.
Scurta trecere în revista a echipamentului de spionaj si anti-terorism mentionat
Retea dispunând de echipament EMF, care poate citi electroencefalogramele omenesti si poate identifica/urmari persoanele cu ajutorul computerelor. ESB (stimularea electrica a creierului) prin intermediul semnalelor EMF este utilizata pentru a-i controla pe subiecti. Echipament EMF care colecteaza informatii de la circuitele electronice ale calculatoarelor personale prin decodificarea emisiilor de unde RF si care poate patrunde în orice computer personal din SUA. Tot echipamentul camuflat, toata tehnologia tinuta secreta, toate cercetarile stiintifice neraportate (ca în cazul cercetarilor în domeniul razboiului electronic). Desi este cu desavârsire necunoscuta publicului larg, implementarea completa si minutioasa a acestui sistem a avut loc înca de la începutul anilor ‘80.
ANEXA 3
Ce este L.U.C.I.D.?
Traim sub puterea legii, iar legea fundamentala care se aplica în SUA este Constitutia, întarita de Declaratia Drepturilor Omului. Dreptul la intimitate si libertate sunt bine stipulate si aproape universal acceptate. Spunem „aproape” pentru ca exista anumite elemente disonante, care traiesc în Washighton, New York, care se pun pe ele mai presus de Constitutie si au alte planuri pentru viitorul nostru. Noi presupunem ca toate contractele întocmite de Guvernul federal sunt verificate de avocatii constitutionali pentru a nu contraveni prevederilor acesteia. Presupunem ca academiile si universitatile nu vor încheia o întelegere care sa presupuna si violarea Constitutiei. S-ar parea ca presupunerile noastre sunt eronate.
Cei ce uneltesc s-au întrecut pe ei însisi în a pune cap la cap elementele sofisticate ale unui plan – sistem diavolesc de urmarire si control al tuturor fiintelor omenesti . Sistemul este – chipurile – necesar pentru ca toti suntem niste potentiali criminali si trebuie sa fim catalogati si urmariti.
Am primit un articol de la doua oficialitati care probabil, n-au citit Constitutia (sa fim onesti, unul dintre ei este ofiter ONU si foarte probabil nu este cetatean SUA).
Într-un stil despotic, demagogic, ei propun sa fim tratati cu totii ca potentiali teroristi, afirmând ca au pus la punct un plan magnific cu numele L.U.C.I.D.; definit ca fiind un „studiu conceptual pentru un viitor Sistem Universal de Identificare”.
L.U.C.I.D. propune ca CBU, acum aflat în lucru la Departamentul Apararii , sa fie utilizat ca sistem sigur, rapid, eficient, instantaneu de urmarire. Veti întreba: Urmarirea cui ? Nu urmarirea criminalilor, ci doar „verificari de rutina ale cazierului si activitatii personale” si urmarirea „potentialilor criminali”. Asta înseamna – în mod virtual – oricine!(Remarcabila folosirea ingenioasa a limbii engleze). Ce este un „potential criminal”?
Autorii sunt foarte trufasi, ei califica acest sistem drept „universal” si includ în datele acestui sistem Cardul Biometric Universal (Cuvântul „L.U.C.I.D.” este extrem de apropiat de LUCIS sau LUCIFER, dar credem ca este vreo eroare cauzata de subconstientul autorilor).
Acest „studiu conceptual” a fost realizat de Jean-Paul Creusat, medic al ONU, New York si profesor Anthony S. Halaris de la Iona College, New Rochelle, New York (Iona este un colegiu de patru ani, fondat în 1940, colegiu de „arte liberale”, care nu are nici o legatura cu studiul).
L.U.C.I.D. este de fapt întreaga structura hardware, software, o constructie gigantica, o gigantica retea care utilizeaza CBU; sistemul va folosi la transmiterea datelor de carduri si implanturi. Un card va putea stoca mai mult de 5 gigabiti de informatii personale, cu capacitate de translatie în mai multe limbi. Poate fi citit de unitati fixate sau mobile. Pe scurt, toate datele dumneavoastra personale (mai mult de 100 dischete) pot fi stocate pe o unitate – precum cardul – în orice limba, în orice moment. Tehnicile de identificare sunt deja pregatite si, orice ar spune designerii, sunt extrem de abuzive la adresa libertatii personale.
Acest CBU va include structura ADN-ului si a materialului imunitar, o scanare a irisului (fiecare iris are o structura deosebita, unica pentru fiecare om). Ochiul fiecarei persoane este unic, iar structura lui nu poate fi modificata fara a se altera claritatea vederii. Un cod al irisului poate fi analizat într-o zecime de secunda, spun designerii.
Ca si cum cele enumerate nu ar fi suficient de înspaimântatoare, ceea ce complotistii nu va spuneste ca întregul „cazier” medical si starea actuala a sanatatii poate fi citita de pe acest iris. Este un aspect putin cunoscut, dar interesant din domeniul medical al irisologiei. Am fost încredintati de acest fapt de catre medici pe care îi cunoastem si îi credem. Sistemul functioneaza foarte eficient!
În sfârsit, pentru a fi siguri ca nu le veti scapa, si amprenta digitala si cea plantara vor fi stocate pe acest CBU. Cardul Inteligent este o avanpremiera a CBU si se foloseste deja. Unele state îl folosesc pentru programe de distribuire a hranei, altii pentru programe caritative.
CBU este un abuz la adresa intimitatii, este neconstitutional si se lucreaza chiar în prezent la perfectionarea lui. Daca opinia publica nu va protesta în congres, se va ajunge la aplicarea lui! Republicanii sunt mult mai înversunati decât Democratii în aceasta privinta. Au majorat bugetul Apararii pentru a finanta aceste sisteme de control si prevenire a unor presupuse amenintari , care s-ar parea ca vin din partea cetatenilor , nicidecum a teroristilor. Amintiti-va ca nici un incident terorist nu a fost rezolvat si clasat în mod public si onest în ultimii 10 ani. Ramâne valabila presupunerea ca unul sau mai multe incidente au fost sponsorizate de Congres pentru a promova legea antiterorismului.
Politicienilor trebuie sa li se reaminteasca faptul ca – în mod irevocabil – puterea este delegata de popor, caci puterea vine de la baza spre vârf si nu invers. Orice politician care nu este de acord sa-si schimbe meseria.
Obiectii la adresa L.U.C.I.D. exprimate în „Phoenix Letter”
1. Agentiile politienesti au dreptul si obligatia de a-i urmari pe criminali, aceasta este misiunea lor. Ele nu au dreptul de a-i urmari sau de a aduna informatii despre cetatenii care nu au comis vreun delict, decât în cazul în care exista dovezi ca ei ar putea fi infractori. Aceasta este una din prevederile celui de-al patrulea Amendament. Noi, poporul, nu am delegat Guvernului dreptul la violarea intimitatii! Desigur, aceasta este un inconvenient pentru agentiile politienesti, dar pentru asta sunt platiti, pentru a-i prinde pe criminali si pentru a respecta legea. Motivatia cu „terorismul viitorului”, ca motiv al încalcarii acestor drepturi constitutionale, este de-a dreptul inacceptabila! Este o pledoarie vicleana, care urmareste interesele proprii. Autorii sunt proprietari ai sistemului L.U.C.I.D., iar unul dintre ei este presedintele Advanced Technologies Group, care are un foarte mare interes în reusita acestui sistem. Pe scurt, câstigul financiar fabulos se întemeiaza pe înrobirea noastra.
2. Departamentul Apararii a proiectat un CBU cu o memorie de 5 gigabiti. Daca acesta va fi cumva folosit pentru a-i depista sau urmari pe civili în vreun fel oarecare, atunci finantarea acestora trebuie sa înceteze acum. Departamentul Apararii are functii legale, dar controlul populatiei nu este una dintre ele!
3. Aceste mecanisme nu au fost investigate de catre Congres. Ar trebui sa fie si ar trebui sa se auda vocea opiniei publice!
4. O sarcina urgent de îndeplinit pentru designerii acestui sistem este sa corecteze sistemele prezente, deoarece ele sunt supraîncarcate de informatii false, care nu pot fi îndepartate. Am încercat personal sa elimin aceste informatii false, timp de sase luni, dar nu am reusit nimic. Imaginati-va un sistem de tip L.U.C.I.D. Dusmanii pot infiltra informatii false [rauvoitoare] despre dumneavoastra. La fel si Guvernul. Acest L.U.C.I.D. îi poate manipula la nivel informational pe membrii retelei în orice mod doresc cei ce stapânesc reteaua. Din nefericire au trecut de mult vremurile în care ne puteam încrede fara nici o teama în aceste agentii politienesti. Evenimente precum cele de la WACO si Ruby Ridge ne-au demonstrat ca pâna si cele mai pricepute agentii pot fi prinse pe picior gresit de teroristi. Cazul O.J. Simpson ne-a aratat ca detectivii chiar spun minciuni. Abuzul de minori de la Omaha demonstreaza ca FBI-ul întreprinde actiuni ilegale în secret. Doriti un sistem L.U.C.I.D. condus de niste mâini criminale? Daca vreodata Washinghtonul va lucra în mod transparent, fara activitati secrete, daca va rezolva cazurile murdare, daca va lucra în mod cât de cât moral si mai ales daca va respecta Constitutia, ne vom supune si noi sistemului acestuia. Dar aceste conditii sunt foarte greu de îndeplinit. Dupa cum decurg evenimentele astazi, nu putem avea încredere în Washinghtonul înarmat cu aceasta redutabila arma – L.U.C.I.D. – mai mult decât putem crede pe O.J. Simpson sau pe detectivul Mark Fuhrman ca spun adevarul.
„Acum mergem sau pentru Hristos sau pentru diavol. Frontul este clar… Acum devii erou daca nu saluti pe diavol. În tot cazul, vom vedea fapte înfricosatoare. Se vor da lupte duhovnicesti. Sfintii se vor sfinti mai mult si spurcatii se vor spurca si mai rau (Ap 22, 11). Înlauntrul meu simt o mângâiere. Este o furtuna si nevointa are valoare, pentru ca acum nu avem de vrajmas pe Ali-Pasa sau pe Hitler sau pe Musolini, ci pe diavolul. De aceea vom avea si plata cereasca.”
“În spatele sistemului perfect al cartii de credit, al codului de bare” realizat prin computer, se ascunde o dictatura universala, se ascunde sclavia, robia fata de Antihrist (Ap 13, 16).”

0 Response to "Proiectul L.U.C.I.D."

Trimiteți un comentariu