Planul de distrugere a Romaniei aproape de final!

REGIMUL BASESCU A ADUS ROMANIA LA FALIMENT !

In ultimii doi ani de cand Basescu are "mana libera" sa-si faca de cap in tara asta, reusind sa puna in aplicare toate aberatiile pe care le "secreta" mintea sa bolnava, cu concursul nemijlocit al lui Boc, marioneta perfecta si exemplul infiorator al unui servilism dus pana la extrem, - Romania s-a prabusit.
Intr-adevar, Romania este exact pe marginea prapastiei, iar regimul Basescu lupta din rasputeri ca sa-i dea branciul decisiv.
Şeful FMI vede ca iminentă intrarea României în incapacitate de plată, aşa cum i s-a întâmplat Argentinei în 2001.
Dar economiştii români ( aflati la remorca lui Basescu si care nu spun altceva decat ceea ce doreste sa auda Dictatorul) resping această ipoteză. Profeţia lui Strauss-Kahn este taxată dur de oficialii români, în condiţiile în care aceasta nu se bazează pe cifre relevante.
Insa cifrele folosite de Dominique Strauss-Kahn (un franco-german de origine evreiasca) sunt extrem de reale si ar trebui sa puna pe jar cu adevarat intreaga populatie a Romaniei, populatie care a fost si este mintita in continuare, de catre oficialii români!
Stiind ca FMI este de fapt condus din umbra de catre Trilaterala Masonica in spatele careia se afla Illuminati, - declaratiile lui Dominique Strauss-Kahn  sunt cu atat mai infioratoare.
Stim ca "Planul Illuminati" pentru România prevede distrugerea relativ lenta ( pentru a nu crea grave tulburari sociale) a Statului Român. Iar daca oficialul FMI a ajuns sa traga "semnale de alarma", inseamna ca situatia a fost scapata de sub control, iar tara noastra o ia la vale intr-un ritm prea accelerat, chiar si pentru .... "Stapanii din Umbra"!
Faptul ca alti membrii ai ocultei masonice au sarit repede sa infirme ( cu stangacie si neconvingator) mesajele lui Strauss-Khan , denota degringolada acestora la aflarea vestii ca planul lor este pe cale sa fie dezvaluit de catre ... chiar unul de-al "lor", fara voie poate.

Mugur Isărescu ( asa cum se stie acesta este membru Illuminati) : "Nu există absolut niciun pericol ca România să oprească plăţile externe ! "











Declaraţia directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, potrivit căreia ţara noastră împreună cu alte state sunt la marginea prăpastiei din punct de vedere economic a stârnit imediat ample controverse.

„Folosirea termenului de iminenţă de către un ­înalt oficial al FMI este o greşeală", a declarat pentru „Adevărul" Daniel Dăianu, fost ministru de Finanţe si conform unor surse... Mason de gradul 33. 

Strauss-Kahn a plasat România în rândul statelor din Europa care se află în situaţia iminentă de a intra în incapacitate de plată!
"Nu putem continua aşa deoarece încetarea plăţilor este iminentă, prăpastia este chiar în faţă", - a declarat Strauss-Kahn la postul elveţian de televiziune TSR.

Pe de altă parte, Eugen Rădulescu, director în cadrul BNR, a declarat că România ar putea intra în incapacitate de plată într-un an şi jumătate, în condiţiile în care n-ar mai primi finanţare externă. Declaraţia oficialului BNR vine în contextul în care Senatul a aprobat reducerea vârstei de pensionare. „O asemenea decizie devine efectivă, iar capacitatea României de a primi orice fel de sumă de pe plan internaţional devine zero, şi atunci riscul de incapacitate de plată nu apare peste 10 ani, ci se poate întâmpla într-un an şi jumătate", a spus Rădulescu.






















„Dacă România va da faliment extern o va face din cauza capitalului străin şi chiar a FMI", a spus economistul Ilie Şerbănescu pentru „Adevărul". Economistul a arătat că România are o datorie externă de 90 de miliarde de euro, din care 70% nu aparţine entităţilor româneşti, iar îndatorarea statului este de „numai" 18 miliarde de euro. „Populaţia nu are niciun fel de datorie externă şi nici companiile româneşti nu au, că nu i-a împrumutat nimeni", a mai spus Şerbănescu.
Insa asa cum s-a mai aratat in mass media si cum am acris si noi, datoria REALA totala a Romaniei este cifrata la astronomica suma de 140 miliarde de Euro, - ceea ce intr-adevar o situeaza foarte aproape de FALIMENT!

"Expertii" regimului Basescu incearca sa ne linisteasca spunand ca " Intrarea în incapacitate de plată a unui stat înseamnă că acesta nu mai are fondurile necesare pentru a-şi rambursa datoriile şi dobânzile aferente, pentru a-şi răscumpăra obligaţiunile guvernamentale emise şi pentru a achita pensiile şi salariile bugetarilor. Potrivit agenţiei Moody's, „ o ţară intră în incapacitate de plată atunci când ratează sau amână achitarea unei rate dintr-un împrumut sau a dobânzii acesteia". Cauzele care împing statul în incapacitate de plată variază: deficite bugetare mari, fluctuaţiile cursurilor valutare sau pur şi simplu supraîndatorarea." Adica, cu alte cuvinte "chiar daca intram in FALIMENT... nu e chiar asa de ... rau!
Va vine sa credeti?!
Ce se intampla cand un stat intra in faliment?
Cel mai clar exemplu este cel al Argentinei din anii 1999-2003, cand efectele au fost devastatoare asupra populatiei, foamentea a devenit un fenomen de masa si tulburarile sociale au degenerat in adevarate rascoale soldate cu sute de morti si mii de raniti!

Practic, statul declară faliment. Consecinţele sunt drastice, iar ţara alunecă pe o spirală a dificultăţilor financiare. Moneda se depreciază puternic şi investitorii încearcă să vândă cât mai repede moneda statului deficitar. Ţara care nu-şi mai poate plăti datoriile în niciun caz nu se va mai putea împrumuta de pe pieţele internaţionale până când nu va reuşi să recapete încrederea investitorilor prin reforme şi consolidare fiscală, ceea ce poate dura mulţi ani.

Cei care resimt cel mai puternic efectele intrării în incapacitate de plată sunt cetăţenii. Inflaţia explodează, iar deprecierea monedei îi loveşte puternic pe cei care au credite în valută. Toate acestea duc la o diminuare acută a veniturilor la bugetul statului în cauză.
Măsurile adoptate ulterior de guvernele naţionale sunt determinante pentru viitorul economic al statului respectiv. În 1998, Rusia, Pakistan, Ucraina şi Venezuela s-au găsit în această situaţie. În momentul în care a intrat în incapacitate de plată, Rusia avea datorii scadente în valoare de 72,7 miliarde de dolari, pe care le-a restructurat în august 1999 şi februarie 2000. Toate cele patru state au reuşit să-şi restructureze datoriile până în 2000.
Sa ne amintim ca Rusia este un stat imens si cu o economie mult mai solida decat a Romaniei, dar a fost pe marginea prapastiei pentru 72,7 miliarde de dolari, si nu 140 miliarde EURO, cum este datoria REALA a României.

Orice om de bun simt din tara asta vede ca am ajuns să ne împrumutăm nu doar pentru plata salariilor şi pensiilor, ci chiar pentru a plăti...împrumuturile şi dobînzile!
Şi asta n-ar fi nimic dacă nu s-ar fura mai departe ca şi cum nu s-a întîmplat nimic!
Peste jumatate din datoria Romaniei a fost contractata in ultimii doi ani, de cand la conducere se afla guvernul Boc. Unde s-au dus acesti bani?!
Se vede ceva bun in infrastructura, sanatate, educatie?
Se vede ceva in cresterea nivelului de trai?
Dimpotriva! Planurile diabolice de distrugere a populatiei au prevazut reducerea veniturilor in mod demential cu peste 35% si nu cu 25% cum spun acesti mincinosi, deoarece s-au "taiat" si primele, sporurile si alte drepturi legale. In acelasi timp economia privata a fost adusa la sapa de lemn prin taxe si impozite aiuritoare, situate la cel mai inalt nivel procentual, din intreaga lume!
Unde s-au dus zecile de miliarde de euro imprumutate de regimul Basescu-Boc? Unde altundeva decat in "buzunarele fara fund" ale unor afaceristi verosi care fac parte din camarila de partid si de stat!

România e condusă de nişte clanuri de hoţi in frunte cu Traian Basescu care au ajuns să se certe pe faţă între ei pentru a stoarce tot ce se mai poate dinte-o economie muribunda...
Sursa : Enigme - Conspiratii.blogspot.com

6 Response to "Planul de distrugere a Romaniei aproape de final!"

  1. Adevarul este ca aceasta tara binecuvantata de Dumnezeu este datorita lacheilor Illuminati basescu si isarescu la un pas de faliment , romani conform imnului desteptati va pana nu este prea tarziu !!!

    bby says:

    Asta este adevarul ! dar ce putem noi oamenii sa facem in cazul asta ? cum putem schimba lucrurile ?

    Unknown says:

    PUTEM FACE CEVA,NE FACEM TOTI MASONI......AHAAHAHAHAHAHHAHAHAAH

    Unknown says:

    cam exagerata prezentarea, cu atat mai mult cu cat, ne place sau nu, d.p.d.v. economic si financiar ne-am indepartat, nu mult, dar suficient de incapacitate de plata. apropierea de Argentina e cel putin fortata. nu uitati ca facem parte si din NATO si din UE. Argentina e.....pe alta harta. nu au falimentat nici Grecia si nici alte tari care stateau mult mai prost decat noi, pe considerentul apartenentei la UE. nu am dovezi nici pro nici contra existentei unui guvern mondial, al unor "illuminati" ce-si dau mana pe sub masa lui Basescu cu masoneria pentru a satisface poftele distructive ale unei mafii iudeo-franco-germana. dar amestecul de date , cifre, procente , chiar si guven Boc- imi dau impresia unui articol vechi de peste 2-3 ani, ca sa nu zic 6-7. cum inca nu am dat faliment, inseamna ca aceasta expunere aproape otevista sau doar voiculista nu s-a adeverit. slava Domnului!

    Unknown says:

    ESTE CLAR CA SE VA AJUNGE LA COLAPS MONDIAL , PENTRU CA ESTE SCRIS : '' OAMENII VOR MERGE DIN RAU IN MAI RAU ''

    Unknown says:

    Pacat dar Adevarat ne asteapta vremuri grele dar asta e noi sa nu ne pierdem increderea in Dumnezeu.... Sa nu ne vindem sufletul pe bani si pe putere ca ei asta si urmaresc sa ne ofere putere bani in schimbul sufletului nostru si sa ne dam de partea diavolului.Laudat fie domnul nostru Iisus Hristos Amin!Or sa ne oblige sa ne implanturi cu cipuri asa or sa ne controleze total o sa fim ca niste roboti ....sa nu acceptam asa ceva mai bine sa murim decat sa acceptam asa ceva.Dumnezeu sa fie langa noi si sa ne apere de cel rau Amin!

Trimiteți un comentariu