LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!

Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premediat. Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros a preluat in totalitate fraiele puterii in Romania. Licuricii trebuiau neaparat sa se asigure ca Romania va fi de partea Statelor Unite in viitoarea conflagratie mondiala. Au reusit, multimea a fost prostita mai rau ca la revolutie. Media romaneasca, una dintre cela mai mizerabile prese din Europa si-a facut pe deplin din nou datoria manipuland si ducand protestele in directia dorita.
 
Cele doua mari idei pe care s-au bazat licuricii cand au data lovitura:
  1. Partidele politice existente sunt in totalitate corupte si romanii trebuie sa scape cu orice pret de ele.
  2. Departarea tinerilor de Biserica Ortodoxa, institutia cu cea mai mare credibilitate in randul romanilor si singura capabila sa-i tina pe romani uniti.
Multi dintre dumneavoastra cred ca ati observant ca oricine a incercat sa strige Jos Iohannis sau sa il cinsteasca pe Dumnezeu in pietele unde s-au tinut protestele, au fost din start maziliti. Grupurile foarte bine organizate prin ONG-urile lui George Soros si cu puternica sustinere a presei centrale, s-au transformat in liderii protestatarilor. Profitand de lipsa de coeziune si de idei clare a ceea ce si doresc romanii ca alternative la actualul sistem si actuala clasa politica, licuricilor le-a fost foarte usor sa preaia controlul si sa-i manipuleze pe romani, ducandu-i exact unde au vrut ei si facandu-i sa creada pe bietii romani dezorientati, ca Iohannis este solutia si in el trebuie avuta toata speranta. Iohannis, care este un doar un papitoi care face doar ce i se dicteaza din spatele cortinei.
Da, dragi romani, nu numai ca nu ne-am luat tara inapoi, ci am instrainat-o si mai mult, de acum. Sub aceasta masca a guvernului tehnocrat, Romania va deveni nici mai mult, nici mai putin, decat o mare colonie si o viitoare carne de tun in iminentul conflict global care bate la usa.
Despre Guvernul Tehnocrat
Tehnocratii nu sunt alesi prin vot, popular, ci numiti de către SUA,UE, FMI, Comisia Trilaterala, Club Bilderberg. Aceste persoane nu mai reprezinta cu nimic statul roman, nu mai negociază cu FMI şi UE, măsurile economice, ci doar le aplică direct, fiind supusi in totalitate directivelor venite de la acestia.
Cateva dintre masurile pe care eu le consider ca vor fi luate dupa instaurarea guvernului marioneta:
  • Vanzarea gazelor si petrolului  Romaniei fara redevente.
  • Vanzarea drepturilor de exploatare aurului si celorlalte metale rare de la Rosia Montana
  • Vanzarea Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul s.a.m.d.
  • Inchidera minelor si centralelor pe carbune din Hunedoara si Judetul Gorj
  • Intarirea si dezvlotarea bazelor NATO de pe teritoriul Romaniei.
  • Campanie impotriva Rusiei si de promovarea a viitorului razboi.
  • Continuarea campaniei de discreditare a Bisericii Ortodoxe Romane, aici intrand si eliminarea orei de religie din scoli.
  • Introducerea orelor de educatie sexuala in scoli.
  • Promovarea drepturilor persoanelor LGBT(Lesbiene, Homosexuali, Bsexuali, Transexuali), Geroge Soros, militand prin ONG-urile sale foarte puternic in aceasta directie in toate tarile unde si-a bagat coada.
  • Punerea in aplicare a legilor recent votate(Legea AntiLegionara, Legea Defaimarii Sociale, Legea Big Brother, Vaccinarea obligatorie).
Ati crezut ca pana acum, a fost dictatura in Romania? Nu dragi romani, ceea ce va urma va fi dictatura.
Despre premierul Dacian Ciolos
Si acum cateva cuvinte si despre noul premier technocrat al Romaniei, iesit parca de nicaieri: Dacian Ciolos a fost ministrul agricuturii in cabinetul lui Tariceanu intre 5 August 2007 si 22 Decembrie 2008 si de asemnea, Comisar European pentru Agricultura si Dezvoltarea Rurala intre 9 Februaie 2010 si 1 Noiembrie 2014.
Acest personaj, este membru intr-un ONG numit „Friends of Europe”, este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori”,  dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale” sponsorizat de numeni altul decat de George Soros.
Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg(fluierul.ro).
Si sa nu uitam, fostul comisar european Dacian Ciolos, isi datoreaza, de asemenea, cariera si ascensiunea politica companiei Monsanto, el fiind artizanul introducerii cu forta pe gatul romanilor a Organismele Modificate Genetic si a Codex Alimentarius.
Cam asta este ceea ce ne astepata si din pacate, cu mare durere in suflet o spun, dar acesta este adevarul, moartea romanilor din Colectiv, la fel ca si a celor din ’89  nu a ajutat cu nimic Romania, din contra a dus la punerea lablor pe tara a ocultei si la insclavirea poporului roman.
Citeste si : 

2 Response to "LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!"

  1. Unknown says:

    Autorul acestui articol este un om care GANDESTE ! lucru atat de rar in ziua de azi !

    Unknown says:

    Okay...

    What I'm going to tell you may sound a little weird, and maybe even a little "out there..."

    BUT what if you could just click "Play" to LISTEN to a short, "miracle tone"...

    And INSTANTLY attract MORE MONEY to your LIFE??

    I'm talking about hundreds... even thousands of dollars!!!

    Think it's too EASY?? Think it couldn't possibly be REAL?!?

    Well then, Let me tell you the news.

    Many times the most magical blessings in life are also the EASIEST!!!

    Honestly, I will provide you with PROOF by letting you PLAY a REAL "magical money tone" I developed...

    (And COMPLETELY RISK FREE).

    YOU just press "Play" and you will start having more money come into your life.. starting so fast, you will be surprised..

    TAP here now to PLAY this mysterious "Miracle Money Sound Frequency" as my gift to you!!!

Trimiteți un comentariu