Razboiul americano-chinez incepe pe Interne


Razboiul americano-chinez incepe pe Internet Pentru Statele Unite, cel mai mare dusman care-i bareaza calea de acaparare planetara nu mai e nici Rusia, nu mai pare sa fie nici Lumea Araba, iar cu Iranul se pregateste o revolutie in toata regula. Adversarul redutabil a devenit China. Iar semnalul de alarma a fost tras inca de acum zece ani. China a ajuns intre timp a doua putere economica mondiala, intrecand Japonia, iar despre populatie n-are sens sa mai vorbim, in raport cu SUA.
Astfel ca, intre cele doua puteri se poarta un razboi surd de acaparare economica si politica, pe toate fronturile. Armele sunt criza economica, preturile de dumping, investitii in tari sarace, atacul FMI si Banca Mondiala, dezechilibrul financiar, provocarea de revolte si interventii armate pe teritorii straine. Unul din mijloacele de propaganda si dezinformare, de provocare a revoltelor e Internetul. Cu ajutorul lui, mecanismul declansat de serviciile americane au scos in strada revolutionarii in Lumea Araba. Este motivul pentru care primul lucru pe care l-au facut dictaturile locale a fost sa taie conexunile le Net ale populatiei revoltate.
Acum, americanii lucreaza prin Internet si cu ajotorul retelelor de socializare sa scoata lumea in strada in China, sa produca un soi de "revolutie a iasomiei", ca-n Egipt. Reteaua a izbutit sa stranga deocamdata cateva sute de mii de adepti, cei mai multi totusi in afara Chinei, care vor sa darame regimul comunist de la Beijing. In replica, puterea comunista se foloseste de hackeri si ataca sistemele informatice americane, paralizeaza reteleale concernelor mondiale, sterg baze de date si, ceea ce e cel mai grav, fura bani din conturile marilor banci prin mijloace electronice.
Dupa ce a cucerit extremul Orient, China a trecut la deschiderea de colonii economice, nu numai in SUA, Canada, Europa, dar in special in Africa. A trecut vremea cand China se ocupa cu "chinezarii" ieftine. Asta a fost doar un pas. Conducerea de tip comunist cu economia de tip capitalist a adus Chinei acel avantaj pe care SUA abia acum incearca sa-l obtina, provocand in tara o dictatura de tip "democratic" sub spectrul terorismului, iar idiocratia americana inghite din plin acest fapt.
SUA si-a impus, pana la 11 septembrie 2001, dictaura economica universala, la fel si politico-militara. De forta. In teritoriul SUA erau problemele, insa. Cu democratia instaurata de cateva mii de ani. problema si-a gasit rezolvarea cu atentatele de la World Trade Center. Chiar americanii au cerut, de frica teroristilor sa se inaspreasca masurile de control si restrangerea libertatilor fundamentale. Ce nu s-a reusit prin forta, prin razboaiele din Afganistan, Irak s-a reusit prin criza economica mondiala, provocata de SUA. Criza care a lovit pretutindeni in lume, dar mai ales pe teritoriul american.
Asa ca populatia accepta o asemenea idocratie, sau mai degraba o "dictatura de tip democratic". Daca i-ai fi zis unui american acest lucru in urma cu zece ani ar fi spus ca e imposibil ca un comunism mascat sa vina la putere in SUA. Si ca intre dictatura si democratie e o contradictie de termeni. Casa Alba si concernele financiare din spatele presedintilor SUA ne demonstreaza acum ca se poate.
Criza mondiala insa a dus in avantaj China. SUA avea dictatura mondiala atat politica cat si economica, dar acasa avea democratie si capitalism. China a ajuns sa aiba dictatura acasa si democratie si capitalism pe plan mondial. Acum lupta se duce pe aceste fronturi, pentru prima putere care va reusi sa aiba dictatura politico-economica pretutindeni. China investeste peste tot in lume devenind un pericol imens pentru SUA.  Vrea sa preia extremul Orient, zona India, Indochina, Pakistan, precum centrul si sudul Africii.
Sursa : Agentia.org

0 Response to "Razboiul americano-chinez incepe pe Interne"

Trimiteți un comentariu