Cine va fi liderul asasinat in 2011?

Cine va fi liderul asasinat in 2011?
Michael Hayek a uimit lumea araba cu predictiile sale pentru anul 2011. La miezul noptii, acesta a aparut pe posturile de televiziune din Orientul Mijlociu, unde publicul il astepta cu sufletul la gura. Supranumit “Nostradamus contemporan”, sau “Nostradamus din orientul Mijlociu”, ori “Noul Nostradamus”, Hayek face previziuni pentru arabi de 26 de ani, si de fiecare Revelion apare la televiziune sa anunte predictiile.
Foarte multe, daca nu cele mai multe dintre acestea s-au adevarit in decursul anilor, tocmai de aceea Hayek are asa o mare cautare. Se poate spune, dupa cum titreaza presa din zona, ca in peste 90% din cazuri, cele spuse de Noul nostradamus s-au adeverit. De altfel Hayek nici nu are pretentia ca tot ce spune sa se intample 100%. El declara ca in mare parte, predictiile sunt izvorate in urma unor analize ale sale, dar si au unor simtiri interioare pe care nu si le poate explica.

Pana in acest an, nu prea se auzise de Hayek  (foto stanga) in lumea europeana, sau peste Ocean. Numai ca de data aceasta el a facut cateva predictii care au atras atentia lumii asupra sa. Cea mai importanta este ca un lider mondial, un personaj foarte cunoscut va fi asasinat in 2011, ceea ce va atrage atentia intregii planete, iar lumea va fi foarte uimita.
“Intreaga lume va fi zguduita din temelii de un asasinat care va fi supranumit crima secolului, fiind vorba despre un lider important, despre un personaj foarte cunoscut,  insa lumea isi va reveni din acest soc si va fi martora unui razboi, dar care va fi unul diferit pentru ca va fi un razboi pentru pace. “, a profetit Hayek la miezul noptii, in pragul anului 2011.
Apoi si-a intarit profetia care sa arate ca 2011 va fi un an teribil, care a inceput cu o eclipsa de soare, considerata a fi, in lumea araba, un “semn rau”. Hayek adauga: “Presedintele american Barack Obama se va afla in situatii fara precedent, si nemaiintalnite de presedintii americani de dinaintea sa. Opozitia din Iran va pierde unul dintre liderii sai de marca.”
Prin acest final de profetie pare ca ar fi vorba despre asasinarea lui Mahmoud Ahmadinejad (foto dreapta sus). Oricum, nu pare vorba despre lichidarea lui Barack Obama, care, dupa cate se pare, va conduce asa numitul “razboi pentru pace”. Intrebat de presa despre cine ar putea fi liderul care va fi victima unui teribil asasinat, Hayek a raspuns ca nici el nu stie: “Daca as fi stiut, as fi spus!” Hayek insa a vorbit si despre un “lant de cutremure”, ca si despre “o serie de eruptii vulcanice” care vor fi in 2011.
La o asa zisa cota a pariurilor din lumea araba, care s-a instituit aproape imediat,pe primul loc s-ar situa liderul iranian, apoi presedintele ONU, comisarul sef al Uniunii Europene, presedintele nord-coreean, premierul, sau chiar presedintele Rusiei, presedintele SUA, iar mai apoi, alte personalitati. Nici Bill Gates n-a fost exclusdin aceste calcule. Pe unul din ultimile locuri se situeaza si Julian Assange.
Despre Michael Hayek, insa, multi comentatori occidentali cred ca acesta ar avea mai multe legaturi cu serviciile secrete americane si israeliene decat cu entitati paranormale, care sa-i insufle viziuni. Acestia cred ca imaginea lui Hayek in lumea araba a fost construita chiar de americani, iar acesta facea predictii usor de aflat “de la sursa” ca sa-i poata manipula pe arabi. Acum i “s-a comandat” sa anunte un mare asasinat care sa puna pe jar comunitatea, cred analistii din presa britanica.
Sursa : Agentia.org

0 Response to "Cine va fi liderul asasinat in 2011?"

Trimiteți un comentariu