De ce suntem sub atacul ocultei?


Harta de mai sus reliefeaza gradul de credinta in Dumnezeu in tarile europene.
România, cu tot cu Basarabia sunt in top.
Este atacata azi România in mod special de oligarhiile oculte, de papusarii mondiali? De ce ? Haosul si saracirea românilor au un caracter vădit dirijat. Azi se cultivă programatic neîncrederea, eliminarea sau batjocorirea discursului creştin, infiltrarea la vârf a ierarhiei ecleziale, aruncarea in derizoriu a iubirii de neam şi ţară, se realizeaza programe si politici mondiale de reducerea numarului populatiei, se practică tehnici de reeducare, de reformatare a harţilor cerebrale precum abuzul visual, şocul emoţional,violenţa gratuită (pe străzi sau în media), luatul peste picior al oricăror repere morale, instigarea categoriilor sociale una impotriva alteia, cultivarea panicii si a deznadejdii. Se realizeaza infrastructuri de urmarire si control, pentru a determina obedienta, frica constienta sau subconstienta, iar stirile din media sunt adevarate sedinte de propaganda, de expunere implicita sau explicita a unei agende de lucru.
Toate acestea sunt implinirea unui plan “stiintific”sistematic realizat cu mult timp in urma. Nu ma credeti? Iata ce scria Bertrand Russell in 1953:
“Populaţia nu va cunoaşte felul în care i se inoculează convingerile. Cînd tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generaţii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populaţie în mod eficient şi sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliţie… Propaganda educaţională, cu ajutorul guvernului, va putea să obţină rezultate într-o singură generaţie. Există însă două puternice forţe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decît sub conducerea unui guvern mondial.” (Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, în “Impactul ştiinţei în societate”, 1953)
Care sunt solutiile pentru rezistenta noastra in faţa acestor planuri diabolice?
Intoarcerea la Hristos, si la rădăcinile neamului Românesc, sfintirea tuturor aspectelor vietii cotidiene, simplificarea vieţii, prevenirea celorlalţi, trezvia şi veghea asupra răutăţilor ce vin asupra noastră, mărturisirea credinţei prin virtuti, fapte, cuvinte, atitudini, cu mult curaj si multa pace, cu durere pentru căderile unora, cu durere pentru suferinţele pregatite de slugile satanei, pentru fratii nostri, cu durere pentru inconştienţa şi ignoranţa mulţimilor faţă de cele ce li se pregătesc.
Sursa : Bucovinaprofunda.wordpress.com

0 Response to "De ce suntem sub atacul ocultei?"

Trimiteți un comentariu