Donald Trump comenteaza vizita lui Obama in China: Va saruta mana omologului sau (VIDEO)

obama-china 
Miliardarul american Donald Trump l-a criticat pe presedintele Barack Obama pentru politica Administratiei sale fata de China, transmite HotNews. Intr-un interviu telefonic acordat FoxNews, Trump a afirmat ca Obama “va ingenunchia si-i va saruta mana” omologului sau chinez, Hu Jintao, care se afla de marti in Statele Unite pentru o vizita oficiala de patru zile.
In momentul in care avionul presedintelui chinez a aterizat la baza aeriana St. Andrews, iar oficialii pregateau covorul rosu pentru delegatia chineza, Donald i-a spus realizatorului Neil Cavuto: “N-am un televizor in fata. Sa-mi dai de veste daca presedintele nostru va ingenunchia”.
“Obama va cadea in genunchi si ii va saruta mana”, a spus miliardarul, adaugand ca liderul de la Casa Alba “a mai facut-o si inainte”, referindu-se la intalnirile controversate pe care presedintele democrat le-a avut cu regele Arabiei Saudite sau cu imparatul Japoniei.
Blogul Carpe Diem noteaza ca ziaristul i-a replicat lui Trump: “Atentie, Donald, acolo e prezent vicepresedintele. Poti sa faci asta cand esti presedinte, insa, in acest moment, noi avem o eticheta”.
Presa de peste Ocean a scris ca Donald Trump ar putea candida la alegerile prezidentiale din 2012. Sursa : Ziuaonline.ro

0 Response to "Donald Trump comenteaza vizita lui Obama in China: Va saruta mana omologului sau (VIDEO)"

Trimiteți un comentariu