Desene preistorice cu OZN-uri si extraterestri descoperite intr-o pestera din India

Un grup de antropologi care desfasurau cercetari in sanul unui trib dintr-o regiune izolata a Indiei a facut o descoperire uluitoare: complexe reprezentari grafice preistorice ilustrand extraterestri si nave de tip OZN pe peretii unei pesteri.

Desenele au fost identificate in regiunea Hoshangabad din statul Madhya Pradesh, situata la numai 70 kilometri de centrul administrativ local Raisen. Pesterile sunt ascunse adanc in jungla luxurianta.
O imagine clara a ceea ce ar putea fi un extraterestru imbracat intr-un costum spatial poate fi vazuta in imediata vecinatate a unui OZN de forma unei farfurii zburatoare, care emite un soi de raze, in ceea ce ar putea sugera un antic scenariu de rapire pe raza tractoare. Ceva ca un camp de forta sau o dara poate fi observat in urma OZN-ului.
Este, de asemenea, vizibil un alt obiect putand insemna o “gaura de vierme”, explicand felul in care extraterestrii reusesc sa ajunga pe Pamant. Imaginile i-au facut pe unii entuziasti ai misterelor de acest fel sa conchida ca ele ar fi putut fi realizate chiar prin concursul direct al unor fiinte extraterestre.
Arheologul local, Wassim Khan, pretinde ca obiectele din imaginile rupestre sunt o anomalie totala in raport cu natura altor exemple de arta preistorica ce descriau viata acelor locuri si a acelor vremuri. Ca atare, specialistul crede ca ele ar putea sugera ca fiinte venite de pe alte planete au interactionat cu oamenii inca din vremuri foarte indepartate; ceea ce adauga greutate mai vechii teorii ce postula ca civilizatia umana ar avea la baza implicarea activa a unor creaturi din spatiu.
Sursa : Dincolo-de-limite.blogspot.com

0 Response to "Desene preistorice cu OZN-uri si extraterestri descoperite intr-o pestera din India"

Trimiteți un comentariu