Obama, un presedinte ilegitim, nascut in Kenya, si nu in SUA, asa cum prevede Constitutia americana



O adevarata bomba a explodat in America: conform actelor de divort ale parintilor lui Barack Obama, noul presedinte este nascut in Kenya, iar nu in Hawaii.
Un investigator sustine ca detine documentele necesare, care atesta acest lucru. El a postat pe Internet facsimilurile drept proba. James Buchanan afirma ca a vazut-o pe bunica lui Obama cand spune ca nepotul ei a vazut lumina zilei in Kenya.
Oamenii presedintelui au prezentat drept proba certificatul de nastere al lui Barack, dar acolo nu e precizat ca loc de nastere Hawaii. Ambasadorul Kenyei a confirmat ca Barack s-a nascut pe continentul african. Recent, guvernul kenyan le-a interzis ziaristilor sa mai discute cu rudele lui Obama. Guvernatorul statului Hawaii a cenzurat toate inregistrarile reporterilor referitoare la Obama. Ziaristii au verificat si documentele celor doua spitale din Oahu, dar nu au gasit nimic in arhive referitor la aceasta nastere.
Investigatorul anonim, care a plasat documentele pe Internet, spune ca actele de divort semnate de Ann Dunham Obama arata ca perechea avea un copil sub 8 ani, nascut in Kenya. Daca Obama s-a nascut in Kenya, alegerea lui ca presedinte al SUA este neconstitutionala. Pana cand se va lamuri acest nou scandal, care vine dupa cel provocat de guvernatorul statului Illinois, Barack si Michelle Obama s-au instalat ieri la hotelul de lux Hay-Adams, din Washington, fiindca ambele lor fiice – Sacha si Malia – trebuie sa inceapa astazi cursurile la noua scoala din capitala americana. Aceste lucruri par floare la ureche pe langa urmarile crizei. Potrivit publicatiei “The Times”, Obama a avertizat ca se poate ajunge la un somaj de peste 10%, ceea ce ar necesita un sprijin financiar de minimum 775 miliarde de dolari. Sursa : Gandul.info

0 Response to "Obama, un presedinte ilegitim, nascut in Kenya, si nu in SUA, asa cum prevede Constitutia americana"

Trimiteți un comentariu