Ingeri Cazuti.... Extraterestrii si Demoni

 

 

 

 

 


 In 1969, tipografia Statelor Unite a lansat o publicatie de 400 de pagini avand titlul "OZN-urile si alte subiecte inrudite: O bibliografie adnotata". Autoarea a fost domnisoara Lynn E. Catoe, bibliograf sef a Bibliotecii Congresului. In perioada de cercetare, a citit peste 1000 de articole, carti si alte publicatii. Ea prezinta concluziile la care a ajuns in prefata bibliografiei:
"Mare parte din literatura disponibila referitoare la OZN-uri e strans legata de misticism si metafizic. Ea se ocupa cu subiecte precum telepatia mintala, scriere automata si entitati invizibile. De asemenea studiaza fenomene precum manifestari si posedare de tip poltergeist. Multe dintre rapoartele OZN, publicate acum in presa accesibila maselor, relateaza asa-zise incidente care sunt izbitor de asemanatoare cu posesiunea demonica si cu fenomene parapsihologice, cunoscute de mult timp de catre teologi si parapsihologi."Acest document a fost redactat pentru Fortele Aeriene ale SUA, in prezent aflandu-se in Biblioteca Congresului.








Doctorul Jacques Vallee s-a adresat SUA vizavi de OZN-uri, el constituind sursa de inspiratie pentru Lacombe, personajul lui Steven Spielberg din filmul "Intalnire de gradul III". Autor a opt carti despre OZN-uri este recunoscut in toata lumea drept primul om de stiint a ce a facut investigatii in domeniul cercetarilor despre OZN-uri. In cartea sa "Mesagerii deceptiei", Vallee scrie:
"Poate fi facuta o impresionanta paralela intre ocupantii farfuriilor zburatoare si conceptiile populare despre demoni."
Iar in cartea sa "Confrutari" scrie: "Examinarea medicala la care se spune ca sunt supusi cei supusi la bordul OZN-urilor, este adesea insotita de acte sexuale sadice ce ne amintesc de descrierile medievale ale intalnirilor cu demoni."
De asemenea, el a facut si urmatoarea declaratie: "Cred ca atunci cand ne referim la aparitiile OZN ca exemple ale vizitelor din spatiu, privim acest fenomen dintr-un punct de vedere gresit. Nu avem de a face cu valuri succesive de vizite spatiale, ci cu un sistem controlat." El mai adauga: "OZN-urile sunt mijloace prin care conceptiile oamenilor sunt rearanjate. Acestea ne angreneaza intr-un plan de nivel mondial al unei atractii subliminale."
"Jacques Vallee este... sau cel putin cand a scris aceasta carte, era un agnostic. Partea interesanta este ca si el a ajuns la aceleasi concluzii la care am ajuns si eu, ca si crestin. El a spus ca OZN-urile exista, dar ca nu sunt de natura fizica. Cartea <> s-a bazat pe cercetarile facute de Vallee timp de 20 de ani. Acesti mesageri par asa ne pregateasca psihologic pentru o inselatorie prea ingrozitoare ca sa ne putem gandi la ea acum. Sunt de acord cu aceasta parere. " - Dave Hunt autor al cartii "The Archon Conspiracy"
Doctorul I.D.E. Thomas face parte dintr-un lung sir de predicatori galezi. In prezent, el este pastor senior la First Baptist Church din Maywood, California, si autor al mai multor carti de mare tiraj. In cartea sa "Conspiratia Omega", doctorul Thomas explica fenomenul OZN si ofera o teorie prin care ar putea fi identificate fiintele care conduc OZN-urile. Oricat de incredibila ar parea explicatia sa, sa aruncam o privire aupra vechiului dicton al lui Heraclit, care, cu 500 de ani inainte de Hristos, a spus: "Fiindca e atat de incredibil adevarul ne scapa cateodata."
"Raspunsul acestor fenomene si dezlegarea acestei enigme cosmice poate fi gasit in Cartea Genezei. In capitolul sase, ni se pune despre un eveniment ciudat si extraordinar: <<>> In ultimii 1500 de ani, majoritatea carturarilor, inclusiv cei evanghelici, au considerat ca fiii lui Dumnezeu erau fiii cei buni ai lui Set si ca fiicele oamenilor erau fetele cele rele ale lui Cain. Ei au preluat aceasta interpretare, pentru ca cealalalta interpretare este foarte ciudata si nefireasca. Vechea interpretare si, dupa parerea mea, cea corecta, este ca fiii lui Dumnezeu erau fiinte demonice sau ingeri cazuti, care au coborat pe pamant, au ravnit la fetele oamenilor, s-au casatorit cu ele, dand nastere acestor progenituri neobisnuite, hibride, "nephilim". Cuvantul "nephilim" nu inseamna "uriasi", radacina cuvantului fiind "nafal" adica cei cazuti. Primii parinti crestini din primele patru secole, oameni precum Irenaeus, Tertulian, Ambrozie, timp de patru sute de ani nu au cunoscut alta interpretare decat ca fiii lui Dumnezeu erau fiinte ingeresti. Iosefus, un cunoscut istoric evreu, sustine acelasi lucru.
In cartea lui Iov citim, ca atunci cand Dumnezeu "a asezat pamantul pe temeliile lui", fiii lui Dumnezeu au strigat de bucurie. Este clar ca fiii lui Dumnezeu nu puteau fi oameni, deoarece Adam nu fusese creat inca. Daca acesta ar fi fost doar un caz de casatorii mixte, intre barbati buni si femei rele, este surprinzator ca Dumnezeu sa fi judecat lumea asa cum a facut-o stergand omenirea de pe fata pamantului. Singura familie care a supravietuit, pentru a repopula lumea, a fost familia lui Noe. Despre Noe ni se spune ca "era fara pata intre cei din vremea lui". Aici, "fara pata" nu inseamna curat din punct de vedere moral, deoarece stim din povestea lui Noe si mai ales din ceea ce a urmat dupa potop, ca Noe nu era perfect. Se refera la faptul ca Noe era asemenea unui miel ce urmeaza sa fie sacrificat pentru Paste, un miel fara sucur, care nu are niciun defect fizic. Asa a fost si in cazul lui Noe, a carui familie era singura necontaminata de aceste fiinte ciudate venite din spatiu. Familia lui era singura curata, din punctul lui Dumnezeu de vedere, si singura care putea pune bazele unei lumi si civilizatii noi.
Iisus a spus: "Cum s-a intamplat in zilele lui Noe, aidoma se va intampla si la venirea Fiului Omului." Pentru primii patriarhi si profeti ai Vechiului Testament, cheia profetiei, mai presus de orice, este Noe. Ceva anume s-a intamplat in vremea lui Noe, lucru caracteristic acelor vremi si care nu s-a mai petrecut nici inainte, nici dupa Noe. Razboaie, foamete, molime si dezastre naturale au mai avut loc, insa ceva anume s-a petrecut in timpul lui Noe. Iar cel mai sinistru si ciudat dintre toate lucrurile petrecute a fost aceasta casatorie intre rasa ingereasca si cea umana. Desigur, cel care a pus la cale acest lucru a fost un alt inger, un inger cazut, pe nume Lucifer. Credem ca, la fel ca si atunci, asistam la o alta invazie venita din spatiu. Satana va face o alta incercare, probabil ultima asupra rasei umane, pentru a-i indeparta pe oameni, femei si barbati, de Dumnezeu. A mai incercat si inainte si, in mod inevitabil va mai incerca din nou. Seducand oamenii prin trimiterea acestor asa-zise entitati din spatiu, care sunt fiinte demonice, el va incerca sa-i convinga pe oamenii din intreaga lume sa-l venereze pe el, in loc sa-i acorde lui Dumnezeu adorarea ce I se cuvine. Din fericire, noi stim care va fi sfarsitul acestor lucruri. In acest atac final, sau Omega, care va avea loc la sfarsitul timpului, va avea ca rezultat venirea lui Iisus Hrostos ca sa-i salveze pe ai Sai. Satana a dat gres inainte, iar in Biblie scrie ca o va face iarasi. Ni se spune destul de clar in Cuvantul Domnului ca "Imparatia lumii acesteia a trecut in mainile Domnului nostru si ale Hristosului Sau." Sataba va incerca, insa "Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume." - dr. I.D.E. Thomas
"Chiar Satana se preface intr-un inger de lumina" - 2 Corinteni 11:14; "Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase, si cu toate amagirile nelegiuirii pentru cei ce sunt pe calea pierzarii." - 2 Tesaloniceni 2:9;



Multi au fost inselati pentru a crede ca rasa extraterestra numita "Reptilienii" sunt in spatele Societatii Secrete Illuminati. "Sunt multe feluri diferite de entitati care nu au forma umana dar opereaza exact in afara limitei perceptiei umane; iar istoria i-a inregistrat ca demoni si lucruri de genul asta. Dar partea reptiliana a lor este foarte signifianta pentru sistemele de control planetare de astazi." "Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana, acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui" Apocalipsa 12:9
Astazi sunt foarte multe experimente genetice, Nephilimi fiind creati, ei fiind hibrizi si asta este o parte importanta a ceea ce Illuminati fac. Si ei s-au casatorit(imperecheat) cu ceea ce publicul numeste extraterestrii... Asa ca acesti oameni sunt umanoizi, dar nu asa cum stim noi, au fost demonizati. Partea importanta este ca am ajuns la concluzia ca NU sunt extraterestrii buni, exraterestrii sunt DEMONI... si avem o mixtura de extraterestri si carne si sange... avem de asemenea si alte experimente genetice.
Au o simpatie vibrationala cu "lucrul" cu care s-au imperecheat; si asta nu trebuie sa fie neaparat imperechere fizica. Dupa cum bine stii exista si forme mai fine de reprezentare a energiei , spre exemplul sufletul tau, forme de energie ce astazi sunt interpretate gresit de catre oameni si religii.
"Aminteste-ti despre demoni, pentru a avea o imagine mai infricosatoare; sunt ingeri cazuti, spirite murdare, pot sa ia orice forma si sa intre in orice lucru." John Todd
Privind cu atentie inregistrarile din materialul de mai sus vei putea observa ca "de fiecare data cand ochiul stanf incepe sa luceasca, Bush senior clipeste in partea opusa". Sau poti observa cu usurinta cum George W. Bush nu are aceeiasi culoare a ochilor in diferite filmari si inregistrari. Nu trebuie neaparat sa crezi ceea ce vezi aici ci verifica de unul singur, fii atent de acum inainte la aceste detalii cand privesti stirile la televizor.
"... putem stabili prin aceasta marturisire, ca aceste obiecte de natura extraterestra au fost vazute pe radar avand mii de mile pe ora, oprind si apoi facand intoarceri bruste din loc. Ca folosesc sisteme de propulsie antigravitationale, care deja ne-am dat seama cum functioneaza. Forme de viata extraterestre au fost recuperate si vehicolele lor au fost luate si studiate amanuntit de cel putin 50 de ani. " - declaratia dr. Steven Greer.
Greer a aparut la show-ul Larry King Live, CBS, BBC, NTV in Japonia, Sighting Encounters, Coast to Coast AM, si la show-ul radio al lui Amstrong Wiliams numit <>, ajungand la cat mai multi oameni in fiecare zi.
Tehnologia AntiGravitationala nu are nicio legatura cu tehnologia extraterestra, ea este rezultatul a zeci de ani de cercetare de catre nazisti si de catre cercetatorii Illuminati. Hollywood-ul a programat lumea sa accepte usor posibilitatea ca exista extraterestrii, in acelasi timp facand tot ce le sta in putere sa ridiculizeze existenta demonilor / ingerilor. Priveste "existenta demonilor / ingerilor" dintr-o alta perspectiva decat cea religios-mistica si vei intelege ca ei sunt de fapt forme de energie mai fine decazute. Pentru a intelege mai bine acest lucru ai nevoie de cateva informatii elementare de fizica quantinca, parapsihologie sau chiar ezoterism.
"Este in natura umana sa vrem sa credem ca exista o rasa de extraterestri care sunt fratii nostri din cosmos, ca or sa vina ca sa ne salveze de noi insine; dar nu este logic si nu poti sa faci sa mearga oricum ai privi problema." - William Cooper
...aceasta ... va face oamenii sa muste momeala, pentru ca oamenii vor crede aceste spirite... vor spune ca sunt locuitorii a 5 planete diferite din galaxie... si ca or sa vina sa ne avertizeze despre o iminenta distrugere a Planetei, numai ceva serios si necesar este facut poate fi evitata aceasta distrugere.
"Satan si gazda sa razvratita in acest mod vor dovedi ca au devenit Salvatorii si Creatorii omului divin. In acest mod Satan, cand va inceta sa fie vazut intr-un mod suerstitios de catre Biserica, va creste intr-o imagine grandioasa, Este acest Satan care este Dumnezeul planetei noastre si singurul Dumnezeu" H.P. Blavatsky - Doctrina Secreta
"Nimeni nu va intra in Noua Ordine Mondiala doar daca el sau ea nu va face un juramant de credinta pentru a-l venera pe Lucifer. Nimeni nu va intra in Noua Era cu exceptia celor care nu vor accepta sa primeasca Initierea Luciferica." - David Spangler - directorul Initiativei Planetare a ONU
"Daca un oarecare simbol ar fi folosit pentru ingeri, ar fi o stea, intoarsa invers ar fi o stea cazatoare, facand simbolul ideal pe care Illuminati sa-l foloseasca pentru aliatii lor, ingerii cazuti" Illuminati sunt de asemenea in spatele miscarilor care au pornit ONU si UE. De obicei ei isi marcheaza proprietatea cu cun cerc format din stele(ca pe steagul UE de exemplu), numarul 13 sau 666. Simbolul ONU are 13 ramuri de maslin pe fiecare parte, in timp ce moneda de 1 euro a fost marcata cu 6 stele, 6 dungi si inca 6 stele.
Priveste cu atentie, ei se joaca cu lumea chiar si astazi, fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau, la criza financiara care trece si se reintoarce, acestea sunt doar pretexte pentru implementarea planului mondial, priveste cu atentie acesti demoni si vezi ca nu sunt religiosi-mistici ci sunt reali si vii.
"Illuminati sunt pentru obtinerea puterii presei si a tuturor celorlalte agentii ce distribuie informatii catre public. Stirile si informatiile vor fi folosite pentru a-i face pe "goim" (vite-prostimea), sa creada ca Un Guvern Mondial este singura solutie la multele si variatele noastre probleme. Complotul lor, planul lor, conspiratia lor, ramane invizibila. Toata agenda lor este sa creeze UN GUVERN MONDIAL, unde fiecare are un cip RFID implantat in el. Toti banii vor fi in aceste cip-uri, nu vor mai exista bani cash(bancnote, monede). Astea mi le-a spus direct Rockefeller. El mi-a spus ca asta vor sa faca." - Arron Russo
Lucruri precum heriona si alcoolul pot si vor fi folosite pentru scopul venerarii, care este intrarea in comuniune cu "Sarpele care a oferit cunoastere, desfatare si victorie luminoasa" - Aleister Crowley (666) Jurnalul uneu Prieten Drogat pg. 364-365
"In spatele inamicului este un cult al raului care cauta sa faca rau celor inocenti si se hraneste din suferinta umana. Raul a gasit un servitor dispus." - George W. Bush
Dinastia Rotschild au creat Societatea Illuminati in 1776 pentru a rasturna baza Crestina a civilizatiei Vestice. Au luat foarte mult de la Francmasonerie si au folosit-o pentru a infiltra toate institutiile sociale. Sursa : Enigme - Conspiratii.blogspot.com

0 Response to "Ingeri Cazuti.... Extraterestrii si Demoni"

Trimiteți un comentariu