Conspiraţia WikiLeaks. Cine se află în spatele său? CIA, Mossad sau George Soros?



În articolul publicat pe data de 30 noiembrie 2010 şi intitulat WikiLeaks, o otravă oferită publicului de guvernul SUA şi de către Israel ofeream argumente logice pentru care acest site “rebel” şi liderul său, Julian Assange, nu reprezintă decât o “operaţiune” pusă la cale de serviciile secrete din SUA şi Israel. Acest site este folosit ca mecanism de propagandă în folosul Americii şi Israelului, chiar dacă unele dezvăluiri ar pune în umbră administraţia de Washington. Însă dezvăluirile lui Assange nu reprezintă chiar o noutate, mass-media cunoscând demult unele din documentele scoase la lumină de WikiLeaks.
Unul din argumentele forte ale faptului că există legături subterane dintre WikiLeaks şi serviciile secrete din SUA o reprezintă imposibilitatea furtului a sute de mii de documente, fără cunoştinţa autorităţilor competente în comtraspionaj. În acest articol, vom prezenta şi dovezile care demonstrează, fără tăgadă, că Julian Assange şi WikiLeaks reprezintă marioneta CIA-ului. Şi asta mulţumită lui Wayne Madsen, care a scris un articol excepţional pe site-ul effedieffe.com.
WikiLeaks, apărătorul dizidenţilor, jurnaliştilor şi informatorilor?
WikiLeaks pretinde că este o organizaţie multi-jurisdicţională care are ca scop protejarea dizidenţilor interni, informatorilor din organizaţii/companii, jurnaliştilor şi bloggerilor care se confruntă cu ameninţări legale sau nu în a publica diferite informaţii care vor să dezvăluie comportamentul imoral al guvernelor şi corporaţiilor. WikiLeaks spune că “urmăreşte un impact politic maxim” şi că, până în prezent, a recepţionat peste 1,2 milioane de documente din diverse surse anonime.
WikiLeaks, legături cu Mossad-ul?
În schimb, în China, WikiLeaks este suspectat în a avea legături cu Mossad-ul (serviciul secret israelian). Această scurgere de informaţie a venit de la o persoană infiltrată în organizaţia Al Shabbab din Somalia, un grup insurgent musulman care e posibil să aibă legături cu celebra organizaţie teroristă Al Qaeda.
Firele WikiLeaks duc până la Obama
Alte surse de la serviciile secrete asiatice indică faptul că WikiLeaks conduce o campanie de dezinformare, ţipând în gura mare că este persecutat de serviciile secrete americane, când de fapt organizaţia în sine face parte din spionajul american. WikiLeaks, totodată, pretinde că este victima unui nou COINTELPRO (Counter Intelligence Program – Program de Securitate lansat în SUA de către FBI şi care are ca scop supravegherea, infiltrarea, discreditarea şi distrugerea organizaţiilor politice). Dar, de fapt, se pare că WikiLeaks face parte din noua campanie cyber-COINTELPRO, fiind propusă preşedintelui Obama de către “ţarul informaţiilor”, Dr. Cass Sunstein (ce este actualul şef al Biroului Casei Albe pentru Informaţii). De asemenea, se pare că WikiLeaks are operaţiuni suspecte în Islanda.
WikiLeaks şi CIA atacă serverele americane, prin intermediul hackerilor chinezi
O altă idee ar fi aceea că WikiLeaks este o operaţiune din umbră al CIA. Se pare că CIA a cheltuit numai puţin de 20 de milioane de dolari într-o operaţiune ce a avut drept scop angajarea unor hackeri chinezi care au atacat servere guvernamentale şi militare din SUA. După ce atacul cibernetic a avut loc, guvernul SUA anunţă în mass-media precum că China a atacat calculatoarele oficiale americane. Astfel, această “ameninţare” din partea chineză atrage atenţia publicului pentru ca bugetul de “apărare virtuală” să crească şi mai mult. Câştigate sunt tot serviciile secrete care vor avea parte de bani mai mulţi.
Bordul de conducere al WikiLeaks, format din prieteni ai guvernului american
Dar să vedem cine face parte din bordul de consultanţă al WikiLeaks. Una din persoane este Ben Laurie, programator şi expert în securitatea pe Internet la compania Google, companie care a semnat un acord de cooperare cu agenţia naţională de securitate americană (NSA) şi care a fost acuzată de către China ca făcând parte din campania de spionaj virtual împotriva Chinei. Alţi membri ai consiliului de consultanţă WikiLeaks sunt formaţi din dizidenţi chinezi, ca Wan Dan care a câştigat în 1998 premiul asociaţiei National Endowment for Democracy, Wang Youcai, fondatorul Partidului Democrat Chinez, Xiao Qiang, directorul proiectului de Internet China pentru Universitatea California din Berkeley, membru în consiliul de conducere al Campaniei Internaţionale pentru Tibet şi comentator la Radio Asia Liberă (aparţinând lui George Soros) şi activistul tibetan Tashi Namgyal Khamsitsang.
Nu este absolut ciudat că în acest bord de consultanţă se găsesc dizidenţi chinezi susţinuţi de guvernul american? Căci, dintotdeauna administraţia de la Washington i-au susţinut pe dizidenţii chinezi şi pe cei care doresc independenţa Tibetului. Dacă WikiLeaks ar fi duşmanul de moarte al Americii, cum se face că el condus de prietenii Americii? Ciudat paradox, nu?

George Soros



George Soros
WikiLeaks, creaţia miliardarului american George Soros, pentru a se răzbuna pe un senator?
Există, totodată, suspiciuni, că WikiLeaks ar fi încă o organizaţie din umbră condusă de cunoscutul miliardar american George Soros. Se pare că Soros a decis să dea startul la “operaţiunea WikiLeaks” după ce fostul senator american Norm Coleman a decis să se opună alegerii lui Mark Malloch Brown în funcţia de preşedinte al Băncii Mondiale, după plecarea lui fostului preşedinte, Paul Wolfowitz. “Daniel Schmitt” (e un pseudonim), co-fondatorul german al lui WikiLeaks, a reuşit să “hăckuiască” lista suporterilor lui Coleman, furând informaţii privind conturile bancare, adresele şi publicându-le pe WikiLeaks. Drept consecinţă, Coleman a pierdut alegerile în faţa lui Al Franken, care a fost susţinut puternic de Soros.
Soros, în război cu Marea Britanie
Se crede, de asemenea, că Soros a fost acela care se află în spatele operaţiunii de mutare a WikiLeaks în Islanda. Devenind o putere în Islanda, Soros îi apără pe islandezi în a-şi plăti datoriile faţă de investitorii britanici şi olandezi, şi-şi continuă astfel războiul său total împotriva prim-ministrului britanic Gordon Brown, acesta din urmă neiertându-l pentru atacul împotriva lirei sterline britanice din anii 1990.
Planul diabolic a lui George Soros
Având WikiLeaks de partea sa, care e ascunsă în Islanda, Soros va lansa o operaţiune internaţional de şantaj împotriva inamicilor miliardarului american, pătrunzând în sistemele informatice ale rivalilor de afaceri, prin hackeri plătiţi.
Din Islanda, Soros va fi foarte bine poziţionat în a câştiga controlul şi asupra imenselor resurse minerale care se găsesc sub gheţurile Groenlandei. Sub blocurile de gheaţă se află depozite masive de minerale rare, şi, obţinând control asupra lor, Soros va putea dicta în industria electronică mondială, cea dependentă de diverse resurse materiale rare.
E-mailul care dovedeşte că sursa documentelor WikiLeaks este CIA
În ianuarie 2007, John Young, cel care conduce acum site-ul Cryptome, a părăsit WikiLeaks, susţinând că acesta nu este decât un paravan pentru CIA. Iată unul din emailuri publicat de Young, şi care dovedesc legătura dintre WikiLeaks şi CIA:
“Către: John Young
De la: Wikileaks
Subiect: martha stuart pgp
Data: Dum, 7 ian 2007 12:20:25 -0500
J. am încurcat-o cu toţii. Cel mai mult chestia cu chinezii, dar nu totul este un tertip. În mare parte sunt invenţii. Minciuni, deformări şi denaturări oriunde e nevoie de protecţie. Hackerii îi monitorizează pe chinezi (…)
Existe materiale inepuizabile. Aproape 100.000 de documente pe zi. Vom elibera lumea şi vom permite ca ceva nou să înflorească. Dacă CIA ne va ajuta, atunci vom reuşi. Avem de la NED, CFR, Freedom House şi alte paravane CIA. Avem toate documentele de dinainte de 2005 din Afghanistan. Cam toate şi din India. De la o mulţime de ministere de externe. De la partide politice şi consulate, Banca Mondială, departamente ale Naţiunilor Unite, organizaţii comerciale…şi chiar şi de la mafia rusească de phishing. Suntem acoperiţi. Ne-am oprit la 1 Tb.”
Să dau câteva explicaţii acestui email. Precum se observă, sursa lui WikiLeaks este chiar CIA. Se confirmă, totodată că organizaţii politice gen NED (National Endowment for Democracy) sau Freedom House, care ar lupta pentru democraţie şi libertate în lume, sunt de fapt organizaţii-paravan ale lui CIA. Interesant e faptul că WikiLeaks are ca sursă de documente şi mafia rusească ce se ocupă cu fraude pe Internet, ceea ce înseamnă că nici CIA-ul nu este străin de asemenea fraude…
Sursa : Lovendal.net

0 Response to "Conspiraţia WikiLeaks. Cine se află în spatele său? CIA, Mossad sau George Soros?"

Trimiteți un comentariu