Datoria REALA a Romaniei: 140 miliarde Euro!








De mai bine de 20 de ani, de cînd România a intrat pe mîna străinilor care au regizat şi susţinut (împreună cu alogenii şi “cozile de topor” româneşti) lovitura de Stat din decembrie 1989, se aplică un program diabolic, care pentru unii pare incredibil, vizînd lichidarea Poporului Român, precum si a României ca Stat...


Preşedinţii alogeni ai României, toti afiliati ma Masonerie si alte organizatii oculte, împreună cu eternul guvernator al BNR, Mugurel Constantin Isărescu, membru de vaza al Ordinului Illuminati, - asa cum am mai aratat si in alte articole, cu guvernele şi majorităţile parlamentare pe care le-au format şi cu care i-au păcălit pe români, au pus în aplicare numeroasele etape ale acestui plan diabolic de terorizare şi exterminare a Poporului Român.
Manipulările făcute de profesionişti, numeroasele scenarii, stratageme şi diversiuni şi-au atins scopurile şi majoritatea populaţiei nu a înţeles ce se urmăreşte şi de ce de către cei care, prin fraudarea alegerilor, au fost aleşi să conducă România. Niciodată, Poporul Român nu a fost consultat prin Referendum Naţional şi nu a decis în legătură cu prezentul şi viitorul său, respectiv pe următoarele teme: orînduirea socială; valorificarea bogăţiilor naturale; privatizarea; programul de dezvoltarea economică şi socială; aderarea la Uniunea Europeană; împrumuturile externe. În locul şi împotriva Poporului Român au decis mulţi alogeni care s-au aflat sau se află în funcţiile de preşedinte al României, prim-miniştri, miniştri, conducători ai Parlamentului, senatori şi deputaţi, membri ai Consililului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, şefii altor instituţii centrale de Stat. Pe baza unor comenzi externe, alogenii din fruntea României au făcut praf şi pulbere toate ramurile economiei naţionale existente la începutul anului 1990, au desfiinţat peste 5 milioane locuri de muncă, au alungat din ţară peste 4 milioane cetăţeni români şi continuă depopularea ţării, au facilitat jefuirea societăţilor comerciale privatizate şi a bogăţiilor naturale, au înrobit Poporul Român, luînd credite de peste 200 miliarde euro, din care s-au rambursat 60 miliarde de euro. La toate acestea se adaugă genocidul pus la cale şi aplicat împotriva cetăţenilor români. Niciodată, în ultimii aproape 21 de ani, preşedinţii României nu au prezentat Starea reala a Naţiunii!

Cat despre  preşedintele Băsescu , acesta evita să-i informeze pe senatori şi deputaţi, respectiv Poporul Român şi să răspundă la următoarele întrebări:
1) De ce din valoarea de 700 miliarde euro a societăţilor comerciale privatizate nu au intrat sume în Bugetul de Stat?
2) De ce reprezentanţii Statului Român au cerut celor care s-au privatizat să accepte să fie încheiate numeroase contracte de privatizare cu clauze secrete sau confidenţiale?
3) Ce sume s-au încasat la Bugetul de Stat în urma concesionării sau vînzării bogăţiilor naturale ale Poporului Român, a căror valoare este de peste 1.000 miliarde de euro?
4) Care a fost destinaţia celor peste 200 miliarde de euro, care au fost împrumutate de la băncile străine în ultimii 21 de ani?
5) De ce nu au fost atrase fondurile europene de circa 30 miliarde euro cuvenite României, cine sînt vinovaţii şi cîţi au fost condamnaţi penal sau măcar arestaţi pentru 29 de zile?
6) De ce nu există un Program Naţional de Dezvoltare Economică şi Socială a României pe termen mediu şi lung?
7) De ce şi în ce scop, în timpul Guvernelor Boc I-V, au fost lichidate peste 400.000 IMM-uri?
 8 ) De ce se acţionează sistematic pentru demolarea “stîlpilor” societăţii româneşti: Şcoala, Biserica, Sănătatea şi Cultura?
9) Cine a pus la cale şi ce urmăreşte prin genocidul împotriva Poporului Român?
Românii nu pot înţelege şi nici unul dintre cei care au condus sau conduc România nu încearcă să-i lămurească de ce, după ce s-au vîndut societăţile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogăţiile naturale cu o valoare de 1000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai săraci cetăţeni ai Europei? România condusă de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu împreună guvernatorul Isărescu a ajuns să ofere locuitorilor săi cele mai mici salarii şi pensii din Europa, iar cetăţenii români găsesc în ţară alimentele de bază la cele mai mari preţuri din Uniunea Europeană. Românii cheltuiesc peste 50% din salariu sau din pensie pentru mîncare, în timp ce, în majoritatea ţărilor în Uniunea Europeană, sumele cu această destinaţie reprezintă 10-15% din veniturile lunare. Puterea de cumpărare a cetăţenilor români este în continuă scădere.

Chiar şi în această situaţie cînd România a fost adusă pe ultimul loc din Europa în ceea ce priveşte sănătatea populaţiei, Regimul Băsescu-Boc anunţă noi măsuri de austeritate, de fapt, de terorizare şi exterminare a Poporului Român.

 La cererea FMI, reprezentat de catre diabolicul Maestru Illuminati, Jeffrey Franks, Regimul Băsescu-Boc a tăiat 30-50% din salarii şi a micşorat pensiile. Premierul Emil Boc, în ziua de 15 septembrie ac, a precizat în Parlament că se va tăia din pensii în anul 2011 şi în anii următori pentru a se asigura fondurile necesare pentru cofinanţarea proiectelor europene. Ce om normal poate crede că dezvoltarea României se bazează pe tăierea şi impozitarea pensiilor de mizerie? Acelaşi premier a spus că există un deficit de 4-6 miliarde euro la Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat, care are tendinţa să crească. Premierul-filozof Emil Boc insultă inteligenţa românilor. Deficitul respectiv va scădea sigur ca urmare a genocidului la care sînt supuşi pensionarii, a micşorării pensiilor şi a impozitării tuturor pensiilor.

Ca urmare a măririi de către PDL, UDMR şi UNPR a vîrstei de pensionare la 65 de ani pentru femei şi pentru bărbaţi, guvernanţii au luat în calcul că mulţi dintre angajaţii de acum nu vor mai ajunge să se bucure de statutul de pensionar. Însă, acelaşi premier Boc nu a răspuns şi nu răspunde la următoarele întrebări: de ce avem acest deficit; cum s-a ajuns în această situaţie şi cine răspunde; cine sînt vinovaţii pentru desfiinţarea a peste 5 milioane locuri de muncă şi de ce au fost ele lichidate; cine a luat peste 10 miliarde euro din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat şi i-a virat în Bugetul de Stat, de unde au fost cheltuiţi pentru clientele politică?

Noua Lege a pensiilor, impusă de FMI, se va materializa printr-o nouă tăiere a acestora şi prin eliminarea pensiei minime de 350 lei, condamnîndu-i pe majoritatea pensionarilor la exterminare. Din păcate, mulţi militari care s-au pensionat au fost păcăliţi de către Guvernul Boc V şi au dat o declaraţie prin care au acceptat să le fie recalculate pensiile, de fapt să le fie micşorate. În paralel cu scăderea puterii de cumpărare a populaţiei, s-au scumpit foarte mult medicamentele. După datele statistice, cca. 2 milioane de cetăţeni români care suferă de boli grave sînt supuşi la holocaust. Un holocaust diferit de cel al evreilor din timpul celui de al II-lea război mondial. Milioane de români sînt supuşi unui genocid, sînt omorîţi cu zile, la ei acasă, de către cei care îi terorizează, îi batjocoresc şi îi otrăvesc cu aditivi alimentari cancerigeni, de aproape 21 de ani.
După ce au luat, în condiţii înrobitoare pentru Poporul Român, o centură de siguranţă de 20 miliarde de euro pentru anii 2009-2010, acum Regimul Băsescu-Boc-Isărescu a stabilit că va fi încheiat un nou acord de tip preventiv cu FMI, şi noul împrumut, de 30-40 miliarde de euro, va ajunge numai la Banca Naţională pentru a plăti datoriile scadente şi dobînzile uriaşe către băncile străine. Probabil că din acest împrumut se vor achita şi cele 4-5 miliarde de euro pentru achiziţionarea sicrielor zburătoare F-16, în anii 2011-2012. În 2013, avioanele second-hand vor trebui casate. Un alt alogen, din fruntea Comisiei de Apărare din Parlament, îi amăgeşte pe români susţinînd că sicriele zburătoare se intenţionează a fi achiziţionate pe baza unui credit cu o perioada de graţie de 5 ani, adică Poporul Român va fi bun de plată doar după scoaterea din uz şi casarea sicrielor zburătoare americane. 

Intrebam inca odata: cine şi de ce au luat credite externe fără aprobarea Poporului Român prin Referendum Naţional sau prin legi, aşa cum prevede Constituţia; de ce nu s-au încheiat contracte de credit cu FMI şi nu s-au stabilit obligaţiile şi despăgubirile pentru FMI în cazul în care în urma “indicaţiilor” date nu se înregistrează o creştere economică şi a nivelului de trai a populaţiei; cine a decis şi care a fost destinaţia împrumuturilor externe; care au fost obiectivele de investiţii realizate din creditele externe; care este calendarul de rambrursare a împrumuturilor către băncile străine; din ce resurse se vor rambursa creditele externe şi în cîte decenii?

Se ştie că, în Regimul Ceauşescu au fost negociate 17 împrumuturi de la FMI, care au fost folosite în Interes Naţional, pentru realizarea unor mari obiective de investiţii pentru dezvoltarea multilaterală a României şi creşterea nivelului de trai al populaţiei. În primăvara anului 1989, cu mari sacrificii, Poporul Român a plătit întreaga datorie externă. Ca urmare, după ce a lăsat ţara fără datorii externe, Ceauşescu şi soţia sa au fost împuşcaţi, în Sfînta zi de Crăciun a anului 1989, de către alogenii care au pus mîna pe Putere.

Milioane de români se întreabă: cum vor plăti şi cînd cei care au îndatorat Poporul Român cu peste 140 miliarde de euro şi cei care au risipit aceste sume uriaşe pentru a asigura creşterea profiturilor băncilor străine, precum şi pentru clientela lor politică?

 De  ce nu se spune că în acest an Banca Naţională are de plătit la băncile străine 16 miliarde de euro şi dobînzi de peste 2 miliarde de euro, iar în anul 2011 datoriile externe scadente sînt de 20 miliarde de euro şi dobînzi de cca.3 miliarde de euro. Nici guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nu a informat Parlamentul despre datoria externă, cu ocazia citirii monotone a mesajelor anuale. Partidele politice parlamentare asistă la îndatorarea şi înrobirea Poporului Român făcută de alogenii din conducerea ţăii. Partidele de la Putere nu au interesul, iar cele din Opoziţie nu au voie să iniţieze Moţiuni simple sau de Cenzură pe tema datoriei externe.

În aproape 21 de ani, în Parlament nu s-a introdus nici o Moţiune simplă privind datoria externă a României, măcar pentru a se cunoaşte adevărul şi a se găsi soluţii pentru rambursarea ratelor scadente. Pe lîngă împrumutul de 20 milioane de euro luat de la FMI, Banca Mondială şi Uniunea Europeană, Guvernele Boc IV şi V au mărit datoria externă a României cu peste 1 miliard de euro în fiecare lună.

Cu toate acestea, Regimul Băsescu-Boc se plînge că nu sînt bani, fără să precizeze de ce s-a ajuns în această situaţie. S-a aflat că, în perioada 15-17 octombrie, la Bucureşti a avut loc  Reuniunea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale, componentă a Clubului Bilderberg. Iniţiativa pentru locul de desfăşurare a acestei întîlniri anuale aparţine alogenului guvernator al BNR, Mugur Isărescu, singurul cetăţean român membru al Comisiei Trilaterale, membru al Ordinului Illuminati...

Guvernele vin şi pleacă, dar uriaşa datorie externă rămîne. După aproape 21 de ani de jaf, corupţie şi haos, de politici îndreptate împotriva Poporului Român, s-a ajuns ca România să aibă cea mai mare datorie externă din Istoria sa, datorie care este programată să crească în continuare. Această datorie externă uriaşă este cea mai grea moştenire lăsată Poporului Român de regimurile capitaliste post-decembriste. Unii dintre neprietenii Romaniei plănuiesc şi acţionează pentru ca datoria externă a României să ajungă la peste 200 miliarde de euro, şi atunci să pretindă, printr-un Tribunal internaţional (care se va înfiinţa), ca plata să reprezinte o parte din teritoriul naţional, respectiv Ardealul, unde să fie “mutat” un mic, cunoscut şi mult mediatizat stat străin. Sursa : Wikileaks.ro

0 Response to "Datoria REALA a Romaniei: 140 miliarde Euro!"

Trimiteți un comentariu