Mitropolitul Serafim de Pireu: “Evreii sunt de vină pentru situaţia actuală din Grecia şi din lume”

Serafim de Pireu: “Adolf Hitler a fost un instrument al sionismului mondial finanţat de către evreul Rotschild”

Mitropolitul Serafim de Pireu
Mitropolitul Serafim de Pireu

Mitropolitul Serafim al Pireului a declarat pe postul de televiziune “Mega TV” că există o conspiraţie pentru a subjuga Grecia. Acesta a susţinut că evreii sunt  de vină pentru criza economică din Grecia şi de fapt, din întreaga lume.
Mai mult, există o conspiraţie a bancherilor evrei care au ca scop distrugerea Greciei şi a Bisericii ortodoxe. Tot conspiraţia sionistă încearcă să distrugă familia, promovand monoparentalismul şi căsătoriile între homosexuali.
Adolf Hitler  a fost organul sionismului internaţional si a fost finanţat de Rotschild cu scopul unic de a-i convinge pe evrei să plece din Europa şi să coboare în Israel ca să înfiinţeze Noul Imperiu . El a adăugat că bancherii evrei ca: Rockefeller, Rothschild şi Soros au controlul sistemului bancar internaţional care controleaza globalizarea.
Aceste declaraţii au fost făcute în direct la televizor de Serafim, invitat la o dezbatere despre criza economică şi protestele din Grecia.
O bună parte din umanitate trăieşte dramatic epoca de maximă virulenţă a imperialismului evreiesc al cărui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea plutocratici iudaice.
Cu un program istoric perfect etapizat, folosind o varietate largă de mijloace şi metode de la cele psihologice la cele economice, iudaismul a reuşit să stăpânească şi să folosească în vederea scopului propus trei state occidentale: Franţa, Anglia şi Statele Unite care s-au transformat în port­drapelul desfiinţării statelor naţionale şi al federalizării lor în vederea realizării voinţei conducerii supreme a iudaismului mondial concretizată în Republica Uni­versală.
Structurile acesteia au fost construite cu abilitate după cel de-al doilea război mondial. Se numesc: O.N.U.; Consiliul de Securitate; Fondul Monetar Internaţional; Comunitatea Europeană; NATO; Banca Mondială.
Comentariu Ortodox liber:
Mitropolitul Serafim al Pireului nu este la prima sa interventie televizată de asemenea virulenţă împotriva jidovilor care conduc acum lumea şi o supun la tot felul de experimente în vederea instalării împărăţiei lui antihrist. Personal cred că nu o să “păţească” nimic din partea Sinodului Ortodox al Greciei care încă mai are o ţinută dreaptă în faţa duşmanilor ortodoxiei.
Sursa: Ortodoxliber.wordpress.com

2 Response to "Mitropolitul Serafim de Pireu: “Evreii sunt de vină pentru situaţia actuală din Grecia şi din lume”"

  1. razvan says:

    De pilda eu as fi curios sa aflu cine se gaseste in spatele acestor evrei "(jidovi)"Preasfintitul ar trebui probabil sa studieze mai mult scripturile si cu siguranta ar intelege mult mai mult decat daca se implica in politica mondiala unde sunt deja destui hoti implicati.Nu ca as avea ceva cu Biserica dar de cate ori sa amestecat cu politica a iesit un amestec explosiv.(inchizitia,campaniile cavelerilor cruciati etc)

    Unknown says:

    '' TOATE DRUMURILE DUC LA ROMA ''
    La final vor fi 3 lovituri : SUA , ISRAEL , VATICAN .

Trimiteți un comentariu