Mărturiile unui francmason de grad 33 cu subtitrare


marturiile unui francmason Mărturiile unui francmason de grad 33
Leo Zagami a fost, până de curând, francmason de gradul  33. Aparţinând aşa-zişilor “Iluminaţi” italieni prin tradiţia familiei sale, el a fost iniţiat în anumite tehnici oculte încă din copilărie şi a fost membru în diferite loje secrete italiene şi britanice. Fiind un privilegiat al lojei Propaganda Due, ar fi trebuit să urmeze la conducerea acesteia, dacă nu s-ar fi retras din masonerie. Acest interviu ne introduce în lumea societăţilor secrete şi confirmă încă o dată, din interior, planurile “Iluminaţilor” de a instaura noua ordine mondială, care se referă de fapt, la un stat global de tip fascist.
Datorită poziţiei şi educaţiei sale, Leo Zagami a avut acces la cele mai întunecate secrete ale Francmasoneriei şi “Iluminaţilor”. El a fost martor la ritualuri satanice de magie neagră, experimente de control mental şi tortură, care se petrec frecvent în interiorul lojilor masonice.
Zagami s-a hotărât să părăsească Francmasoneria şi a început să facă dezvăluiri zguduitoare privind adevărata faţă a acestei secte satanice. A fost apoi hărţuit, ameninţat, răpit şi torturat. A început să îşi publice dezvăluirile pe Internet, iar pagina de web i-a fost închisă. A continuat însă să facă aceste dezvăluiri, pe care le publică acum pe pagina de web “Illuminati Confessions”.














1 Response to "Mărturiile unui francmason de grad 33 cu subtitrare"

  1. Suntem DEJA mult mai atent monitorizati decat va imaginati!!! Prin reteaua de TELEFONIE MOBILA, sunt transmise cele mai complexe informatii DESPRE NOI catre "CENTRU". Implantarea "OCHIULUI CARE VEDE TOT" (camera Foto)! pe dispozitivele DE COMUNICATII CELULARE este APOGEUL planului diabolic al "GUVERNULUI DIN UMBRA". Camera foto este ACCESATA de la distanta si nimic nu mai putem ascunde de EI!!! Suntem VAZUTI, AUZITI, MANIPULATI, intr-un mod care este in totalitate VOINTA LOR!!! Frecventele folosite se afla pe lungimile de frecventa ale UNDELOR CEREBRALE!!! La asta se lucra in secret inca din anii 70. ACESTA A FOST INCA DE LA INCEPUT SCOPUL "TELEFONULUI FARA FIR"!!! Nivelul de control este INCREDIBIL dar este FOLOSIT CU MARE ATENTIE!!! Dezvaluirea extraordinara este ca SUNTEM MANIPULATI MENTAL SI TINUTI SUB CONTROL pentru ca planul LOR diabolic de CONTROL TOTAL sa nu poata fi DERANJAT. A existat o dovada video cu reprezentarea pe un computer conectat la o antena de comunicatii mobile a (INCREDIBIL) imaginilor la care se gandea o persoana aflata langa un telefon aflat pe frecventa de receptie a antenei!!! Un alt document video prezenta un experiment vechi de 20 ani in care prin comenzi electronice de la distanta, unei persoane i s-a indus mental sa exercite o anumita actiune!!! Aceasta "TELECOMANDA" diabolica se afla in buzunarul tau. Asadar, in prezenta telefoanelor mobile se stie ce ganditi si vi se spune ce sa faceti sau sunteti impiedicati sa faceti ceva care ii POATE deranja pe CEI DE SUS. DECI: ESTE ANTICRISTUL BIBLIC TOT MAI REAL ACUM PREVESTIND CEEA CE BIBLIA NUMESTE "VREMURILE DE PE URMA"???

Trimiteți un comentariu