Mugur Isărescu şi elita ocultă – Comisia Trilaterala

Inceputul unei noi ordini mondiale prin noua criza financiara mondiala
Prin cine vine criza în România – Cozile de topor româneşti
Cine nu a fost schimbat din functie in ultimii 20 de ani? De ce?


Mai repede chiar decat ne asteptam, liderii institutiilor financiare ale lumii emit mesaje despre necesitatea stringenta de a se reconstrui o lume noua. Evident, mesajele contin apeluri de “salvare” si, in acelasi timp, arata cu degetul la vinovatii de serviciu ai crizei financiare care a cuprins lumea si care incepe sa se faca resimtita si la noi. Tapii ispasitori sunt – asa cum o arata aceste materiale video (preluate de pe pagina web a canalului Money Channel) cu guvernatorul Bancii Nationale – lacomii de pe Wall Street, care ar fi incalcat o asa numita “lege a bunului simt” in economie.
Sigur, emotional, astfel de apeluri au impact si creeaza orizontul de asteptare necesar ca statele, de fapt, institutiile mondiale si mondialiste, sa intervina in forta, sa creeze aceasta lume noua de care se vorbeste fatis. In realitate, acest tip de discurs falsifica in intregime realitatea. Iar realitatea este ca nu numai lacomia de pe Wall Street a creat criza actuala, ci, mai ales, insesi bazele actualului sistem financiar si monetar mondial. Un sistem creat si intretinut de exact aceiasi finantisti care acum se fac ca plang de grija omenirii. Au fost glasuri izolate care au aratat ca acest sistem financiar va ajunge, inevitabil, la criza si la colaps. Prin urmare, se stia prea bine ca deznodamantul structural, sistemic, nu poate fi decat acesta de acum – o criza profunda. Problema nu sunt, prin urmare, niscai lacomi de pe Wall Street. Problema sunt cei care au construit actualul sistem mondial, financiar si monetar, si scopul pentru care a fost creat.
In mod similar, guvernatorul Isarescu ne spune ca problema cea mai mare acum este ca oamenii nu au mai economisit, ci au facut masiv credite, s-au imprumutat. Pana si in saraca Romanie imprumuturile au depasit economisirile facute de populatie. Dar nu este aceasta situatie exact efectul politicilor financiar-bancare girate de bancile nationale, inclusiv de BNR la noi in tara? Nu au incurajat ei populatia? Nu a relaxat chiar BNR, la maxim, regulile prin care bancile puteau sa acorde imprumuturi? Este curata ipocrizie sa te plangi de starea actuala dupa ce ai inlaturat toate barierele care o puteau impiedica…
Daca guvernatorul Mugur Isarescu vorbeste mai mult aluziv, dar foarte sugestiv, economistul Daniel Daianu (vezi ultimele doua materiale video din acelasi calup) nu mai are nicio retinere in a arata ca pietele libere nu mai pot aduce solutii la probleme globale“. Mesajul e limpede: este necesar un sistem global, un leadership global pentru o noua lume, pentru a aduce solutii la aceste probleme globale…
Problema reala este ca nu au existat aceste piete libere. Iar de acum inainte, va disparea si orice urma de libertate economica (si nu numai) care mai putea fi pe acest pamant. Nu intamplator guvernatorul Isarescu amintea de primul razboi mondial, din 1914. Marile razboaie mondiale au avut ca prim efect concentrarea intregii puteri economice in mainile statelor implicate in razboi. Pentru prima oara economia era planificata si dirijata, iar sistemul financiar a incaput in aceleasi maini centraliste. Al doilea razboi mondial nu a facut decat sa amplifice aceasta tendinta, fiind create, dupa 1945, institutiile actuale de tip FMI, Banca Mondiala, sau promovandu-se “reconstructii” gigantice, planificate, de tipul Planul Marshall. Etapele sunt, prin urmare: control al statelor asupra economiei, sistem financiar global dirijat de institutii internationale, iar acum, ca sa il citam pe Mugur Isarescu, am ajuns la faza acelui ceva care va schimba definitiv lumea”:
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/943140/1/01-mugur-isaresvcu-mediafax.jpg
“(…) Se vorbea si atunci [in 1947, dupa cel de-al II-lea razboi mondial, cand a fost adoptat Planul Marshall - lansat de SUA - care a pus bazele O.E.C.E., organizatie de tip mondial care a nivelat puternic economiile statelor europene, constituind un factor de impulsionare a institutiilor europene de mai tarziu, de genul Pietei Comune sau U.E. - nota noastra] despre necesitatea unei noi ordini economice, financiare internationale. Organismele financiare postbelice erau considerate demodate si imperios necesar a fi remodelate, cel putin, daca nu reformulate. (…) Am acest dezavantaj al faptului ca… am capatat ceva experienta si, din aceasta cauza, am senzatia de deja-vu. Nu pot sa scap de ideea de ciclicitate. Si instinctiv, cand aud formulari despre o noua ordine mondiala sau unele chiar mai putin radicale, de tipul: lumea nu va mai fi cum a fost sau declaratii relativ belicoase, de tipul celei formulate de Ministrul de Finante german – care vorbea despre “criza sistemului anglo-saxon” si ca… “America va plati pentru aceasta criza” – ei, va spuneam, datorita experientei si senzatiei de deja-vu, tind sa dau fluiditate intregului proces. Lumea nu va mai fi cum a fost, pentru ca se schimba, asa cum s-a schimbat si atunci; nu prea stim ce se va intampla. S-ar putea, intr-adevar, sa fim la sfarsitul unei epoci mai indelungate si [la] inceputul alteia. (…) Exista intr-adevar ceva ce va schimba definitiv lumea. Si acest ceva s-a întâmplat în America. (…)”. (sursa: razbointrucuvant.ro)
“Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei este membru in Comitetul Executiv al Comisiei Trilaterale. Il gasiti la pagina 3 linkul de mai jos: http://www.augustreview.com/images/pics/tcm-2006.pdf (…)
Comisia Trilaterală este un grup format din 300 de persoane proeminente în domeniile de afaceri, politică, intelectuali cu putere de decizie în cele 3 mari centre Europa de Vest, America de Nord si Japonia, grupul a fost fondat în scopul accelerării procesului de globalizare prin care se va ajunge la un Guvern Mondial. Scopul acestei agenţii particulare este realizarea unei cooperări între cele trei regiuni. Marele scop, pe care nu-l mai ascund, este Noua Ordine Mondială. Fondatorul şi finanţatorul Comisiei Trilaterale este acelasi David Rockefeller, ca si in cazul Consiliului pentru Relatii Externe. Motivul adevărat pentru care a fost înfiinţată este de a prelua puterea Consiliului pentru Relatii Externe, care a căzut în dizgraţie odată cu reacţia dezaprobatoare a publicului faţă de războiul din Vietnam, totodata ca şi în cazul în care înscrii doi cai în aceeaşi cursă şansele de câştig se dublează. Prin comparaţie cu Grupul Bilderberg» şi Consiliul pentru Relaţii Externe, Comisia Trilaterală în aparenţă pare transparentă privind activităţile, membrii şi ideile propagate. Această transparenţă declarată este totuşi contrazisă chiar de secretul păstrat privind discuţiile purtate la conferinţele anuale ale Comisiei.
Ciudatenia apare, ca si in cazul Masoneriei, cand Comisia Trilaterala afirmă că nu are nici influenţă, nici implicare politică. Nu se admite participarea politicienilor activi, dar in prezent, printre membrii marcanţi din SUA se numără: George Bush senior, Dick Cheney vicepreşedintele SUA (a venit la formul masonic de la Cluj semi-icognito), Henry Kissinger secretar de stat în administraţia Nixon si Ford – implicat în războiul din Vietnam, Madeleine Albright, Alan Greenspan directorul American Federal Reserve », Paul Wolfowitz – fostul preşedinte al Băncii Mondiale, Robert S. McNamara – asta e tare fii atent fost preşedinte al Băncii Mondiale, fost secretar al apărarii SUA, fost preşedinte al Ford Motor, clasicul George Soros cu Fundaţiei internaţionale Open Society, plus directorii executivi ai marilor corporaţii sunt incluşi în Comisie (Boeing, Coca Cola, Hewlett Packard, Texas Instruments, AT&T, ITT, Exxon, Enron, Xerox, Mobil, Pepsico, Nabisco, Goldman Sachs etc). Aceste organisme internationale pe care le-au creat, prin taxe, prin migratia fortei de munca, prin mutarea productiei in Asia si mai ales prin legi si acordurile intre state si corporatii – iti fura tie libertatea discret, ajungi din lipsa de bani sa faci credite pentru lucrurile de baza, taxele cresc continuu, iar corporatiile isi maximizeaza profiturile si influenta. Oamenii trebuie sa devina constienti, sa se informeze de amploarea manipularii si sa se opună globalizării, înainte de a fi prea târziu. (…)
Mugur Isarescu este mason, ca toti cei care apartin organizatiilor secrete numite in articol. Si numai naivii mai pot crede ca “revolutia” din dec. 89 au facut-o romanii satui de comunism. Oricat s-ar zbate popoarili nu vor reusi nimic. EI isi urmeaza PLANUL.”  (Gabriel Brădişteanu, revista-epoca.com)
Sursa : 2blackjack1.wordpress.com

0 Response to "Mugur Isărescu şi elita ocultă – Comisia Trilaterala"

Trimiteți un comentariu