De ce Rusia îşi construieşte mii de adăposturi nucleare până în anul 2012?

Rusia se pare că se pregăteşte pentru ceva important. Într-un articol apărut în iulie 2010 pe site-ul RT se vorbea de faptul că 5.000 de noi adăposturi nucleare vor fi construite în Moscova până la sfârşitul lui 2012. Autorităţile ruse cred că aceste adăposturi sunt necesare urgent pentru că actualele adăposturi nu pot găzdui decât jumătate din populaţia Moscovei, şi, în plus, sunt şi învechite. Oficialităţile moscovite doresc ca întreaga populaţie a capitalei ruse să fie capabilă să ajungă în aceste adăposturi în doar câteva minute. Bun, era de înţeles că aceste adăposturi ar fi fost necesare pe perioada “războiului rece”, atunci când un atac nuclear american ar fi fost destul de probabil. Dar acum, de ce sunt necesare atât de urgent 5.000 de adăposturi nucleare? Care o fi adevăratul motiv?
Dar, se pare că nu numai Rusia construieşte aceste adăposturi. În urmă cu câţiva ani, Biroul Civil de Apărare din Shanghai a anunţat terminarea construcţiei unui uriaş adăpost subteran, în suprafaţă de 90.000 de metri pătraţi şi care ar putea adăposti până la 200.000 de oameni.
Sursa : Lovendal.net

3 Response to "De ce Rusia îşi construieşte mii de adăposturi nucleare până în anul 2012?"

 1. Suntem DEJA mult mai atent monitorizati decat va imaginati!!! Prin reteaua de TELEFONIE MOBILA, sunt transmise cele mai complexe informatii DESPRE NOI catre "CENTRU". Implantarea "OCHIULUI CARE VEDE TOT" (camera Foto)! pe dispozitivele DE COMUNICATII CELULARE este APOGEUL planului diabolic al "GUVERNULUI DIN UMBRA". Camera foto este ACCESATA de la distanta si nimic nu mai putem ascunde de EI!!! Suntem VAZUTI, AUZITI, MANIPULATI, intr-un mod care este in totalitate VOINTA LOR!!! Frecventele folosite se afla pe lungimile de frecventa ale UNDELOR CEREBRALE!!! La asta se lucra in secret inca din anii 70. ACESTA A FOST INCA DE LA INCEPUT SCOPUL "TELEFONULUI FARA FIR"!!! Nivelul de control este INCREDIBIL dar este FOLOSIT CU MARE ATENTIE!!! Dezvaluirea extraordinara este ca SUNTEM MANIPULATI MENTAL SI TINUTI SUB CONTROL pentru ca planul LOR diabolic de CONTROL TOTAL sa nu poata fi DERANJAT. A existat o dovada video cu reprezentarea pe un computer conectat la o antena de comunicatii mobile a (INCREDIBIL) imaginilor la care se gandea o persoana aflata langa un telefon aflat pe frecventa de receptie a antenei!!! Un alt document video prezenta un experiment vechi de 20 ani in care prin comenzi electronice de la distanta, unei persoane i s-a indus mental sa exercite o anumita actiune!!! Aceasta "TELECOMANDA" diabolica se afla in buzunarul tau. Asadar, in prezenta telefoanelor mobile se stie ce ganditi si vi se spune ce sa faceti sau sunteti impiedicati sa faceti ceva care ii POATE deranja pe CEI DE SUS. DECI: ESTE ANTICRISTUL BIBLIC TOT MAI REAL ACUM PREVESTIND CEEA CE BIBLIA NUMESTE "VREMURILE DE PE URMA"??? Ce poti face ca sa nu fii afectat TOTAL de efectele acestei ABOMINABILE CONSPIRATII:
  1.Gandeste cat mai putin in apropierea telefonului mobil;
  2.Inconjoara-te de obiecte bogate in “ENERGIE VITALA”: pietre semipretioase, plante, vietati diverse, acestea preiau din influentele frecventelor radio asupra noastra;
  3.Pe timpul noptii sau cand nu e necesar, telefonul trebuie lasat la minim 3 metri de corp!
  4.Vindecarea bolilor este incetinita de influenta undelor mobile!
  5.Durerile persista mai mult in organism in apropierea telefoanelor mobile!
  6.Dormi mai bine cu telefonul inchis...!
  Urmeaza aceste 6 reguli si viata ta va fi mai libera!!!
  *******************************************************************
  -SUNTEM MANIPULATI CUM SA VOTAM!
  -SUNTEM VLAGUITI SA PROTESTAM!
  -SI CE-I MAI RAU CA SA UITAM!
  -SI TOT MAI RAU SA SUPORTAM!
  -DIN CE IN CE MAI RAU TACUTI!
  -MIELUSEI, CUMINTI SI MUTI!
  -PRIMIM CU BRATELE DESCHISE TOT:
  -CRIZA-FMI-SARACIE, PESTE BOT!
  -ATI VRUT CAPITALISM!
  -CAPITALISMUL ASTAZI S-A INCHEIAT!
  -CINE ALEGE PENTRU NOI CALEA DE URMAT?
  -NOI NU DESIGUR, NOI STIM DOAR S-APROBAM!
  -GUVERNUL MONDIAL NE DA PRIN GURA SA PAPAM!
  -VA INTREBATI DE CE-AM AJUNS AICI?
  -PENTRU CA SUNTEM NISTE “PACALICI”!
  Cei care au condus tara dupa 1989 nu sunt de-ai nostri!!! Au vandut resursele tarii, fabricile,au furat ca-n codru, ne-au lasat fara locuri de munca, cu milioane de oameni sub pragul de saraciei, prada badjocurei generalizate, minciunii si indiferentei la nivel inalt. Oamenii sunt imbolnaviti cu conflicte politice si NU VAD ca sunt tratati ca inexistenti de indivizi “GOI PE DINAUNTRU” pentru care LUPTA POLITICA este unicul scop in viata.

  T*R*E*Z*E*S*T*E*-T*E*!

  Perfect de acord cu 10iunie2012 , ai uitat sa mentionezi totusi si faptul ca padurile patriei au fost devalizate de ciocoii noi si imnul Romaniei este depasit ...romanii NU SE MAI DESTEAPTA PTR. CA .....avem nevoie de o noua vigoare jidanimea si tiganimea ne au ...molesit .....altfel nu va mai exista viitor ptr noi ....va fi doar o sclavie perpetua....

  SI TOTUSI BIBLIA ESTE ABSOLUTUL - DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVANT .

Trimiteți un comentariu