Regimul Basescu criminal impotriva poporului român

Regimul Basescu – Boc, tutelat de FMI, a înregistrat cele mai multe recorduri post-decembriste si împotriva Poporului Român. Vom începe enumerarea lor cu cele mai mari recorduri din Europa, consemnate în timpul Regimului Basescu – Boc.
Regimul Basescu criminal impotriva poporului român
Avem: cea mai mare prabusire economica; cel mai amplu program de distrugere a economiei nationale; cea mai mare coruptie, contrabanda si evaziune fiscala; cea mai mare saracie; cel mai mare atac la fibra biologica a populatiei; cea mai rapida scadere a sperantei de viata; cel mai mare numar de locuri de munca desfiintate (peste 5 milioane); cea mai mare suprafata agricola necultivata (peste 4 milioane ha); cele mai mari jafuri imobiliare; cea mai mare crestere a datoriei externe; cea mai mare inflatie; cea mai mare crestere de preturi; cea mai mare dobînda de referinta a Bancii Centrale (BNR), de 6,25%; cea mai mare distrugere a sistemului bancar autohton; cea mai mare crestere a TVA; cea mai mare distrugere a mediului rural; cel mai mare abandon scolar; cel mai mare analfabetism; cele mai multe scoli închise; cea mai mare rata a mortalitatii infantile; cele mai multe boli ale saraciei; cele mai mari disponibilizari de cadre didactice si medici; cele mai multe si mai mari impozite si taxe; cele mai multe IMM-uri lichidate; cea mai mare inegalitate a veniturilor; cea mai mare crestere a ratei saraciei; cea mai mare cifra a angajatilor care traiesc sub pragul saraciei; cel mai mare procent (de peste 50%) al familiilor care nu îsi pot acoperi cheltuielile curente; cea mai mare scadere a puterii de cumparare a pensionarilor într-un an (de cca. 20%); cea mai mare taiere din drepturile banesti ale bugetarilor (de 25 – 50%); cea mai mare migratie a populatiei, în special a tinerilor; cea mai învechita retea feroviala; cel mai mare genocid; cea mai mare vrajba între toate categoriile sociale; cel mai mare numar al cetatenilor deprimati; cea mai mare incapacitate politica a celor care s-au aflat si se afla la guvernare; cel mai mare numar al conducatorilor de la nivel central si local care sînt handicapati, adica sînt rupti de realitate, respectiv nu mai vad, nu mai aud si nu mai simt; cea mai mare preocupare a guvernantilor pentru a face legi împotriva propriului popor si a Statului.

În timpul Regimului Basescu – Boc s-au înregistrat si cele mai mici recorduri din Europa, si anume: cele mai mici salarii si cele mai mici pensii; cele mai mici alocatii pentru copii; cele mai mici ajutoare sociale; cea mai mica speranta de viata; cele mai putine locuinte sociale; cele mai mici fonduri alocate pentru investitii în infrastructura; cele mai mici randamente în sectorul vegetal si zootehnic; cele mai mici alocari bugetare pentru Învatamînt, Sanatate, Cercetare si Armata; cele mai putine autostrazi si drumuri modernizate; cele mai mici încasari din turism; cele mai putine fonduri atrase de la Uniunea Europeana.

Dupa atîtea si atîtea recorduri europene, Regimul Basescu – Boc se încapatîneaza sa ramîna la putere si tine cu dintii de ea pentru a putea continua, la comanda externa, Holocaustul împotriva românilor. Realitatea de azi este cu totul alta. Regimul Basescu – Boc este controlat si dirijat de FMI pentru a desfasura, într-un timp cît mai scurt, Holocaustul împotriva românilor si pentru înfaptuirea proiectului “Israel în România”. Cei din fruntea acestui Regim dictatorial Basescu – Boc si cei care îi sustin, cei din PDL, UDMR si UNPR, au ajuns cei mai huliti dintre pamînteni. Presedintele tarii, fost jucator si acum constatator, fuge de baile de multime. Dupa ce la mitingul politistilor a auzit de dupa gardul Cotrocenilor lozinca prezidentiala “Iesi afara, javra ordinara!”, în ziua mitingului si marsului sindicalistilor din toata tara, desfasurat în Capitala, în 27 octombrie a.c., acelasi presedinte Basescu s-a ascuns si i-a fost frica chiar si de erata “Iesi afara, fiinta extraordinara!”. În ziua respectiva, cînd în Parlament s-a dezbatut si votat Motiunea de Cenzura a PSD, PNL si PC împotriva Guvernului Boc V, parlamentarilor puterii (cei de la PDL, UDMR, UNPR si deputatii minoritatilor) li s-a interzis dreptul la vot, ei fiind sechestrati si bagati într-un tarc, precum magarii si catîrii.

Ei au uitat ca au fost alesi uninominal de catre cetateni în colegii electorale, pentru a le reprezenta si sustine interesele. Cînd peste 90% dintre cetatenii români sînt nemultumiti de Guvernul Boc V, mai mult de jumatate dintre deputati si senatori (cei ai PDL, UDMR si UNPR, precum si deputatii minoritatilor) nu au votat la Motiunea de Cenzura, sfidîndu-i pe cei care i-au ales, pe cei ale caror venituri lunare le-au taiat cu 30 – 50%. Viata a confirmat, din nou, ca PRM a avut dreptate cînd s-a opus singur la introducerea votului uninominal, vot care s-a dovedit a fi unul criminal pentru democratia si viata parlamentara. Acest precedent exterm de periculos din Parlament, din 27 octombrie a.c., risca sa se repete peste cîteva zile, la urmatoarea Motiune de Cenzura introdusa de PNL, PSD si PC, dupa ce Guvernul Boc V si-a asumat, din nou si neconstitutional, raspunderea asupra noii Legi a Educatiei, aflata spre finalul adoptarii ei în Senatul României. Regimul Basescu – Boc a negociat cu Ungaria si UDMR statutul Limbii Române si locurile unde iredentistii unguri mai admit, si pentru cîte ore pe zi (?), sa fie arborat drapelul national al României, în judetele Harghita, Covasna si Mures.

Acesti tradatori de Neam si Tara, vinovati de Holocaustul împotriva românilor, au pus în mare pericol Statul National Unitar Român. Pentru un pumn de voturi unguresti, care sa prelungeasca agonia Regimului Basescu – Boc, parlamentarii PDL, UNPR si deputatii minoritatilor sustin ca, prin noua Lege a educatiei, în scolile unguresti de stat din România sa fie predata Limba Româna, limba oficiala, ca o limba straina, iar Istoria si Geografia României sa fie predate numai în ungureste. Pe teritoriul stramosilor nostri geto-daci, unde a existat cea mai veche civilizatie din lume, s-a ajuns acum sa fie interzisa Limba Româna si sa fie înlocuita cu limba maghiara, iar Istoria stramosilor nostri si Geografia României sa fie maghiarizata. Pentru aceasta tradare, va veni vremea cînd faptasii vor fi condamnati pentru Înalta Tradare si averile lor vor fi confiscate.

Cînd în România Regimul Basescu – Boc a reusit sa înregistreze o prabusire economica doi ani la rînd si pregateste pentru anul 2011 continuarea recesiunii economice, cînd în toate localitatile marea majoritate a populatiei este nemultumita ca traieste în saracie si sub spectrul disponibilizarilor si a unor noi taieri de salarii si pensii, sub amenintarea bancilor straine, Guvernul Boc V acorda prioritate maxima satisfacerii noilor pretentii antiromânesti ale UDMR, precum si acceptarii noilor conditii înrobitoare puse de delegatia FMI.ul Român nu au fost umilite si batjocorite de catre o delegatie a FMI ca în timpul Regimului Basescu – Boc. Niste straini, functionari la FMI, dicteaza ce si cum sa faca Parlamentul, ce prevederi sa fie înscrise în anumite acte normative, ce legi sa se voteze, cu ce continut si pîna la ce data, ce ordonanta sa dea sau sa modifice Guvernul României, etc. Nimeni nu-i întreaba pe membrii delegatiei FMI ce cîstiguri lunare fabuloase au (pe surse, cu mult peste 30.000 euro/luna) si care sînt platite de contribuabilii români, prin dobînzile de 2- 4 miliarde euro pe an, la creditele externe. Ei nu sînt solidari cu Poporul Român si lor nu le-a redus nimeni cîstigurile lunare cu 25%. Delegatia FMI strîmba din nas, nu-i convine reducerea TVA la alimentele de baza, nu accepta neimpozitarea pensiilor pîna la 2.000 lei/luna, nu permite decît un anumit deficit bugetar si un anumit nivel al salariului minim pe economie s.a.m.d. Practic, delegatia FMI colaboreaza cu Regimul Basescu – Boc în Holocaustul împotriva românilor. Populatia României a înteles ca alesii în Parlament nu reusesc prin Motiuni de Cenzura sa înlature Guvernul Boc V.

Numeroasele marsuri si mitinguri de protest, pichetarile si grevele spontane nu au avut ecou la Regimul Basescu – Boc, care face pe surdo – mutul. Solutia sigura pentru maturarea regimului dictatorial Basescu – Boc o reprezinta greva generala care se apropie. La greva generala, Regimul Basescu – Boc nu va rezista. Printr-o greva generala, agonia Regimului Basescu – Boc poate sa ia sfîrsit !

1 Response to "Regimul Basescu criminal impotriva poporului român"

  1. Blogger says:

    Order a professional Sparkling White Smiles Custom Teeth Whitening System online and SAVE BIG!
    * Up to 10 shades whiter in days!
    * Results Are Guaranteed.
    * As good as your dentist, for a fraction of the cost.
    * Same Teeth Whitening Gel as dentists use.

Trimiteți un comentariu