Băsescu şi Mafia din Romania

Basescu si-a sters datoriile la banci

Presedintele Basescu a promovat pe când era ministru al Transporturilor o ordonanta de urgenta a Guvernului prin care familia sa scapa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobânzi catre Banca Agricola, obtinuta în mod preferential pe când era parlamentar.


CARTE DE VIZITA ? Contrabanda, tranzactii suspecte, casa din Mihaileanu...
Despre cinstea domnului Traian Basescu vorbesc faptele sale. Sustinute cu declaratii proprii si cu documente. În cazul domniei sale, proverbul cu minciuna care are picioare scurte s-a dovedit extrem de potrivit. …
(….)
AFACERI SUSPECTE CU CASUNEANU. Pe acest fond, apareau extrem de suspecte tranzactiile dintre el si omul de afaceri Costel Casuneanu, cunoscut acum drept "Regele astfaltului", pe atunci client al Ministerului Transporturilor, de la care obtinea licentele de transport pentru circa 100 de tiruri pe care le detinea. Si… "bun amic" cu actualul sef al statului, dupa cum declara chiar Traian Basescu.
La 9 august 2000, Traian Basescu cumpara un teren intravilan de 3.700 de metri patrati în Padurea Baneasa (Aleea Privighetorilor, zona Gradinii Zoologice), pe care plateste, cu banii jos, potrivit contractului publicat de Jurnalul National, circa un miliard si jumatate de lei. O adevarata afacere: 13 dolari metrul patrat, când agentiile imobiliare cotau zona la circa 200 de dolari/mp. Ciudat, Costel Casuneanu cumpara si el în aceeasi zi, de la acelasi proprietar, parcela învecinata, egala ca suprafata, dar pe care platea de circa trei ori mai mult: aproape cinci miliarde de lei vechi.

O luna mai târziu, Traian Basescu cumpara de la Casuneanu un Mercedes-Benz, fabricat în 1997, înmatriculat în România cu doar zece zile înaintea vânzarii, pe care primarul plateste 390 de milioane de lei. 13.000 de dolari adica. "E un pret, nu a fost degeaba", explica Basescu chilipirul.
MINCIUNA. Doi ani mai târziu, ca sa poata justifica banii cu care cumpara vila din Otopeni, Traian Basescu vinde terenul din Privighetorilor unei anume Gabriela Blaj, coincidenta, tot din Oituz, precum Casuneanu. Primeste de zece ori mai mult decât a dat: circa 12 miliarde de lei vechi. Jurnalul National detinea atunci informatii potrivit carora Gabriela Blaj era cumnata lui Casuneanu. Traian Basescu afirma însa: "Habar nu am cine este aceasta doamna. Eu am vândut terenul prin notar". Surpriza! Memoria îi joaca feste domnului Basescu si, în mai 2007, într-o emisiune la TVR, îi da replica lui Victor Ciutacu: "Eu nu am cumparat un teren de la Casuneanu, eu i-am vândut. Si i-am vândut sub pretul pietei".
CASA DIN MIHAILEANU. Paravanul Gabriela Blaj nu a fost unic. Traian Basescu s-a folosit de propria fiica, Ioana, pe post de paravan. La 21 octombrie 2002, el cumpara vila din Otopeni, pentru ca trei saptamâni mai târziu sa o doneze fiicei sale. Eliberat de calitatea de proprietar al unei locuinte în Bucuresti, primarul Basescu îsi repartizeaza casa de la Primarie. Celebra deja locuinta din Stefan Mihaileanu nr. 2. Când presa îl acuza ca a intrat ilegal în posesia acesteia, în februarie 2005, Administratia Prezidentiala face public, printr-un comunicat de presa, angajamentul presedintelui de a da înapoi aceasta casa, din "respect fata de bucuresteni" si pentru ca, în calitate de sef de stat, are locuinta pe viata de la statul român. Aparat în instanta de Elena Udrea, Traian Basescu se razgândeste: ramâne proprietar!
(….) Sursa : Wikileaks.ro

Mafia din jurul lui Traian Basescu

1 Response to "Băsescu şi Mafia din Romania"

  1. Suntem DEJA mult mai atent monitorizati decat va imaginati!!! Prin reteaua de TELEFONIE MOBILA, sunt transmise cele mai complexe informatii DESPRE NOI catre "CENTRU". Implantarea "OCHIULUI CARE VEDE TOT" (camera Foto)! pe dispozitivele DE COMUNICATII CELULARE este APOGEUL planului diabolic al "GUVERNULUI DIN UMBRA". Camera foto este ACCESATA de la distanta si nimic nu mai putem ascunde de EI!!! Suntem VAZUTI, AUZITI, MANIPULATI, intr-un mod care este in totalitate VOINTA LOR!!! Frecventele folosite se afla pe lungimile de frecventa ale UNDELOR CEREBRALE!!! La asta se lucra in secret inca din anii 70. ACESTA A FOST INCA DE LA INCEPUT SCOPUL "TELEFONULUI FARA FIR"!!! Nivelul de control este INCREDIBIL dar este FOLOSIT CU MARE ATENTIE!!! Dezvaluirea extraordinara este ca SUNTEM MANIPULATI MENTAL SI TINUTI SUB CONTROL pentru ca planul LOR diabolic de CONTROL TOTAL sa nu poata fi DERANJAT. A existat o dovada video cu reprezentarea pe un computer conectat la o antena de comunicatii mobile a (INCREDIBIL) imaginilor la care se gandea o persoana aflata langa un telefon aflat pe frecventa de receptie a antenei!!! Un alt document video prezenta un experiment vechi de 20 ani in care prin comenzi electronice de la distanta, unei persoane i s-a indus mental sa exercite o anumita actiune!!! Aceasta "TELECOMANDA" diabolica se afla in buzunarul tau. Asadar, in prezenta telefoanelor mobile se stie ce ganditi si vi se spune ce sa faceti sau sunteti impiedicati sa faceti ceva care ii POATE deranja pe CEI DE SUS. DECI: ESTE ANTICRISTUL BIBLIC TOT MAI REAL ACUM PREVESTIND CEEA CE BIBLIA NUMESTE "VREMURILE DE PE URMA"??? Ce poti face ca sa nu fii afectat TOTAL de efectele acestei ABOMINABILE CONSPIRATII:
    1.Gandeste cat mai putin in apropierea telefonului mobil;
    2.Inconjoara-te de obiecte bogate in “ENERGIE VITALA”: pietre semipretioase, plante, vietati diverse, acestea preiau din influentele frecventelor radio asupra noastra;
    3.Pe timpul noptii sau cand nu e necesar, telefonul trebuie lasat la minim 3 metri de corp!
    4.Vindecarea bolilor este incetinita de influenta undelor mobile!
    5.Durerile persista mai mult in organism in apropierea telefoanelor mobile!
    6.Dormi mai bine cu telefonul inchis...!
    Urmeaza aceste 6 reguli si viata ta va fi mai libera!!!
    *******************************************************************
    -SUNTEM MANIPULATI CUM SA VOTAM!
    -SUNTEM VLAGUITI SA PROTESTAM!
    -SI CE-I MAI RAU CA SA UITAM!
    -SI TOT MAI RAU SA SUPORTAM!
    -DIN CE IN CE MAI RAU TACUTI!
    -MIELUSEI, CUMINTI SI MUTI!
    -PRIMIM CU BRATELE DESCHISE TOT:
    -CRIZA-FMI-SARACIE, PESTE BOT!
    -ATI VRUT CAPITALISM!
    -CAPITALISMUL ASTAZI S-A INCHEIAT!
    -CINE ALEGE PENTRU NOI CALEA DE URMAT?
    -NOI NU DESIGUR, NOI STIM DOAR S-APROBAM!
    -GUVERNUL MONDIAL NE DA PRIN GURA SA PAPAM!
    -VA INTREBATI DE CE-AM AJUNS AICI?
    -PENTRU CA SUNTEM NISTE “PACALICI”!
    Cei care au condus tara dupa 1989 nu sunt de-ai nostri!!! Au vandut resursele tarii, fabricile,au furat ca-n codru, ne-au lasat fara locuri de munca, cu milioane de oameni sub pragul de saraciei, prada badjocurei generalizate, minciunii si indiferentei la nivel inalt. Oamenii sunt imbolnaviti cu conflicte politice si NU VAD ca sunt tratati ca inexistenti de indivizi “GOI PE DINAUNTRU” pentru care LUPTA POLITICA este unicul scop in viata.

    T*R*E*Z*E*S*T*E*-T*E*!

Trimiteți un comentariu