Surse: "Basescu are cancer intr-un stadiu avansat"

Ofiter SPP: "Sunt probleme cu presedintele"...(IOSIF BUBLE)
Incercam sa descifrez motivul pentru care se incearca cu disperare, atat de catre PSD-ul lui Ponta cat si de PDL-ul lui Basescu, matrasirea lui Mircea Geoana din varful Senatului Romaniei? In mod normal , in cazul decesului sau suspendarii presedintelui in exercitiu, seful senatului devine presedinte interimar.In ambele cazuri, metastaza mafiota propagata de Traian Basescu in administratia tarii, trebuie protejata prin desemnarea in rolul sefului statului, fie el si temporar, a unui personaj docil si dependent de acest sistem. Caracatita portocalie cu concursul PSD , pregateste pentru a doua pozitie in stat , doua amfitrioane supuse, cu juramantul depus in in fata lui Basescu, Anca Boagiu si Roberta A Nastase.
Dupa cateva scurgeri de informatii din zona  Cotrocenilor, mai multe surse printre care si Inpolitics , confirma o teorie vehiculata destul de accentuat in ultimile saptamani.
Traian Basescu nu a mai participat, azi, la investirea oficiala in functie a presedintelui Ucrainei, desi prezenta sa la Kiev fusese anuntata inca de la inceputul saptaminii si confirmata de oficiali ucraineni precum vicepresedintele Partidului Regiunilor, Serghei Liovocikin. Ieri, potrivit unei informari de presa a MAE, vizita a fost amanata, cu precizarea ca “la data de 24 februarie 2009, in baza consultarilor, partile au convenit continuarea pregatirii vizitei oficiale in Ucraina a presedintelui Romaniei, cat mai curand, la o data care va fi stabilita pe canale diplomatice”. In informare nu se fac, conform Mediafax, alte precizari. In locul presedintelui, la Kiev a fost trimis azi nu Mircea Geoana, numarul doi in stat, ci numarul trei, adica Roberta Anastase.

Contactata de Inpolitics, Roberta Anastase nu a putut explica, nici motivul pentru care a fost trimisa in locul presedintelui, nici pe acela pentru care i-a fost preferata lui Mircea Geoana. Nici consilierii prezidentiali Peter Eckstein si Catalin Avramescu, la randul lor contactati  in aceasta seara, nu au putut explica abandonul presedintelui, in timp ce purtatorul de cuvant al Cotrocenilor, Valeriu Turcan, nu a putut fi contactat sub nicio forma. Acest lucru este in masura sa dea apa la moara zvonurilor tot mai insistente ca seful statului ar fi suferind, informatiile accelerandu-se in ultimele saptamani, pe masura ce aparitiile in public ale presedintelui s-au rarit pana spre estompare totala. Surse din grupul europarlamentarilor romani care au venit, zilele trecute, de la Bruxelles, in acelasi avion cu presedintele au declarat, pentru Inpolitics, ca acesta avea ”o paloare cadaverica si era foarte slab”. De asemenea, au aparut informatii ca, in cadrul vizitei oficiale pe care o va face in Japonia, in urmatoarele zile, Basescu va face o escala la Jakarta, unde ar exista o clinica foarte performanta in ceea ce priveste afectiunea de care sufera. Un alt element straniu este brusca programare a congresului PDL in martie, de unde pana recent era stabilit abia in toamna. De asemenea, se remarca o apriga batalie a pedelistilor pentru confiscarea functiei de presedinte al Senatului de la PSD, lideri precum Adrian Nastase ori Ioan Mircea Pascu sugerand ca la mijloc ar putea fi vorba de temerea PDL ca, in cazul vacantei functiei prezidentiale, primul om in stat ar putea deveni un pesedist. Una peste alta, poate nu ar strica, pentru spulberarea tuturor zvonurilor din ultima perioada, ca administratia prezidentiala sa dea publicitatii, asa cum se practica in statele democrate, buletinul de sanatate al presedintelui.
Insa timpul trece si acest lucru nu se intampla.
Scurgerile de informatii din zona puterii spun tot mai insistent: "Basescu are cancer intr-un stadiu avansat". Sursa : Wikileaks.ro

1 Response to "Surse: "Basescu are cancer intr-un stadiu avansat""

  1. Nu va lasa ti inselati daca avea cancer vampirul din Carpati o mierlea de mult ...!!!

Trimiteți un comentariu