FMI si Planul pentru distrugerea României


“Lumea a fost lovită de criză, dar parcă nicăieri în lume tragediile celor care trăiesc în aceste vremuri amare nu sunt atât de mari, atât de intense aşa cum sunt cele din România şi parcă nicăieri în lume guvernanţii nu şi-au întors faţa de la popor, aşa cum au făcut-o cei care conduc astăzi România.
De şase ani de zile, Preşedintele României spune poporului cât de răi, de meschini, de lipsiţi de profesionalism sunt medicii, magistraţii, profesorii. În ultimul an, vocea lui Băsescu a fost dublată de cea a lui Boc care explică poporului ce pensii nesimţite au pensionarii acestei ţări…În ultima vreme, Băsescu, Boc, deontologii PDL ne spun cât de incompetent este acest popor şi cât de rău a fost croit sistemul acestei ţări pe care ei, într-o formă sau alta, o conduc de şase luni de zile”, a arătat deputatul Nica. Acesta crede că în ultima lună, discursul guvernanţilor PDL la adresa poporului a devenit din ce în ce mai virulent, din ce în ce mai critic şi, din ce în ce mai tragic, pentru fiecare român în parte.
“Pentru că propaganda avea nevoie să funcţioneze, pentru ca românul să mai înghită senin, calm toate jignirile, toate palmele Guvernului PDL a fost inventată şi motivaţia perfectă: FMI! Din punctul meu de vedere, PDL este doar la începutul singurului plan pe care acest partid îl poate pune în practică, respectiv distrugerea României. Acest plan a început să se aplice o dată cu venirea la putere a Guvernului Boc şi continuă. Singurul scop al planului este îmbogăţirea peste măsură a clicii PDL şi conservarea puterii cât mai mult timp!”. Acesta critică deciziile de reducere a pensiilor şi indemnizaţiilor de şomaj cu 15% şi a salariilor cu 25%. In realitate stim ca reduceririle sunt mult mai mari...
“Dacă românii vor accepta să fie divizaţi şi vor accepta să fie puşi la jug pentru a trage căruţa corupţilor din PDL cât mai mult timp atunci înseamnă că ne merităm soarta, aceea de a fi în coada Uniunii Europene. Personal cred că românii nu vor mai fi victime sigure ale acestui Guvern otrăvitor ci vor realiza că sunt mai mult decât nişte pioni pe tabla de şah a minţilor bolnave de la Cotroceni şi Palatul Victoria şi se vor revolta”.
(...)
Totodată, se solicită, “PDL şi clicii lor corupte” răspuns la câteva întrebări care ar putea reprezenta soluţii de scoatere a României din criză cu sau fără sprijinul FMI:
1. De ce România nu a atras decât 7% din cele 30 miliarde de Euro pe care Uniunea Europeană i-a pus la dispoziţie în perioada 2007-2013? Oare 30 miliarde Euro gratis de la Uniunea Europeană nu reprezintă mai mult decât 20 miliarde Euro împrumutaţi de la FMI?
2. De ce Guvernul PDL nu a început restructurarea administraţiei centrale de la 1 ianuarie 2010 şi de ce acum, la 15 mai 2010, nu le este prezentată românilor o strategie unitară prin care şi guvernanţii se sacrifică pentru popor şi nu doar cer sacrificii de la popor?
3. De ce nu renunţă Guvernul PDL la fondurile alocate achiziţiilor publice? Achiziţionarea de laptopuri şi maşini în valoare de 120 milioane Euro, de la 1 ianuarie 2010 şi până în prezent este mai necesară decât realizarea de autostrăzi, decât branşarea străzilor, a cartierelor la gaz, apă curentă sau canalizare?
Deputatul Ciprian Nica susţine că răspunsurile au fost date deja de PDL! “Clientela politică care roieşte la Bucureşti, în jurul ministerelor şi Preşedinţiei este mai importantă decât nevoile românilor”.
(...)
“Doamnelor si domnilor, Trăim vremuri pe care nici unul dintre noi nu şi le-ar fi dorit să le trăiască. Vremuri care aduc parcă în prim plan poveştile bunicilor noştri despre foametea de după războaie. Lumea a fost lovită de criză, dar parcă nicăieri în lume tragediile celor care trăiesc în aceste vremuri amare nu sunt atât de mari, atât de intense aşa cum sunt cele din România şi parcă nicăieri în lume guvernanţii nu şi-au întors faţa de la popor, aşa cum au făcut-o cei care conduc astăzi România.
De şase ani de zile, Preşedintele României spune poporului cât de răi, de meschini, de lipsiţi de profesionalism sunt medicii, magistraţii, profesorii. În ultimul an, vocea lui Băsescu a fost dublată de cea a lui Boc care explică poporului ce pensii nesimţite au pensionarii acestei ţări… În ultima lună, Băsescu, Boc, deontologii PDL ne spun cât de incompetent este acest popor şi cât de rău a fost croit sistemul acestei ţări pe care ei, într-o formă sau alta, o conduc de şase luni de zile.
În ultima lună, discursul guvernanţilor PDL la adresa poporului a devenit din ce în ce mai virulent, din ce în ce mai critic şi, din ce în ce mai tragic, pentru fiecare român în parte. Spun tragic deoarece este neplăcut să îţi auzi conducătorii cum, de dimineaţă pană seară, te fac prost, hoţ, incompetent pe tine, românul simplu, românul care trudeşte pentru a-şi plăti dările la stat, românul sărac care îi ţine pe ei în huzur.
Şi, pentru că propaganda avea nevoie să funcţioneze, pentru ca românul să mai înghită senin, calm toate jignirile, toate palmele Guvernului PDL a fost inventată şi motivaţia perfectă: FMI!
“Stimaţi cetăţeni, sunteţi proşti, hoţi, incompetenţi şi aveţi şi pensii nesimţite nu pentru că noi, cei de la PDL, credem asta despre dumneavoastră ci pentru că aşa ne-au spus cei de la FMI, pentru că aşa susţine Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI pentru România” – aceasta este o strategie de discurs propagandistic cu care PDL speră să adoarmă, încă o dată, vigilenţa românilor şi să îngheţe la maxim dorinţele acestora de a trăi bine!
De ce spun că este o strategie, pentru că, din punctul meu de vedere, PDL este doar la începutul singurului plan pe care acest partid îl poate pune în practică, respectiv distrugerea României.
Acest plan a început să se aplice o dată cu venirea la putere a Guvernului Boc şi continuă. Singurul scop al planului este îmbogăţirea peste măsură a clicii PDL şi conservarea puterii cât mai mult timp! Deciziile de reducere a pensiilor şi indemnizaţiilor de şomaj cu 15% şi a salariilor cu 25% reprezintă un pas important în acest plan! Dacă românii vor accepta să fie divizaţi şi vor accepta să fie puşi la jug pentru a trage căruţa corupţilor din PDL cât mai mult timp atunci înseamnă că ne merităm soarta, aceea de a fi în coada Uniunii Europene.
Personal cred că românii nu vor mai fi victime sigure ale acestui Guvern otrăvitor ci vor realiza că sunt mai mult decât nişte pioni pe tabla de şah a minţilor bolnave de la Cotroceni şi Palatul Victoria şi se vor revolta.
Se vor revolta împotriva deciziei aberante de a reduce numărul spitalelor cu 200. Pentru că este revoltător să ştii că deşi contribui la bugetul asigurărilor sociale nu poţi beneficia de asistenţă medicală de specialitate.
Medicii şi asistenţii medicali, cei cărora Guvernul Boc le-a redus salariile de la începutul acestui an şi cărora li se vor reduce, din nou salariile cu 25% şi cărora li se va închide şi spitalul în care lucrează sunt primii care ar trebui să protesteze. Sunt primii care ar trebui să spună românilor că închiderea a 200 de spitale înseamnă condamnare la moarte pentru cei care fac un infarct sau suferă un şoc anafilactic. Personalul medical ar trebui să spună tuturor şi, în special guvernanţilor, că nu avem suficient de multe Ambulanţe pentru ca un bolnav care are nevoie de asistenţă medicală de urgenţă să o poată primi în timp util.
Tot medicii ar trebui să spună că cei de la Casa Naţională de Sănătate, această bancă a sănătăţii, este ineficientă şi produce numai blocaje în sistem. Iar farmaciştii ar trebui să spună şi ei acelaşi lucru. Şi să mai spună că pensionarii cărora Guvernul PDL le ia 15% din pensie vor muri pentru că preţul medicamentelor este mult peste puterea lor de cumpărare.
La fel şi profesorii, care ar trebui să spună ţării întregi că nu sunt doar nişte cetăţeni care fac meditaţii după program ci că sunt cei care asigură viitorul acestei ţări. Profesorii, cei cărora Guvernul le-a redus salariul de la 1 ianuarie 2010 şi le ia încă 25% din salariu deja ciunţit sunt cei care ar trebui să le spună elevilor, părinţilor acestora, bunicilor că atunci când salariul îţi scade peste limita de suportabilitate nu îţi mai pasă de calitatea muncii pe care o prestezi şi nu mai ai în tine puterea de a fi mândru că educi viitoarele generaţii ale României pentru că te gândeşti, înainte de toate, ce vei da de mâncare propriului tău copil şi cu ce vei plăti întreţinerea.
Profesorii, toate cadrele didactice trebuie să fie unite şi să spună românilor că ei,la fel ca şi medicii acestei ţări, nu sunt “nişte bugetari care trăiesc pe spatele oamenilor de afaceri” ci sunt oameni care şi-au dedicat viaţa studiului, salvării vieţilor şi educării generaţiilor viitoare.
Iar funcţionarii din administraţie, administraţie căreia i se va mai retrage 0,3% din PIB, conform acordului cu FMI, trebuie să spună că nu “taie frunză la câini”, aşa cum crede Guvernul PDL. Funcţionarii trebuie să spună românilor că ei sunt cei care scriu proiecte pentru atragerea de fonduri europene atât de necesare dezvoltării comunităţilor locale. Administraţiile locale trebuie să spună că ele sunt alături de oameni, cele care se gândesc la nevoile comunităţii, (...).  Şi trebuie să mai spună administraţiile locale încă ceva: că aparatul central al Guvernului PDL este stufos şi incompetent şi că le pune doar beţe în roate primarilor care vor să facă ceva în comunităţile lor.
Acesta este planul PDL de distrugere a României, acestea sunt metodele prin care vor aplica acest plan, iar strategia propagandistică, motivaţia este simplă: “Facem ce a cerut FMI. Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI pentru România este vinovat! Băsescu şi PDL vă iubeşte!”.
Înainte de a încheia, aş vrea să vă mai spun ceva! Vreau să aud şi din partea PDL şi a clicii lor corupte răspuns la câteva întrebări care ar putea reprezenta soluţii de scoatere a României din criză cu sau fără sprijinul FMI.
Prima întrebare: de ce România nu a atras decât 7% din cele 30 miliarde de Euro pe care Uniunea Europeană i-a pus la dispoziţie în perioada 2007-2013? Oare 30 miliarde Euro gratis de la Uniunea Europeană nu reprezintă mai mult decât 20 miliarde Euro împrumutaţi de la FMI?
A doua întrebare: de ce Guvernul PDL nu a început restructurarea administraţiei centrale de la 1 ianuarie 2010 şi de ce acum, la 15 mai 2010, nu le este prezentată românilor o strategie unitară prin care şi guvernanţii se sacrifică pentru popor şi nu doar cer sacrificii de la popor?
A treia întrebare: de ce nu renunţă Guvernul PDL la fondurile alocate achiziţiilor publice? Achiziţionarea de laptopuri şi maşini în valoare de 120 milioane Euro, de la 1 ianuarie 2010 şi până în prezent este mai necesară decât realizarea de autostrăzi, decât branşarea străzilor, a cartierelor la gaz, apă curentă sau canalizare? Răspunsul ne-a fost dat de PDL! DA, clientela politică care roieşte la Bucureşti, în jurul ministerelor şi Preşedinţiei este mai importantă decât nevoile cetatenilor.
În încheiere vreau să le spun românilor că acordul cu FMI este doar justificarea PDL pentru distrugerea României! Fac un apel la români şi le cer să nu se lase pradă uşoară în mâna Guvernului otrăvit al PDL. Sursa : Wikileaks .ro

0 Response to "FMI si Planul pentru distrugerea României"

Trimiteți un comentariu