Cea mai mare crimă a Illuminati împotriva omenirii: furtul tehnologiei lui Tesla

Tesla 8 


În anul 1911, Nikola Tesla, cel mai mare savant al tuturor timpurilor, dezvăluia faptul că el lucra la o “maşină zburătoare anti-gravitaţie”. Iată ce spunea el, într-un articol din New York Herald Tribune, din 15 octombrie 1911:
“Maşina mea zburătoare nu va avea nici aripi şi nici elice. S-ar putea s-o vedeţi pe pământ şi să nu vă daţi seama că ar fi o maşină zburătoare. Ea va fi capabilă să se mişte prin aer, în orice direcţie, în perfectă siguranţă, la viteze uimitor de mari, indiferent de vremea de afară sau de curenţii ascendenţi sau descendenţi din atmosferă. Ea ar putea rămâne staţionară în aer, chiar dacă ar bate vântul puternic, pentru o lungă perioadă de timp. Puterea sa de ridicare va depinde de o acţiune mecanică pozitivă”.
Ce s-a întâmplat cu această invenţie extraordinară a lui Tesla? Atunci când dăm seama că farfuria zburătoare a lui Tesla funcţiona pe baza unui sistem de energie liberă (un sistem în care poţi obţine infinit de multă energie faţă de ceea ce consumi), într-o perioadă când industria aviatică şi cea de automobile se baza pe benzină şi petrol, ne putem da seama foarte uşor ce s-a întâmplat cu o asemenea invenţie.
Extragerea de energie din eter şi aşa-zisa “fizică a eterului” se bazează pe principiul că acest Cosmos este plin de substanţă, fiind într-o mişcare perpetuă şi constantă. Pentru că nu există spaţiu gol în Univers, ori de câte ori eterul este “tulburat”, în locul lui apare o altă “sursă eterică”, astfel încât Cosmosul se află într-o mişcare constantă, fiind energizat de aşa-numita Radiaţie a Punctului Zero (RPZ), radiaţia electromagnetică dintre toate particulele Cosmosului având efect asupra diferitelor particule în mod corespunzător.
La fel, şi atomii din trupurile noastre se află într-o mişcare continuă şi oscilantă, fiind ţinuţi împreună de către electromagnetism, prin intermediul eterului transmiţându-se RPZ către materia atomică, energizând-o.
Revenind la nava lui Tesla, aceasta n-ar mai fi fost afectată de gravitaţie, şi s-ar fi propulsat într-un mediu eteric cu aceste unde electromagnetice de înaltă frecvenţă. Întrucât nava nu mai este suspusă gravitaţiei planetare, ea ar fi capabilă de o acceleraţie fantastică.
Unde e invenţia lui Tesla? Nu se ştie, dar putem presupune, prin deducţii logică că ea a fost furată şi înlocuită cu actuala energie de care beneficiem. Cine au fost marii beneficiari, ce nu aveau interesul ca invenţia lui Tesla să fie pusă în aplicare? Marea industrie americană de la începutul secolului, şi proprietarii lor:
1) J.P. Morgan (bănci, energie, drumuri, US Steel). Gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă invenţia lui Tesla ar fi fost pusă în aplicare: afacerile lui Morgan din industria oţelului ar fi căzut, ca şi cele din industria energiei (lumea ar fi avut energie gratuită, şi n-ar mai fi trebuit să plătească pentru ele). Ca să nu mai vorbim de construcţia de drumuri: cine ar mai fi avut nevoie de drumuri, când farfuriile zburătoare ar fi fost propulsate prin aer?
2) Familia Rockefeller (industria petrolului, bănci). Cum s-ar mai fi îmbogăţit Rockefeller dacă lumea n-ar mai fi avut nevoie de petrolul său?
3) Familia Rotschild (bănci, industria petrolului şi a resurselor naturale).
4) Ford (industria constructoare de maşini).
5) DuPont (industria chimică şi industria constructoare de maşini).
6) Vanderbilt (drumuri, industria navală).
Desigur, mai sunt şi alţii care au profitat, dar ăştia sunt cei mai importanţi. Interesant îl reprezintă faptul că unii din ei (familiile Morgan, Rockefeller, Rotschild) fac parte cu siguranţă din organizaţia ocultă care predomină lumea – Illuminati. Sursa : Lovendal.net

0 Response to "Cea mai mare crimă a Illuminati împotriva omenirii: furtul tehnologiei lui Tesla"

Trimiteți un comentariu