Noua Ordine, Implanturile si Extraterestrii


Implanturile si Noua Ordine Mondiala

Implanturile, se afla deja in centrul teoriilor de conspiratie privind stabilirea unei dictaturi militare bazata pe un santaj economic. Utilizarea galopanta a cartilor electronice ar confirma vointa de a impune un nou sistem economic centralizat de catre o elita.
La ora actuala, cartelele ID sunt, de pilda, folosite in numeroase campusuri din S.U.A. pentru a plati hrana etc. Ele sunt eficace si usor de distribuit. Si servesc totodata la integrarea oamenilor in sistem. Cat despre micro-cipul de identificare internationala, va face sa poata sa dispara toate cartile de identitate existente si toate cartile de credit. El va putea servi ca carte de identitate universala in interiorul careia vom avea toata informatia privind numele, adresa, numarul de permis de conducere, numarul de asigurare sociala, numarul de securitate sociala, numarul de pasaport etc., etc.
In aceasta tehnologie, se vede un mijloc fantastic de a reduce cheltuielile bancilor, ale statului si de a neutraliza piata mafiei, piata neagra, cea a drogului, a traficului de arme si a oricaror forme de transferuri ilegale de fond. Dar aceasta identificare biometrica ar implica totodata ca oamenii sunt redusi la o suita de cifre, ca statelor le sunt date o putere enorma asupra indivizilor, ca sistemul este perceput ca un simbol ostil de autoritate, ca societatea este condusa de o birocratie-tehnologica, mai degraba decat de alesi. In acest mod, putem constata ca aceste tehnologii ameninta direct viata particulara si securitatea indivizilor.


Numarul fiarei
Chiar daca numeroase tehnologii interpreteaza cartea Revelatiilor ca o literatura de rezistenta creata in scopul de a digera o criza (domnia imparatului roman Nero), fundamentalistii crestini nu au pierdut ocazia de a cita faimosul pasaj al Apocalipsei de Ioan pentru a pune in garda populatia contra folosirii abuzive de implanturi: „Ea (Fiara) antreneaza toti oamenii, mari si mici, bogati si saraci, liberi si sclavi, de a avea o marca pe mana dreapta sau pe frunte, in scopul ca nimeni sa nu poata cumpara nici vinde fara a avea aceasta marca, adica numele fiarei sau numarul numelui sau. Aici se arata intelepciunea: cel care are inteligenta calculului numarului fiarei, caci este un numar de om: si numarul sau este 666.”
Aceasta marca este aspectul esential al domniei totalitare a Fiarei prin controlul economic al sistemului.

Codul de bare
La sfarsitul anului 1974, s-a format Uniform Product Code Council, care a propus codabars (codurile de bare). Acest cod universal, aplicat din 1977, a fost aprobat de ONU in 1972. Formatul universal de coduri de bare este formatul UPC/EAN – 13.
In majoritatea codurilor de bare, numerele sunt codate prin doua bare. Lungimea barelor nu este determinanta pentru citirea informatiei. Largimea barei si cea a spatiilor dintre ele conteaza! Lungimile barelor la stanga, in mijloc si la dreapta servesc de a delimita informatiile.
Ca si implantul, chiar daca acesta pare sa aduca sufragii, codul de bare este un candidat serios pentru a fi marca Fiarei. Intr-adevar, cifra 6 apare foarte des in simbolul UPC. Exista de asemenea 6 cifre la stanga si 6 cifre la dreapta cat si 6 variatiuni ale simbolului UPC.

Concluzii
Sunt oare implanturile misterioase de origine pamanteana sau sunt extraterestre? Sunt simple corpuri straine? Sa nu uitam ca in spatele oricarei teorii, exista victime (rapitii), care sufera din punct de vedere psihologic. Iar raspunsurile lipsesc. Ce s-a intamplat cu ei? Ce sunt acele obiecte gasite in corpurile lor? Cum au aparut? Cine le-a implantat? Si in ce scop exact? Au vreun sens?

In acest context, este legitim de a aminti ca stabilirea unui sistem totalitar via satelit este tehnic realizabila prin folosirea sistemului GPS (Global Positioning System). Un atare sistem de identificare international controlat prin reteaua de detectie pilotata prin satelit ar da o putere absoluta unui guvern centralizat. Dizidenta sau rezistenta activa la guverne tiranice ar fi practic imposibile.

Sistemul GPS
Acesta a fost dezvoltat in timpul anilor 70 de Departamentul Apararii american pentru ca unitatile armatei sa poata in orice timp sa cunoasca pozitiile lor exacte.
Iar satelitii informeaza destinatarul. Acest sistem este de asemenea folosit de public cat si de armata. Exista patru sateliti care informeaza asupra pozitiei (latitudine si lingitudine, altitudine si viteza). Se foloseste in masini, pe vapoare, in avioane etc. Dar GPS-ul folosit de militari este mai precis decat cel al civililor (10 metri de eroare contra 100 de metri).

Vointa autoritatilor de a impune un control total asupra individului
Din punct de vedere politic, expertii de la Securitate Nationala, ca dr. Steven Metz sau dr. James Kievit au scris in raportul lor „The Revolution in Military Affairs and Conflict Short of War for the US Army War College”ca ar fi de dorit ca intr-un viitor apropiat orice american suspect ar putea fi echipat cu un aparat permitand de a-l localiza (electronic individual position device, IPLD).

Z. Brzezinski, autorul lucrarii „The Technotronic Era”, a scris: „Era tehnotronica implica aparitia controlata (more controlled society). O asemenea societate ar fi dominata de o elita. Curand, va fi posibil de a se asigura o supraveghere aproape continua asemeni unui jurnal tinut la zi continand informatiile cele mai personale asupra fiecarui cetatean.”
Din fericire, exista cetateni gata de a se sacrifica in caz de abuzuri guvernamentale: maiorul Boyd, din New Mexico, a afirmat, foarte recent ca „exista 19 milioane de patrioti americani inarmati gata de a se apara contra stabilirii unei noi ordini mondiale.” Sursa : Enigme - Conspiratii.blogspot.com

1 Response to "Noua Ordine, Implanturile si Extraterestrii"

  1. racu' says:

    CUM ARTICOLUL ESTE O INSIRUIRE DE FAPTE, MA REZUM LA A COMENTA STRICT LEGAT DE GPS....
    EROARE DE 100 DE METRI A GPS-URILOR CIVILE ??? DOAR DACA ARTICOLUL E SCRIS IN ANII APARITIEI LOR....PTR CA AZI ORICINE FOLOSESTE UN GPS CU O EROARE DE MAXIM 1,5 M....!!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu