Armele nucleare americane, sabotate de OZN-uri ?

Fosti militari americani lanseaza acuzatii grave catre guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de entitati necunoscute de origine extraterestra.

Nu mai putin de fosti 120 de fosti militari sustin aceste informatii. Ei spun ca, in 2003, a existat o interventie continua si alarmanta facuta de obiecte zburatoare neidentificate asupra locatiilor in care se aflau arme nucleare americane, informeaza agentia Reuters.

Au fost cazuri in care mai multe rachete nucleare nu au functionat corespunzator simultan, in mod inexplicabil. In tot acest timp, un obiect in forma de disc zbura in apropierea locatiei respective, conform martorilor.

Intr-o conferinta de presa, 6 dintre fostii ofiteri ai fortelor aeriene americane si un militar aflat inca in activitate vor rupe tacerea, vor vorbi despre aceste evenimente si vor cere guvernului sa confirme cele spuse de ei.

Unul dintre ei, capitanul Robert Salas, a fost martorul incidentelor petrecute la baza aeriana Malmstrom, S.U.A. Lui i s-a cerut sa nu discute niciodata acest subiect. Martor a fost si colonelul, acum pensionar, Charles Halt, cel care a observat cum un obiect de forma unui disc a indreptat un fascicul de lumina spre baza aeriana RAF Bentwaters, din Anglia.

El sustine ca ar fi auzit la radio ca OZN-ul a aterizat apoi in locul unde se aflau armele nucleare prezente in acea baza. In marturisirile pe care le vor face, ei vor oferi si detalii in legatura cu reactia armatei la cele intamplate.

Capitanul Salas sustine ca fortele aeriene americane ascund adevarul in legatura cu pericolul pe care OZN-urile il reprezinta pentru securitatea bazelor nucleare.

Cercetatorii se implica alaturi de curajosii fosti militari si doresc sa fie discutate implicatiile acestor evenimente asupra securitatii nationale. In cadrul conferintei de presa care va fi sustinuta, vor fi declasificate documente secrete ale guvernului SUA. privitoare la activitatea OZN-urilor in preajma bazelor nucleare, mergand in trecut pana in anul 1948. Sursa : Ziare.com

0 Response to "Armele nucleare americane, sabotate de OZN-uri ?"

Trimiteți un comentariu