Spatiul Secret – Cucerirea Spatiului de catre Iluminati



The Illuminati’s Conquest Of Space
Acest film, devenit deja o sursă de mare inspiraţie pentru cei care se documentează în domeniul deconspirării marilor conspiraţii planetare, are 5 parti si este produs de Chris Everard. In film mai apar: David Icke, Marcus Allen, Jaime Maussan si Valery Uvarov.
Documentarul incepe punand sub semnul intrebarii veridicitatea fotografiilor si filmelor realizate pe Luna si pune intrebarea “ de ce NASA a falsificat aselenizrea pe Luna?”
Chiar de la inceput este prezentat activitatea ofiterului SS si cercetatorului in domeniul rachetelor Von Braun, care, impreuna cu echipa sa de oameni de stiinta au creat modeleleV1,V2 , predecesorii lui Saturn V Project care urma sa trimita omul pe Lună.

In partea a doua a documentarului se vorbeste despre inceputul Cursei Spatiale intre Rusia si SUA si despre posibilitatea existentei extraterestrilor, despre proiectul Majestic 12.
John Glenn, unul dintre primii astronauti americani in spatiu a raportat ca a vazut OZN-uri in misiunea sa de control si le-a descrie ca aratand ca niste sageti de foc.
Investigatorul mexican OZN, Jaime Maussan vorbeste despre “Transmisiile Secrete NASA “ difuzate de revista “UK’s UFO” cativa ani in urma unde se arata obiecte stranii trecand prin dreptul statiei spatiale MIR.
Fostul astronaut NASA Gordon Cooper a declarat public, in 1978, intr-o scrisoare adresata adunarii generale ONU , “cred ca vehiculele extraterestre si echipajele lor viziteaza aceasta planeta de pe alte planete”.
Marcus Allen, angajat NASA, vorbeste despre proiectul Apollo in care erau implicati peste 400000 angajati (nici unul nu stia mai mult decat presupunea jobul lui) si despre faptul ca NASA a cheltuit mai mult pentru proiectele de pe Pamant decat pentru cele din spatiu in timpul anilor 60 : desenele unui model complet al lunii cu margini rotunjite, un model al “Marii Linistii” de marime naturala , 2 mile lungime in Flafstaff, Arizona care ar fi putut fi folosit in falsele aterizari pe Luna. Marcus Allen sustine ca filmul a fost turnat intru-un studio si ca imaginile cu Luna au fost filmate dintr-un elicopter care zbura deasupra “Marii Linistii” descendent, pana pe suprafata “Lunii”.

In aceasta parte Chris Everard, producatorul acestul documentar, vorbeste despre fenomenul cunoscut sub numele de “serpii spatiali” si-i prezinta filmati atat din aer , de catre Story Musgrave , comandant de naveta spatiala, care a servit NASA timp de 30 de ani , dar si de la sol. STRANIU, pentru ca pe Pamant se afla 8 locuri stravechi dedicate serpilor zburatori.
In partea finala a acestui documentar fascinant se prezinta relatia intre NASA, Francmasoni si Oculta. Ni se spune ca tatal lui Armstrong a fost mason de gradul 33 si ca Aldrin, care este mason de gradul 32, a pus un steag Masonic pe Luna intr-un ritual Masonic pe care l-a condos acolo, declarand Luna proprietate a Zeului Masonic, care, dupa Albert Pike, supremul commandant al celor 33 de grade, Este Lucifer. Sursa : 2blackjack1.wordpress.com

Vezi documentarul tradus AICI

0 Response to "Spatiul Secret – Cucerirea Spatiului de catre Iluminati"

Trimiteți un comentariu