VIDEO Om de stiinta american: Ascunderea adevarului despre OZN-uri este un “Watergate cosmic”

Un om de stiinta american, care a studiat fenomenul extraterestru timp de 50 de ani, e convins ca OZN-urile sunt reale si ca guvernul SUA stia de ele inca din 1947, transmite AOLNews. Stanton Friedman, expert in fizica nucleara care a lucrat pentru companii precum Westinghouse si Aerojet General Nucleonics, a spus ca “unele OZN-uri sunt nave extraterestre comandate in mod inteligent”, iar ascunderea existentei lor este “cea mai mare stire a mileniului”.
AOLNews precizeaza ca Friedman a fost angajat, timp de 14 ani, al unor compani precum General Electric, General Motors, Westinghouse si Aerojet General Nucleonics, unde a lucrat in programe secrete despre aeronave nucleare si rachete.
In 1958, expertul in fizica nucleara a devenit interesat de OZN-uri, tinand de-atunci peste 700 de prelegeri in toate statele americane si in intreaga lume. “Dupa 53 de ani de investigatii, am ajuns la concluzia ca avem in fata un Watergate cosmic. Aceasta inseamana ca foarte putini oameni din guverne mari au stiut inca din 1947 ca unele dintre OZN-uri sunt navete extraterestre”, a afirmat el in noua sa carte “Science Was Wrong”, scrisa impreuna cu Kathleen Marden.
Friedman s-a declarat in special iritat de atitudinea oamenilor de stiinta care folosesc telescoape optice si radio in cautarea inteligentei extraterestre, asa cum este Institutul SETI din California.
“Ceea ce ma deranjeaza este ca cei de la SETI ne vor spune ca nu exista dovezi legate de OZN-uri. Nu fac referire la nicio dovada, asa incat trebuie ca nu exista niciuna, nu? Gresit!”, a afirmat Friedman. El a citat mai multe cazuri in care martori “de incredere” au descris intalniri cu OZN-uri, incluzand una in care a fost implicat un avion al companiei Japan Airlines.
AOLNews scrie ca, de-a lungul anilor, unii oameni de stiinta au sugerat discret ca Pamantul a fost vizitat de extraterestri, insa Friedman este cel mai virulent in sustinerea opiniilor sale despre existenta OZN-urilor.

In ultimele decenii, mai multe sondaje de opinie au indicat faptul ca opinia publica este interesata de fenomenul extraterestru. In 2002, un sondaj Roper facut la cererea Sci-Fi Channel a descoperit ca 72% dintre americani credeau ca guvernul SUA nu spune adevarul despre OZN-uri, iar 68% dintre respondenti erau convinsi ca autoritatile stiu mai multe despre viata extraterestra decat spun.

“Sunt inca optimist ca, in timpul vietii mele – si am 75 de ani -, vom afla cel putin o parte a povestii, ca nu suntem singuri in Univers”, a declarat Friedman. Sursa : hotnews.ro

0 Response to "VIDEO Om de stiinta american: Ascunderea adevarului despre OZN-uri este un “Watergate cosmic”"

Trimiteți un comentariu