Farfuriile zburatoare exista


Farfuriile zburatoare exista (1993)-01-Cosmic Watergate

“Fiind vandut in peste 250 000 de exemplare, acest set de DVD-uri reprezinta cea mai bine vanduta prezentare despre OZN-uri din istorie.
In aceasta editie speciala in 2 DVD-uri, ne sunt prezentate cele mai importante cercetari in domeniul OZN, realizate de fizicianul nuclear Stanton T. Friedman (primul civil care a investigat cazul Roswell) si desi aceste filme sunt realizate in anii 90, sunt considerate si in prezent, unele dintre cele mai importante si credibile investigatii din lume in ceea ce priveste fenomenul OZN, investigatie prezentata publicului larg sub forma de documentar.
Flying Saucers Are Real ne prezinta dovezi uluitoare ale prezentei extraterestrilor aici pe Pamant.Farfuriile zburatoare exista (1996)-02- Top Secret/MAJIC

Aceasta investigatie ne aduce dovezi concrete ale unor aterizari OZN, poze si filme cu OZN-uri din intreaga lume si de asemenea, ne este revelata socanta conspiratie de la nivel guvernamental numita Cosmic Watergate (facandu-se astfel, trimitere la afacerea Watergate in care a fost implicat presedintele american Nixon n.t), un efort extraordinar de a tine informatiile despre OZN-uri secrete fata de public.

DVD 2 – Top Secret/MAJIC (1996)

In aceasta a 2-a parte, Stanton T. Friedman ne prezinta uimitoarea poveste a lui Betty & Barney Hill, acesta fiind primul caz de rapire extraterestra caruia i s-a acordat atentie si la nivel international. Aceasta investigatie si calatoria de descoperire stiintifica care a urmat fac din aceasta una dintre cele mai semnificative povestiri la care sunteti martori. Aflati de asemenea, de unde ar putea veni acesti vizitatori extraterestrii si aflati cateva noi informatii despre Raportul Majestic 12 (cel mai important document guvernamental din categoria TOP SECRET, care a fost scapat catre publicul larg in ceea ce priveste OZN-urile si prezenta extraterestriilor pe Pamant). ”

0 Response to "Farfuriile zburatoare exista"

Trimiteți un comentariu