Interviu Incendiar cu Robert Dean – Project Camelot


PROJECT CAMELOT
PRESENTS BOB DEAN
An Officer and A Gentleman
Un Ofiter si un Gentleman
Phoenix, Arizona, May 2007

” Project Camelot este un proiect initiat de niste baieti interesati sa popularizeze adevarul in legatura cu prezenta extraterestra de pe Pamant , originile omenirii , organizatiile secrete globaliste si alte subiecte ridiculizate de publicul larg . Trebuie sa intelegem totusi ca , ironia si ridiculizarea unor adevaruri e unealta potrivita pentru ocultistii ce doresc sa ascunda ceva ” in plain sight ” – in vazul liber – cum ar zice americanul . E normal , odata ce constientizezi ca nici un loc nu e indeajuns de bun pentru a ascunde o comoara , e normal sa pui aceea comoara intr-un cos de gunoi , alaturi de alte gunoaie . Ea va fi astfel trecuta cu vederea si catalogata drept gunoi . Aceasta este tehnica aplicata de baietii ce ne doresc ignoranti .
Revenind insa la subiect , Project Camelot l-a intervievat recent pe un batran , membru al infamei ” Old Boys Network ” . Aceasta este o reteaua formata din fosti membri ai armatei , pensionati si dornici sa impartaseasca adevarurile aflate de ei in timpul serviciului militar . Orice natiune are asemenea oameni , fie ei astronauti , generali , soldati ori orice alte distinctii ce au tangente cu aparatul guvernamental . Robert Dean , exceptionalul batran despre care vorbesc , pare un om sincer care isi doreste sa deschida mintea semenilor sai .”
Project Camelot despre acest interviu:”
Am intalnit multi oameni remarcabili in cercetarea noastra, dar intalnirea cu Bob Dean a fost unul dintre cele mai mari privilegii. Bob este charismatic, elocvent si elegant si suntem mandrii sa va prezentam acest interviu, care poate fi considerat unul dintre cele mai memorabile.
In prima parte, Bob impartaseste cu noi cunoasterea sa legata de fenomenul OZN si ceea ce a intalnit cat timp a lucrat la SHAPE in Europa, in anii 60: un raport oficial, gros de 35 de centimetrii, numit la vremea aceea, simplu “Evaluarea”. Avand liberul acces catre acest document, el l-a citit si recitit de multe ori si ne povesteste cum i-a schimbat viata acest lucru. Mai tarziu, dupa ce s-a retras din armata, a luat hotararea indrazneata de a sfida “Juramantul de Confidentialitate” si a inceput sa vorbeasca in public despre ceea ce el aflase.
In partea a doua a interviului, Bob ne spune ca acesta este probabil, ultimul sau interviu (va mai face unul despre Nibiru, care va aparea curand si pe blog n.t.) … facand asta , face pauze, respira adanc si recunoaste pentru prima data intr-o inregistrare, ca a fost contactat si ca a fost la bordul unei nave spatiale extraterestre.Nu pierdeti acest interviu … si va invitam sa aplaudati impreuna cu noi curajul, integritatea, demnitatea si devotamentul fata de adevar a acestui om foarte special.Ne place sa credem ca acest interviu este cel mai potrivit tribut adus la tot ceea ce acesta a sustinut si a dorit pentru lume.”
Sursa :Fymaaa.blogspot.com

0 Response to "Interviu Incendiar cu Robert Dean – Project Camelot"

Trimiteți un comentariu