VIDEO SI FOTO:AVIATORI DIN ARMATA SUA VORBESC DESPRE OZN-URI CARE AR FI DEZACTIVAT RACHETE NUCLEARE AMERICANE

DOSARELE X  : aviatori de top din SUA  acuza Air Force ca acopera producerea unor fenomene grave , legate de  OZN-uri care ar fi  dezactivat rachetele nucleare DIN SISTEMUL DEFENSIV AL TARII

 OZN-urile

Poate parea un complot ca in filmele lui  Spielberg , dar dacă aviatorii  cu experienta din  SUA  pot  fi crezuti , acest scenariu nu este unul de science-fiction .

Mai multi piloti de avioane americani  susţin că, începând din 1948, extraterestri au dezactivat in mai multe randuri  armamentul nuclear din Marea Britanie si S.U.A.si chiar ar fi debarcat odata intr-o baza engleza…

Mai mult , ei avertizează  ca guvernele tin secrete aceste actiuni ale extraterestrilor. .

Capitanul Robert Salas ,  impreuna cu alte sase ofiteri  americani au hotarat  sa rupa tăcerea asupra acestui subiect , si a declarat : “Noi vorbim despre obiecte zburatoare neidentificate  Ei sustin ca inca din 1948 extraterestrii au survolat zonele de lansare a rachetelor nucleare din SUA si Marea Britanie, dezactivand focoasele si chiar aterizand, la un moment dat, intr-o baza britanica.

Episodul ar fi avut loc cu 30 de ani in urma. Initial, Halt a privit cum un obiect neidentificat a declansat raze de lumina in directia bazei, apoi a auzit prin statie ca extraterestri au aterizat in interiorul blocului  nuclear.In total sase ipersoane, fostii ofieteri ai Fortelor Aeriene SUA sunt pe cale sa prezinte informatii declasificate despre care pretind ca le vor sustine declaratiile. In plus, ei au obtinut marturiile altor 120 de fosti membri ai personalului militar american si britanic, care intaresc scenariul interventiilor extraterestre la siturile nucleare din SUA, cu exemple pana in 2003. Militarii spera ca vor forta, prin actiunile lor, mana autoritatilor astfel incat sa confirme faptul ca fiinte straine viziteaza Pamantul de multa vreme.

OZN-urile

Grupul de veterani a pretins , că mai multe rachete nucleare au funcţionat cu întreruperi atunci cand s-au raportat  OZN-uri plutind deasupra bazelor militare.

" Am ¿ re vorba obiecte despre zburatoare neidentificate , la fel de simplu ca " : Capitanul Robert Salas , într-o imagine nedatate , este setat pentru a acuza US Air Force de minciună

” US Air Force stie despre implicaţiile de securitate naţională cauzate de  obiecte neidentificate aeriene care zboara deasupra bazelor nucleare şi putem demonstra acest lucru “, au declarat pilotii .

Unul din fostii ofiţeri a declarat ca a fost martorul unui astfel de eveniment de prima mana pe 16 martie 1967 , la Malmstrom Air Force Base în Montana .

“Am fost de serviciu atunci când un obiect a venit şi a plutit direct pe deasupra bazei. ,blocand zece  rachete nucleare Minuteman [ ] .Acelaşi lucru s-a întâmplat la o alta  baza,o săptămână mai târziu .

Există un interes puternic în domeniul rachetelor noastre din partea acestor obiecte , indiferent de unde  provin ele. Eu personal cred că  nu sunt de pe planeta Pamant . “

Colonelul Charles Halt susţine că a văzut un OZN la baza RAF Bentwaters  , în apropiere de Ipswich , una dintre  bazele din Marea Britanie care deţin arme nucleare .

În primul rând el a văzut un obiect emitand raze de lumină în baza apoi a auzit la radioul  militar ca extraterestri au aterizat în interiorul zonei de depozitare a rachetelor nucleare  .

“Eu cred că serviciile de securitate ale Statele Unite şi Regatul Unit au încercat – şi atunci şi acum – . sa submineze semnificaţia a ceea ce a avut loc la Bentwaters  prin utilizarea de metode bine conduse de dezinformare “

Cei şase foşti ofiţeriai  US Air  Force  ,  au  prezentat informaţii si documente declasificate ale guvernului S.U.A.,despre  care  pretind ca le-ar susţine concluziile  .Mai mult, adauga aceiasi seniori ai aerului, guvernele musamalizeaza inca de atunci totul. Fostul ofiter de armata Robert Salas declara ca a fost personal martor al unui eveniment, de tipul celor descrise, in data de 16 martie 1967, la Baza Aeriana Malmstrom, din Montana.

RAF Bentwaters bazei aeriene Statele Unite ale Americii din Rendlesham , Suffolk

Baza RAF Bentwaters

 OZN-urile
Baza aeriena a  Statelor Unite ale Americii din Rendlesham , Suffolk .

Ei vor îndemna autorităţile să confirme că fiinţele extraterestre au fost de  mult timp in vizita pe Pământ .

O  conferinţă de presă la Washington, va pune în evidenţă , de asemenea, mărturia   Capitanul Bruce Fenstermacher din US Air Force , a cărui  echipă de securitatea văzut un OZN  plutind  deasupra bazei  nucleare Warren în Wyoming în 1976 .

Robert Hastings

Veteranul Robert Hastings va găzdui o conferinţă mâine de presă pentru lamuriri suplimentare. Sursa : Cersipamantromanesc.wordpress.com

0 Response to "VIDEO SI FOTO:AVIATORI DIN ARMATA SUA VORBESC DESPRE OZN-URI CARE AR FI DEZACTIVAT RACHETE NUCLEARE AMERICANE"

Trimiteți un comentariu