“Petrolul din Haiti”, motivul principal pentru ocupatia americana

Există dovezi că Statele Unite au descoperit petrol în Haiti cu decenii în urmă, şi din cauza circumstanţelor geopolitice şi a intereselor comerciale mari din această epocă au luat decizia de a păstra petrolul Haitian în rezervă, pana cand cel din Orientul Mijlociu s-ar termina.
Citeste O declaratie din 2004 \”Pétrole en Haiti\” par Dr. Georges Michel


Cutremur devastator in Haiti
Un puternic cutremur  cu magnitudinea de moment 7 s-a produs marti in vestul statului Haiti, in regiunea capitalei Port-au-Prince, a anuntat Institutul geologic american USGS.


Armata Sua trimite soldati in Haiti

Un contingent de 13.000 de soldaţi americani ajută la efortul umanitar din Haiti, devastat de un cutremur de 7 grade, pe 12 ianuarie, în urma căruia au murit circa 200.000 persoane şi 3 milioane au rămas fără case sau răniţi.
Video : Armata americana ocupa HAITI 



Statele Unite au trimis un turn de control in Haiti


Statele Unite au trimis un turn de control în Haiti, pentru a facilita gestionarea sutelor de zboruri internaţionale care transportă ajutoare umanitare în urma seismului, a anunţat joi Departamentul american al Transporturilor, într-un comunicat.
Turnul de control de la aeroportul din Port-au-Prince a fost scos din uz după seismul puternic, iar controlorii de trafic aerian lucrează pe o masă pliantă cu dispozitive radio militare, pentru a ghida zilnic 160 de zboruri, potrivit aceleiaşi surse.


Cuba, Venezuela, Rusia acuza SUA !

Cuba, Venezuela si Rusia, printr-un raport, sunt tarile care au ridicat un semn de intrebare asupra unei posibile implicari a SUA in provocarea seismului care a ucis circa 150.000 de oameni.


Liderul venezuelean Hugo Chavez a acuzat din nou SUA ca se “joaca de-a Dumnezeu”, citand date dintr-un raport al Flotei de Nord a Rusiei. De data aceasta cu trimitere la dezastrul din Haiti in spatele caruia s-ar afla Statele Unite. Cotidianul spaniol ABC, care il citeaza pe Chavez, scrie ca armata americana ar fi lansat o arma capabila sa induca o unda seismica extrem de puternica, similara cu cea a unui cutremur. Chavez sustine ca acesta ar fi fost doar un test al armei si ca, de fapt, tinta finala ar fi distrugerea si preluarea controlului asupra Iranului. Existenta acestei arme nu a fost dovedita pana acum, insa este adeseori invocata de catre adeptii teoriei conspiratiei. Spre exemplu, liderul partidului Verde din Georgia a acuzat Rusia de provocarea cutremurului din Caucaz din anul 2002.
H.A.A.R.P – Tehnologia care ar fi putut provoca cutrmurul din Haiti
Este de o oarecare notorietate faptul ca Fortele Aeriene ale SUA au dezvoltat un proiect controversat, cu tente stiintifico-fantastice, capabil sa manifeste transformari violente si neasteptate ale climei. Este vorba despre misteriosul program HAARP.

Acronimul provine de la denumirea “Research Program for High Frequency Active Auroral” iar proiectul opereaza prin exercitarea unor atacuri la nivel ionosferic, cu unde de inalta frecventa avand puterea de 1 GW, generate de un complex de antene localizate in Alaska. Prin aceasta metoda, SUA ar fi reusit sa reproduca o aurora boreala artificiala.
Sistemul poate folosi energia prezenta in exteriorul spatiului terestru, directionand-o in scopul obtinerii unor schimbari abrupte de clima. Este o proprietate de natura sa incadreze HAARP in categoria unor arme foarte eficiente de razboi.


Bilanţul cutremurului din Haiti
Ultimul bilanţ al victimelor cutremurului care la 12 ianuarie a devastat Haiti a crescut, ajungând la aproape 150.000 de morţi şi 194.000 de răniţi, potrivit cifrelor furnizate de Ministerul haitian de Interne.
Cine are de castigat dupa \”episodul Haiti\” ? 


Sursa : 2blackjack1.wordpress.com

0 Response to "“Petrolul din Haiti”, motivul principal pentru ocupatia americana"

Trimiteți un comentariu