“CIP – RFID”

SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata

Incepand cu 1 iunie 2009, cetatenii SUA trebuie sa prezinte la toate punctele de trecere a frontierei (terestre sau porturi) noul pasaport aprobat de U.S. Department of Homeland Security pentru a intra in Statele Unite din Canada, Mexic, Caraibe sau Bermude.

Pana acum, americanii care calatoreau pe uscat sau pe mare aveau nevoie doar de o dovada pentru a se identifica, cum ar fi un permis de conducere sau o copie autentificata a unui certificat de nastere sau de naturalizare pentru a intra in SUA dinspre tarile mai sus enumerate.

Noile cerinte sunt parte a Western Hemisphere Travel Initiative (WHTI), un rezultat al Intelligence Reform and Terrorism Prevention Act.

Conform site-ului oficial al U.S Department of State, U.S. Passport Card nu poate fi folosit pentru calatorii aeriene internationale. Acesta contine un cip radio frequency identification (RFID) si suntem asigurati ca este verificat doar de cititoare legate de baze de date guvernamentale sigure. Cu ajutorul acestei tehnologii inspectorii de la frontiere vor putea accesa fotografiile si datele biometrice stocate. Suntem asigurati de asemenea ca este exclusa posibilitatea contrafacerii si a falsificarii

Consider ca nu se vor opri aici si ca este doar un pas spre viitoarele carti de identitate unice ce vor include tehnologie RFID cu toate datele necesare: fotografii, date biometrice, carnet de conducere, asigurari medicale, conturi bancare, etc. Oficial ni se spune ca sunt sigure, insa dupa cum bine ati observat, apar (mai ales pe internet) „scapari” ce dovedesc ca totusi nu sunt tocmai sigure. Motivul? Pregatirea pasului urmator: stocarea datelor intr-un cip implantabil in corpul uman.

Mai multe detalii…
Vedeta MTV Heidi Montag: “trebuie intai sa ma omori ca sa-mi pui un cip”. Ierarhii nostrii probabil si-ar pune doua, sa fie siguri …



Intr-un dialog despre cluburile de noapte in care clientii au acces doar daca au implantate cipuri de identificare in corp, in cadrul emisiunii The Alex Jones Show, vedeta MTV Heidi Montag (1986-) a tinut sa declare ca “trebuie intai sa ma omori ca sa-mi pui un cip” si a adaugat ca precum orice crestin, a fost intotdeauna constienta de implinirea celor scrise in Apocalipsa (NOTA 1), deci a fost cu luare aminte si la semnul fiarei. Insa de cateva luni, ea si sotul ei au avut parte de o noua trezire, dupa ce producatorul ei muzical i-a aratat documentarul The Obama Deception (NOTA 2).

“Faptul ca oamenii cred ca totul este OK in aceasta privinta, este revoltator. Un cip? Suntem caini? Dar nici chiar cainii nu merita cipuri.”

“Se spune in Biblie ca acesta este semnul fiarei si ca este un semn al adorarii diavolului, deci peste cadavrul meu vor pune ei un cip in mine. Corpul meu apartine lui Iisus Hristos, doar lui Dumnezeu, si nimeni nu va pune ceva in mine, eu nu ma voi inchina diavolului, nu ma voi conforma cu mersul restului lumii, asa ceva nu se va intampla.”

Bravo ei. Deci o tanara vine tocmai din industria muzicala (ce prin definitie are rolul de a duce oamenii in ratacire) si ne spune de Apocalipsa, de semnul fiarei si de hotararea ei de a nu-l primi. Dumnezeu stie ce va fi cu fata aceasta pana la final, daca va cadea sau daca va deveni o mucenita. Bine ar fi sa ne rugam pentru ea si daca ea a avut curajul sa marturiseasca in lumea aceea a ei, cu atat mai mult s-o facem si noi, daca tot ne impaunam de cata invatatura ortodoxa cunoastem.

Interesant cum apar marturisiri taman de unde caldiceii se asteapta mai putin. Sa ne amintim si de castigatoarea locului al doilea la concursul Miss SUA 2009, Carrie Prejean (Miss California), ce a starnit controverse dupa ce a declarat ca nu este de acord cu mariajul intre persoane de acelasi sex. Acest lucru, nu numai ca i-a adus oprobiul unor spectatori din sala, ci ar fi costat-o chiar titlul de Miss SUA:

VIDEO – Carrie Prejean (tanara din scandalul gay de la Miss USA): “Mi-am exercitat dreptul la libera exprimare. Si am fost pedepsita”

Ce fac in acest timp majoritatea ierarhilor nostrii? Isi pun si ei intrebari referitoare la Apocalipsa, la implanturi, la homosexualitate? Nu, din contra. Firesc, din moment ce au treburi cu mult mai importante pe la lojile obediente Ritului Scotian Antic si Acceptat. Si ca atare pe agenda lor de lucru pe primul loc se afla ecumenismul, ca sa-i pregateasca antihristului terenul pentru religia noii ere…
Sursa : Saccsiv.wordpress.com

0 Response to "“CIP – RFID”"

Trimiteți un comentariu